Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - co to oznacza ?

aska - Pon 18 Paź, 2004 19:53
Temat postu: co to oznacza ?
pewnego dnia w szkole napisałam koledze (na piurniku) wiersz "K.T.I.W.C.S.N M.K. X.X." czyli Kocham Tylko I Wyłącznie Całym Sercem Nierozłącznie M.K. (inicjały chłopaka) X.X. (moje inicjały , chciałam być anonimowa Confused ) .
Gdy on to przeczytał zaczą się pytać kto to jest M.K. , powiedziała mu że nie powiem , on dalej pytał ... i tak do końca lekcji ... Czy on był o mnie zazdrosny ??? Miał taki dziwny waraz twarzy .

Wiem , że się we mnie kochał (napisał w liście) , ale później chodził z moją przyjaciółką !!!
Nie wiem co mam sądzić . Cały czas o nim myśle , chyba się zauroczyłam ... fajny z niego przyjaciel , można mu wszystko powiedzieć , ale czy powiedzieć mu , że chce z nim chodzić ??? On mi się pytał ( w małym liściku ) czy chcę z nim być , ale ja nie odpowiadałam , albo mówiłam że nie ... CHCIAŁA BYM COFNĄĆ CZAS !!!!
Anonymous - Wto 19 Paź, 2004 06:31
Temat postu:
Witam.
W tym wieku to mogła być ciekawość, ale jeśli już kiedyś się w Tobie kochał, to bardzo możliwe, że jest zazdrosny. Skoro jest Twoim przyjacielem, to również możesz go wypytać o dziewczynę, w której się kocha. Skoro on zrobił to samo, to czemu nie? Raczej nie wychodź mu z tym tak naprzeciw, musisz być subtelna. Poprosi Cię jeszcze raz...Możesz mu się też zwierzyć, że już nie kochasz tego chłopaka. Zachęcisz go tym.
Pozdrawiam Kwiat
BamBI - Wto 19 Paź, 2004 15:06
Temat postu:
nie błagam nie cofaj czasu nie chce jeszcze raz dostac pały z fizy Very Happy
a tak do tematu musisz sie najpierw dowiedziec czy nadal do ciebiue czuje to co kiedys
Bike_chan - Sro 20 Paź, 2004 19:34
Temat postu:
Wiesz, całkiem prawdopodobne, że wcale nie uważa cie za przyjaciółkę. Możesz np. napisać mu podobny liścik, jak on kiedys napisał Tobie
Zyczę powodzenia!

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group