DOJRZEWANIE - Łechtaczka i petting Anonymous - Wto 19 Paź, 2004 17:05 Temat postu: Łechtaczka i petting
witam,
mam kilka pytan a mianowicie:
1) gdzie znajduje sie (dokladnie) łechtaczka
2) jak pieścić dziewczynę (chodzi o petting ale w jaki sposób) żeby dostarczyc jej jaknajwiecej przyjemnosci
z góry dzięki za odpowiedzi
pozdrawiam mroweczka - Wto 19 Paź, 2004 17:49 Temat postu:
1. Łechtaczka znajduje się na samej górze warg sromowych mniejszych(tych różowych).
2. To zależy od upodobania Każda dziewczyna lubi co innego,musisz po prostu zauważyć,co Twoją dziewczynę najbardziej podnieca. Anonymous - Wto 19 Paź, 2004 17:57 Temat postu:
co do pytania numer jeden, to gdzie znajduje się dokładniej? może macie jakieś ilustracje ala książka od biologi itd.
co do drugiego to słyszałem że dziewczynie najłatwiej i najlepiej można sprawić orgazm pieszcząc właśnie łechtaczkę
proszę o odp
pozdrawiam Juwenta - Wto 19 Paź, 2004 18:47 Temat postu:
zdjecia takiego nie posiadam (jesli bardzo Ci zalezy to sam poszukaj w necie) ale jesli wiesz jak mniej wiecej wyglada budowa kobiecych narzadów, to na pewno znajdziesz sam-tak jak powiedziala mróweczka-w górnej części mniejszych warg, tuz przy ujściu cewki moczowej. Ew. sam poproś swoją dziewczyne by Ci pokazała A jesli chodzi o pieszczoty to rób tak jak Ci sumienie mówi Oczywiscie również pytaj swojej partnerki co jej sprawia przyjemnosc-szczerosc to podstawa a o takich rzeczach nalezy rozmawiac. Anonymous - Wto 19 Paź, 2004 20:16 Temat postu:
Co do sprawiania przyjemności to kobiety mają różne "wymagania", jedne bardziej podnieca to , a inne tamto. Może popróbować i zobaczyć co twojej partnerce sprawia największą przyjemność. Anonymous - Wto 19 Paź, 2004 21:05 Temat postu:
Na stronie www.dorastam.pl masz prezentacje jak złozyć tampon, i tam jest narysowane. Polecam.
MOD : a co to ma do tematu? ;/ Anonymous - Wto 19 Paź, 2004 21:46 Temat postu:
ewqq-nzlg napisał/a:
MOD : a co to ma do tematu? ;/
Moze kogoś tampon podnieca, ja bynajmniej takiego przypadku nie znam klacz - Sro 20 Paź, 2004 15:32 Temat postu:
A może gościowi chodziło o to, że tam jest jak założyć tampon, a przy okazji gdzie jest łechtaczka?(w sensie że tam jest pokazane) Anonymous - Pią 22 Paź, 2004 15:26 Temat postu:
Weźcie pomyślcie troche... Napisałam, że tam jest rysunek, gdzie się wkłada tampon, ale przy okazji jest tam narysowana łechtaczka i wargi sromowe. Tampon nic do tego nie ma. Podałam tylko miejsce w którym znajduje się RYSUNEK.