Dzieci OnLine

Na luzie... - Urodzinki:D

Idda - Sro 20 Paź, 2004 17:45
Temat postu: Urodzinki:D
HEJ!JAKBY CO<TO MAM DZIŚ URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tylko sięnie obraźcie,że bez sensu otwieram nowy temat:PRazz:PAle nie zaczęły sięzbyt szczęśliwie...najpierw taki ułom,Bojke,póbował podpalić myszz,którą dostałam od koleżanki,a jak próbowałam ją uratowac(mysz:D),to Robert ukradł mi Mentosy.A potem jeszcze inna koleżanka oddała mi moją,zniszczonąbiedną książkę...SadSad ("Wojnę światów")
panienka_wierzba - Sro 20 Paź, 2004 17:55
Temat postu:
nie pBacz dziewczynko nie pBacz =) wsyzstkiego najlepszego z okazji urodzin =****** Kwiat hyhyhy ^^
Idda - Sro 20 Paź, 2004 18:42
Temat postu:
Dzięki...Ty nie masz Polskich liter???:DNa początku nie mogłam się rozczytaćbiggrin
Anonymous - Sro 20 Paź, 2004 18:43
Temat postu:
Systkiego naj naj naj naj naj naj życzy Elfka Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat

Elfka życzy systkiego naj kofffanej Iddzie
Kinga - Sro 20 Paź, 2004 18:46
Temat postu:
Cze
Wszystkiego naj Smile
Anonymous - Sro 20 Paź, 2004 18:51
Temat postu:
Elfka - to przesda

Zdrowia Very Happy

Dużo 5

humoRu

Opanowania

Wesołych wszystkich Świąt

Iddy Very Happy

Akademi Pana Kleksa Rolling Eyes

alalalal ZDROWIA
Hasło : ................, szczęścia i pomyślności życzy Weronika
Pulkownik Nikt - Sro 20 Paź, 2004 19:05
Temat postu:
Wszystkiego najlepszego :>
zazulita - Sro 20 Paź, 2004 19:47
Temat postu:
Wszyskiego najlepszego z okazju Twoich urodzin!! Kwiat

Dużo zdrowia, dobrych ocen w szkole (o ile chodzisz jeszcze do szkoły??) i czego sobie życzysz Very Happy
Iśka - Sro 20 Paź, 2004 20:34
Temat postu:
Wszyscy już Ci czegoś życzyli więc ja się dołączam Wink Kwiat
Idda - Sro 20 Paź, 2004 20:54
Temat postu:
Tak,jeszcze chodzę...i jeszczew dłuuuuuuugo będęchodziła:PJestem "dopiero" w drugiej gimnazjum:PbiggrinI dzięki wszystkim za życzenia(Elfka...z trudem przeczytałam,ale jakoś przeczytałam,to ,co napisałaś pod spodem:Dbiggrin)
Bike_chan - Czw 21 Paź, 2004 18:38
Temat postu:
Idda napisał/a:
Tak,jeszcze chodzę...i jeszczew dłuuuuuuugo będęchodziła:PJestem "dopiero" w drugiej gimnazjum:PbiggrinI dzięki wszystkim za życzenia(Elfka...z trudem przeczytałam,ale jakoś przeczytałam,to ,co napisałaś pod spodem:Dbiggrin)

Z jednodoiowym opóżnieniem, ale składa Ci również najserdeczniejsze życzenie zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń, miłości dawanej i otrzymywanej i oczywiście samych piątek w szkole (i szóstek też!)
Nikita - Czw 21 Paź, 2004 19:21
Temat postu:
Z okazji Twoich urodzin:
Zdrowia niezawodnego,
bogactwa ogromnego,
mądrości, odwagi,
przyjaciół sprawdzonych
do zabawy gotowych,
podróży egzotycznych,
wakacji fantastycznych,
GDYBY WSZYSTKO SIĘ SPEŁNIŁO BYŁOBY JAK W NIEBIE ALE TAM DOPIERO ZA 100 LAT SPODZIEWAJĄ SIĘ CIEBIE ! ! ! ! ! ! Razz Very Happy Very Happy Jednym słowem - Wszystkiego najlepszego ! Smile Razz Laughing Kwiat Kwiat Mr. Green
Malvina - Sob 23 Paź, 2004 15:28
Temat postu:
Idda napisał/a:
RazzbiggrinI dzięki wszystkim za życzenia(Elfka...z trudem przeczytałam,ale jakoś przeczytałam,to ,co napisałaś pod spodem:Dbiggrin)

START/Programy/Akcesoria/Ułatwienia dostępu/Program lupaa <-- Wejdz a sie przekonasz;p
Dołanczam się do żczen innych;]

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group