Na luzie... - Urodzinki:D Idda - Sro 20 Paź, 2004 17:45 Temat postu: Urodzinki:D
HEJ!JAKBY CO<TO MAM DZIŚ URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tylko sięnie obraźcie,że bez sensu otwieram nowy temat:P:PAle nie zaczęły sięzbyt szczęśliwie...najpierw taki ułom,Bojke,póbował podpalić myszz,którą dostałam od koleżanki,a jak próbowałam ją uratowac(mysz:D),to Robert ukradł mi Mentosy.A potem jeszcze inna koleżanka oddała mi moją,zniszczonąbiedną książkę... ("Wojnę światów") panienka_wierzba - Sro 20 Paź, 2004 17:55 Temat postu:
nie pBacz dziewczynko nie pBacz =) wsyzstkiego najlepszego z okazji urodzin =****** hyhyhy ^^ Idda - Sro 20 Paź, 2004 18:42 Temat postu:
Dzięki...Ty nie masz Polskich liter???:DNa początku nie mogłam się rozczytaćAnonymous - Sro 20 Paź, 2004 18:43 Temat postu:
Systkiego naj naj naj naj naj naj życzy Elfka
Elfka życzy systkiego naj kofffanej IddzieKinga - Sro 20 Paź, 2004 18:46 Temat postu:
Cze
Wszystkiego naj Anonymous - Sro 20 Paź, 2004 18:51 Temat postu:
Elfka - to przesda
Zdrowia
Dużo 5
humoRu
Opanowania
Wesołych wszystkich Świąt
Iddy
Akademi Pana Kleksa
alalalal ZDROWIA
Hasło : ................, szczęścia i pomyślności życzy Weronika Pulkownik Nikt - Sro 20 Paź, 2004 19:05 Temat postu:
Wszystkiego najlepszego :> zazulita - Sro 20 Paź, 2004 19:47 Temat postu:
Wszyskiego najlepszego z okazju Twoich urodzin!!
Dużo zdrowia, dobrych ocen w szkole (o ile chodzisz jeszcze do szkoły??) i czego sobie życzysz Iśka - Sro 20 Paź, 2004 20:34 Temat postu:
Wszyscy już Ci czegoś życzyli więc ja się dołączam Idda - Sro 20 Paź, 2004 20:54 Temat postu:
Tak,jeszcze chodzę...i jeszczew dłuuuuuuugo będęchodziła:PJestem "dopiero" w drugiej gimnazjum:PI dzięki wszystkim za życzenia(Elfka...z trudem przeczytałam,ale jakoś przeczytałam,to ,co napisałaś pod spodem:D) Bike_chan - Czw 21 Paź, 2004 18:38 Temat postu:
Idda napisał/a:
Tak,jeszcze chodzę...i jeszczew dłuuuuuuugo będęchodziła:PJestem "dopiero" w drugiej gimnazjum:PI dzięki wszystkim za życzenia(Elfka...z trudem przeczytałam,ale jakoś przeczytałam,to ,co napisałaś pod spodem:D)
Z jednodoiowym opóżnieniem, ale składa Ci również najserdeczniejsze życzenie zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń, miłości dawanej i otrzymywanej i oczywiście samych piątek w szkole (i szóstek też!) Nikita - Czw 21 Paź, 2004 19:21 Temat postu:
Z okazji Twoich urodzin:
Zdrowia niezawodnego,
bogactwa ogromnego,
mądrości, odwagi,
przyjaciół sprawdzonych
do zabawy gotowych,
podróży egzotycznych,
wakacji fantastycznych,
GDYBY WSZYSTKO SIĘ SPEŁNIŁO BYŁOBY JAK W NIEBIE ALE TAM DOPIERO ZA 100 LAT SPODZIEWAJĄ SIĘ CIEBIE ! ! ! ! ! ! Jednym słowem - Wszystkiego najlepszego ! Malvina - Sob 23 Paź, 2004 15:28 Temat postu:
Idda napisał/a:
I dzięki wszystkim za życzenia(Elfka...z trudem przeczytałam,ale jakoś przeczytałam,to ,co napisałaś pod spodem:D)
START/Programy/Akcesoria/Ułatwienia dostępu/Program lupaa <-- Wejdz a sie przekonasz;p
Dołanczam się do żczen innych;]