Dzieci OnLine
DOJRZEWANIE - dziewczyny powiedzcie jak jest u was
Anonymous - Pią 22 Paź, 2004 15:39
Temat postu: dziewczyny powiedzcie jak jest u was
mam pytanie dotyczące mojej budowy intymnej. jest troche krepujace. otoz zauwazylam u siebie ze kiedy stoje przed lustrem nago to moje wargi tam na dole sa lekko rozchylone i nie przylegaja do siebie a z nich wystaja troszke te mniejsze. ale tylko troszke. kiedys moje wargi przylegały do siebie i wygladało to ładniej moim zdaniem. :oops:
a jak to jest dziewczyny u was. czy wasze wargi przylegaja do siebie czy nie i czy te mniejsze wystaja troche z wiekszych? :?:
dzieki za odpowiedź :oops:
Anonymous - Pią 22 Paź, 2004 15:43
Temat postu:
Jakoś tak dziwnie nie mam ochoty stanąć przed lustrem i się sobie przyglądać ><' może jakaś dziwna jestem, ze tak nie robie. Mam nadzieję, ze nie muszę leciec do sexuologa
Dexter - Pią 22 Paź, 2004 16:33
Temat postu:
http://forum.dziecionline.pl/viewtopic.php?t=2373
Ona89 - Nie 24 Paź, 2004 14:44
Temat postu:
Każdy ma inną budowę ciała, ale wydaje mi się, że z twoim ciałem jest wszystko ok.
girlieee - Nie 31 Paź, 2004 17:14
Temat postu:
A ja mam pytanie dodatkowe czy w okresie dojrzewania coś się powinno zmienić w budowie narządow płciowych? tzn czy coś tam powinno wystawać czy jak mi się schodzą wargi to jest ok?
Anonymous - Nie 31 Paź, 2004 17:38
Temat postu:
To normalne, ale nie każdy tak ma.
pechowa ona - Sob 06 Lis, 2004 21:32
Temat postu:
Moje tez sie nie lacza i wystaja z nich te mniejsze ale sie nie przejmuje bo to jest normalne
nie masz sie czym martwic
Anonymous - Nie 07 Lis, 2004 09:14
Temat postu:
W czasie dojrzewania budowa intymna u różnych osób się zmienia, a u innych nie (mówię tylko o dziewczynach, bo chłopakom, to każdemu się zmienia budowa intymna). U Ciebie jest wszystko OK i nie masz czym się zamartwiać
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
deg nas opuścił
Gdzie on jest?
mroweczka - Pon 08 Lis, 2004 17:26
Temat postu:
On nas nie opuścił. Ja w to wierzę.
KleO zobaczysz.
Anonymous - Pon 08 Lis, 2004 17:40
Temat postu:
Tak, zgadzam się, to całkowicie normalne. Pewnie jeszcze tysiąc razy się zmienisz, a to, że Twoje narządy intymne wyglądają inaczej to znaczy, że dojrzewasz. Co do dega - pewnie, że wróci.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group