Dzieci OnLine

Moda, Uroda, Wygląd - okulary & makijaż

aska - Sob 23 Paź, 2004 15:18
Temat postu: okulary & makijaż
nosze okulary ( minusy ) i nie wiem jakie kolory powinnam używać - jasne czy ciemne ?? Gdzieś czytałam że do plusów inny kolor i do minusów też inny kolor ...
I jak pomalować dolną powieke kredką ( nad rzęsami czy pod ) ??
Naomi - Sob 23 Paź, 2004 17:32
Temat postu:
Ołłł... Nie wiem. Co do malowania to sama sprawdz.
Ja nie noszę okularów.
zazulita - Sob 23 Paź, 2004 17:56
Temat postu:
to chyba nie zależy od tego czy jestes minusowcem czy plusowce. Myślę, że to jakimi cieniami powinnas sie malować zależy od twojej urody:)
Bike_chan - Czw 28 Paź, 2004 14:46
Temat postu:
Ja się zgadzam z Zazulitą. To nie kwestia czy masz + czy -, ale (jaśli już jesteśmy przy okularach) raczej koloru oprawek
CHOMICZKAAA - Czw 18 Lis, 2004 15:11
Temat postu:
Ja polecam raczej beże,żółcie,jasne róże i jasne pomarańcze(do oprawek jasnych pasują,a do ciemnych tworzą fajnei współgrający kontrast).Spróbuj i napisz jak wyglądasz!
Anonymous - Czw 18 Lis, 2004 22:34
Temat postu:
To zależy od urody, koloru oczu, kształtu twarzy, wielkości okularów i koloru ich oprawek. Smile
CHOMICZKAAA - Pią 19 Lis, 2004 13:03
Temat postu:
Masz jakąś fote albo chociaż sie opisz to będzie łatwiej.Najlepiej stań przed lustrem i maluj się po kolej wszystkimi cieniami,potem wybierz te w ktorych wyglądasz najlepiej i już.Jak nie masz w domu zbyt wiele cieni to idź do kosmetycznego i tam się zapytaj które kolory polecają,pomaluj sie tam Mr. Green Powiedź jaki wybrałaś.
aska - Pią 19 Lis, 2004 13:37
Temat postu:
mam okrągłą twarz , ciemne oczy , oprawki okularów też są ciemne i owalne ...
nie wiem co jeszcze moge napisać o moim wyglądzie ... koleżanki mówią że jestem ładna ...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group