Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Przyjaciółeczka od tyłu..

gosiaczek - Nie 24 Paź, 2004 09:34
Temat postu: Przyjaciółeczka od tyłu..
Miałam przyjaciółke. Wydawała mi si esuper. Przychodziła do mnie i w ogule takie tam. Po kilku latach dowiedziałam sie, że ona mnie obgaduje.. Nie chciałam w to uwierzyć! Ale puźniej dopiero koleżanki uświadomiły mi że ona leciała na moje pieniądze. Jak jej czegoś nie kupilam to sie obrażała. Crying or Very sad.Często było mi smutno z tego powodu... Ale jak odeszła do innej szkoły dopiero zauwarzyłam swoje prawdziwe przyjaciółki. A teraz ona pisze mi na gg że smutno bezemnie.. Chciała bym jej powiedzieć że mam ją gdzieś!! Ale tego nie zrobie... Chyba. Sad
Kinga - Nie 24 Paź, 2004 09:40
Temat postu:
Cze
Sorry ze to powiem ... ale jeśli to wszystko jeswt prawda ... to powinnaś ja olać ... i już
Jesteś pewna że cie obgadywała i chodziło jej tylko o kase ?
Jeśli tak to jest jej teraz smutno bez Ciebie bo juz nie ma sponsora ... taka jest niestetty prawda
Nie martw się znajdziesz jeszze koleżankę która będzie prawdziwą przyjaciółką
Anonymous - Nie 24 Paź, 2004 11:44
Temat postu:
Witam.
Ale z drugiej strony może to, co mówiły koleżanki, wcale nie było pełną prawdą...Może po prostu...zazdrościły? Niestety z tego, co mówisz, taka możliwość jest raczej nikła, ale istnieje. Przecież możecie być ciągle koleżankami, a przyjaciółki masz już nowe, Twoim zdaniem lepsze.
Pozdrawiam Kwiat
mroweczka - Nie 24 Paź, 2004 13:26
Temat postu:
Moim zdaniem nie powinnaś się już z nią przyjaźnić nawet jak przeprosiła. Sama się przekonałaś,że przyjaźniła się z Tobą tylko dla pieniędzy. Ja też tak miałam,kiedy moja "przyjaciółka" poszła do innej klasy dopiero zauważyłam,kto tu jest przyjacielem. Z tamtą dziewczyną gadam normalnie jak ją spotkam, nie wyzywamy się,nie jest moim wrogiem ale na pewno nie jest i nie będzie już przyjaciółką.
Anadriel - Pon 25 Paź, 2004 20:49
Temat postu:
sprubuj z nią pogadać tak od serducha, powiedz że dowiedziałaś się co ona robi za Twoimi plecami i nie mów od kogo powiedz po porstu że się dowiedziałaś... może się przyzna, jeśli natomiast nie to po prostu nie jest warta CIebie, ja jeśli obgadam kogoś potem mu to mówie i wszystk ojest okey...
Pozdrawiam i polecam się na przyszłość...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group