Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - niewiem kogo wybrac??

raperka - Nie 24 Paź, 2004 19:09
Temat postu: niewiem kogo wybrac??
niewiem kogo wybrac Question Question w klasie mojego chlopaka jest chlopak z którym gadam przez gg gada mi sie z nim dobrze ale pytal sie mnie czy ma u mnie szanse Question Question Question co robic pomorzcie kogom wybrac Para Love Love Question Question juz niewiem co robic Question Question Question
klacz - Nie 24 Paź, 2004 19:17
Temat postu:
Zostań przy swoim! Bo ten drugi może się okazać jednak nie fajny...z rozmów na gg dużo nie wywnioskujesz... Powiedz mu może że narazie zostaniecie dobrymi przyjaciółmi...

A później samo jakoś pójdzie

pozdrawiam
Malvina - Nie 24 Paź, 2004 19:29
Temat postu:
Ta.. po rozmowach z chłopakiem na gg odrazu z nim lazic chcesz? Niby tak kochasz swojego a myslisz nad tym czy zacząc lazic z innym ? Zostan przy tym ktorego teraz masz..:// jakby poczuł się Twoj chłopak gdyby się dowiedział ze Ty chodzisz z jego kolegą..? Sama sobie odpowiedz.
A i jeszcze jedno... to że sie pytał czy ma u Ciebie szanse to nie znaczy ze odrazu chce z Tobą łazic... moze się spyta o chodzenie z miesiąc, rok ? i może wtedy nie będziesz już z tym co teraz jesteś.
Anonymous - Pon 25 Paź, 2004 05:36
Temat postu:
Witam.
Raperko, wnioskując z Twoich poprzednich tematów myślałem, że jesteś bardziej zwiazana ze swoim obecnym chłopakiem. Bardziej, by się zastanawiać "kogo wybrać?" po paru rozmowach na gg z innym. Może nawet nie wiesz, ale ten "Inny" równie dobrze może traktować Ciebie jako ewentualność. Tzn. nie uda mu się z dziewczyną, z którą na pewno chce, to zawsze wie, że ma jeszcze u Ciebie szanse. Proponuję zostać przy obecnym.
Pozdrawiam Kwiat
Anadriel - Pon 25 Paź, 2004 20:40
Temat postu:
Myślę, że powinnaś zostać przy swoim chłopaku. Przecież tak naprawdę nie wiesz jaki jest ten drugi...? A wogóle kochasz swojego chłopaka, tak? i zależy Ci na nim? to zostań z nim! Tak po prostu... w dodatku jeśli CI z nim dobrze to nawet nie ma o czym mówić, traktuj tam,tego gościa po prostu jak kolegę, z czasem może dobrego przyjaciela... a czy masz u niego szanse? sama sobie odpowiedz na to pytanie...
Pozdrawiam i polecam się na przyszłośc...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group