Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - POMOCY!!!!!!!!!!

sami10 - Wto 26 Paź, 2004 18:47
Temat postu: POMOCY!!!!!!!!!!
mam problem mam czterech chłopaków którego wybrać?
1.Mateusz chodzi do 2 klasy SP jest mały i dziwny nieodwzajemniony (to on się we mnie kocha)
2.Kuba też chodzi do 2 klasy z mateuszem nie znam go zbyt dobrze
3.Adrian chodzi ze mną do 4 klasy na polskim walnął mnię w zęby.
4.Rafał w też chodzi ze mną do klasy ale jest Protestantem ma dużo minusów w szkole (wpół odwzajemniony)jest fajny

Gdybyście były mną którego byście wybrały?
Juwenta - Wto 26 Paź, 2004 19:16
Temat postu: Re: POMOCY!!!!!!!!!!
Sami widze ze próbujesz wybrac sobie jakiegos chlopaka na sile. Poczekaj, bądź z osoba ktora bedziesz kochac, nie da sie zakochac na zawolanie, ze ja sobie kogos wybiore i sie w nim zakocham. Poza tym zeby kogos pokochac trzeba go znać i widziec ze ta osoba tez Cie darzy uczuciem, jest uprzejma wobec Ciebie itd. a ten co Ci wybil zeba na pewno taki nie jest i nie wiem czemu uwzglednilas go na liscie Confused Ja bym na Twoim miejscu poczekala na to az rzeczywiscie ktos bedzie wart Twojej uwagi i bedzie Ci bliski.
Anyone - Wto 26 Paź, 2004 19:32
Temat postu:
Ja nie rozumiem po co na siłe wybierać chłopaka... :/ dziwne...
Ona89 - Wto 26 Paź, 2004 19:42
Temat postu:
1.Mateusz- on cię kocha, ale z tego co napisałaś wnioskuję, że ci się nie podoba
2.Kuba- przecież dobrze go nie znasz.
3.Adrian- przecież walną cię w zęby.
4.Rafał- fajny, ale nie odpowiada ci jego wiara.

Nad czym ty się zastanawiasz, żaden nie jest dla ciebie odpowiedni, bo w każdym coś ci się nie podoba. Zastanawiasz się między innymi nad takim Adrianem, Który cię uderzył? Pomyśl najpierw, którym ty się podobasz i którzy cię lubią, bo po co zawracać sobie głowę np. takim Adrianem, który nawet cię nie lubi.
Anonymous - Wto 26 Paź, 2004 19:54
Temat postu:
Witam.
Ja się zgodzę. Po co, PO CO wybierać chłopaka na siłę? Chyba nie chcesz za wszelką cenę pokazać, jaka to Ty dorosła, że masz chłopaka? Zastanów się kogo Ty lubisz, z kim czujesz się dobrze i czy się nie odkochasz po tygodniu...Poza tym, prawie ich nie znasz przecież...
Pozdrawiam Kwiat
Anonymous - Sro 27 Paź, 2004 16:29
Temat postu:
Wybierz, jeśli kochasz. Jedyna rada. Jeśli nie kochasz, to daj sobie siana...
Aaaa jak możesz brać pod uwagę kogoś, kto dał ci w zęby?! Shocked To yyy... niedorzeczne :-/
zazulita - Sro 27 Paź, 2004 18:22
Temat postu:
Ja na twoim miejscu nie wybralabym żadnego. Z tego co tu napisałaś wszyscy są dziwni... Neutral
Keśka - Sob 30 Paź, 2004 16:28
Temat postu:
Wybacz, ale nie wybrałabym żadnego... Poza tym nic nie napisałaś o ich zainteresowaniach, stopniu inteligencji... A jeśli mam Ci pomóc w wyborze - poczekaj. Jeśli któryś będzie okazywał jakieś uczucie do Ciebie, a Ty do niego - to jest właściwy.
BamBI - Nie 31 Paź, 2004 09:18
Temat postu:
ja tAK jak moje poprzedniczki nie radzilabym żadnego ........sa dziwni i czy oni w ogóle cię kochają?????????? Jak cie ktos w zęby walnie to chyba nie znaczy że masz go wybierac chłopaka Sami poczekaj jeszcze troche , bo gdybys naprawde któregoś z nich kochała to nie pytałabyś nas o zdanie Rolling Eyes
Naomi - Nie 31 Paź, 2004 10:45
Temat postu:
Ale masz problemy... Twisted Evil. Znajdz kogoś innego, lepszego od tych.
A nie takie Love dla picu Confused

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group