ewqq-nzlg napisał/a: |
Ech... też mam 12 lat. Ale już bym chciała przez to wszystko przejść, mieć biust między 75B a 75C ![]() ![]() |
Gabrielen napisał/a: |
Mała - ja za 28 dni skończe 14 lat a stanik mam AA70... Czyli praktycznie nic. I moim marzeniem jest chociaż A75... ![]() |
Asiek napisał/a: |
A nawet nie mierzyłam, także nie wiem. Ale to chyba się mierzy taką miarką krawiecką. Obwód klatki piersiowej, jakoś tak. Ale nie wiem, nie korzystajcie z tego co napisałam bo może Was wprowadziłam w błąd ![]() |
sami10 napisał/a: |
KleO ja też mam C ale z firmy HEY (prawie C) |
mycha92 napisał/a: |
Co Ty Gaba, jak ona ma 70A to jest dobrze. A C? Moja mama ma B i ma 3 razy większy biust od sami i co? Jakim prawem sami ma mieć C? Może jutro powie że ma 95J? Hahahah! Nawet nie ma takiego rozmiaru ![]() |
sami10 napisał/a: |
powiem inaczej: 70A mam w firmie Triumph a B lub C mam w Hey . jasne? |
Femme Fatale napisał/a: | ||
Ah ta? C? Dziesięciolatka ma większe piersi ode mnie. Ciekawe... XD Sami, czego Ty się wstydzisz? Kombinujesz ze wzrostem, z wagą, teraz z wielkością piersi. Zakładasz po kilka nicków i zaprzeczasz temu. Jaki to ma sens? |
Mycha92 napisał/a: |
Panienka: C? A ile masz lat? Jeśli masz tak w okolicach 13-15 lat to masz duże... Ja tam mam ponad 12 lat i mam A, no i mi na razie wystarczy, ale w przyszłości chciałabym mieć B, bo jednak C to już takie trochę duże... Już nie wspomnę o D, E, F... |
AmazonkAA napisał/a: |
ciekawe czy ktos z nas bedzie idealem, czyli 90-60-90:) |
mycha - 10 cm to już chyba B, ale pewna nie jestem więc nie wprowadzam Cię w błąd. |
Agentka napisał/a: |
jeśli się nie mylę to do 12 cm różnicy jest jeszcze A |
do.... G,H. Czyli baaaaaaardzo, baaaaardzo duze (silikony, lub poprostu pech [chyba, ze ktos chce takie miec no to zwracam honor]). |
Wiem, że Wierzba ma C, Gaba ma AA i ja A. Nie no sory, ja już się poplątałam kompletnie... |
Agentka napisał/a: |
Gaba jeśli wolno spytać ile masz róznicy, może ja też sie juz kwalifikuje do A ![]() |
A jednym pisze 32/65... I co ja mam z tego rozumieć..? ![]() |
Asiula1994 napisał/a: |
Do niektórych odpowiedzi w stylu: ja bym chciała mieć stanik 75B=JA BYM CHCIAŁĄ MIEĆ 100Z ![]() Każdy rozwija się w swoim tempie i dziewczyny: jeśli macie np. rozmiar stanika 75AA to znaczy, że taki jest dla was odpowiedni. Pozdro |
nidhogg napisał/a: |
hehe Gabrielen moze powinnas sie zaczac modlico cycki ![]() ja mam ejdna taka kolezanke, z ktorej sie zawsze smiejemy ( z reszta to ej wlasne zdanie) ze ma wymodlone cycki. jako, ze do dosyc pozna byla plaska jak deska i co wiezcor modlila sie o cycki, w zwiazku z czym urosly jej do C (jak nie D) ![]() |
Nyszka napisał/a: |
skąd mam wiedzieć czy potrzebuję juz wiekszy stanik? |
nidhogg napisał/a: |
heh ale tez C nierowne C, - przynajmniej tak z moich obserwacji na kilku rozmiarach stanika jakie posiadam w domu - przy wiekszym numerku miseczka jest szersza.
po za tym to tez zalezy od firmy linii etc, kazda firma ma inny, a co gorsza niektore kolekcje tej samej firmy tez maja inny rozmiar wielkosciowo nyszka - skad? stad, ze cycki Ci sie zaczna wylewac gora... |
Cytat: |
ale tam laski macie dopiero po 13 14 lat wiec sie nie przejmowac jeszcze Wam wchoelre uroścnie =] |
Cytat: |
Jak ci zależy na łapaniu facetó to kup sobie stanik z silikonowymi wkładkami- dośc drogi ale skuteczny i przy pierwszym dotyku dla przeciętnego faceta nie do rozpoznania, w odróżnieniu od staników z gąbką czy watą (sprawdziłem swojego czasu ). |
Natalie Hetfield napisał/a: |
Gaba - puch - up powiększa biust, a nie podnosi =* |