Dzieci OnLine
DOJRZEWANIE - Dojrzewanie
Anonymous - Czw 20 Mar, 2003 13:41
Temat postu: Dojrzewanie
Cześć wszystkim jestem jeszcze nie doświadczona mam 13 lat i jeszcze nie mam okresu wszystkie moje koleżanki już mają
[/u][/i][/b]
Szalona - Czw 20 Mar, 2003 16:28
Temat postu:
Nie denerwuj się, twoje koleżanki pewnie szybciej się rozwijają niż ty. Miesiączka napewno przyjdzie w swoim czasie, a po za tym korzystaj z tego puki jej nie masz. Miesiączka to wcale nie taka fajna żecz.
Katie - Czw 20 Mar, 2003 16:31
Temat postu: Droga Niedoświadczona!!!
Droga Niedoświadczona!!!
Nie wiem, czego oczekujesz od forum, bo nie zadałaś konkretnego pytania ... Mam nadzieję, że odpowiedź znajdziesz na forum!!!
Z Twojego postu wynika, że jesteś zaniepokojona ... Nie martw się !!! Przeczytaj artykuły o dojrzewaniu na stronie http://dzieci.best.pl - dowiesz się z nich m. in. że każdy organizm ma swoje tempo dojrzewania i jeżeli nie będziesz mieć miesiączki w wieku 18 lat to wtedy dopiero będizesz musiała się martwić!!!
Trzymaj się cieplutko,
narka
Katie - Pią 21 Mar, 2003 18:48
Temat postu: heh
może troche przesadziłam, ale różnie piszą ... jeśli do 16 roku życia (czy jakoś tak) dziewczyna nie będize mieć miesiączki to musi iść do lekarza
motylek - Czw 09 Paź, 2003 09:36
Temat postu:
na każdego przyjdzie pora więć się nie przejmuj tym lepiej późno niż wcale ale jeżeli do 16 roku życia nie pojawi ci się to ić z tym problemem do lekaza
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group