Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Miłość??

gosiaczek - Czw 28 Paź, 2004 20:40
Temat postu: Miłość??
Nie wiem co sie ze mną dzieje. Mam jednego kolege w klasie, jest wyższy ode mnie:). Ładny i fajny jak dla mnie. Wiem, że każdy nauczyciel ma coś do niego. Zachowuje sie jak idiota. Ale ja go bardzo, bardzo lubie... Nawet na hiście przesiadł sie do mnie Smile. Dla niego mogła bym zrobić wszystko. Ale wiem, że mu sie podoba inna dziewczyna, i ja nawet nie mam u niego szans. Ale on często sie uśmiecha ma tak słodki uśmiech, boje sie mu wzynać miłości. Boje sie ,że mnie wyśmieje. Bo napewno tak będzie. Ale od 2 dni on stał sie fajniejszy, milszy dla mnie. Ja go Love Love Love Love Love Kwiat Nie moge doczekać sie każdego dnia aby go zobaczyć. Oh... Niektóre dziewczyny widzą, że on mi sie podoba. Oh Rafał ja cię Love Love . Mr. Green
Ona89 - Czw 28 Paź, 2004 21:02
Temat postu:
Napisz do niego list w którym wyznasz co do niego czujesz, a jeśli cię wyśmieje to znaczy, że nie jest ciebie wart. Jest jeszcze jedna opcja nic mu nie mów i zachowuj się tak jakby on cię nie obchodził. Jeśli coś do ciebie czuje to będzie robił wszystko żebyś zwróciła na niego uwagę, a jeśli nie to trudno. Nie można zmusić kogoś do miłości
Malvina - Pią 29 Paź, 2004 08:45
Temat postu:
Ona89 napisał/a:
Napisz do niego list w którym wyznasz co do niego czujesz, a jeśli cię wyśmieje to znaczy, że nie jest ciebie wart.

Bez przesady...po co tak się spieszyc ? Dopiero od dwóch dni jest dla niej fajny...trzeba troche poczekać...
Ona89 napisał/a:
Jest jeszcze jedna opcja nic mu nie mów i zachowuj się tak jakby on cię nie obchodził

Nie...to tez mi jakos nie pasuje ;p Daj mu do zrozumienia że podobasz się mu ale nie wyznawaj odrazu miłosci w lisciku..Usmiechaj się do niego..ładnie patrz:D
Kinga - Pią 29 Paź, 2004 13:20
Temat postu:
Cze
Po pierwsze wez sprawy w swoje rece i nie proś kolezanek zeby mu o tym powiedziały
Mozesz napisac list ale nie pisz od razu jak go baaaaaardzo lubisz Wink
Ale lepiej bedzie jesli bedziesz z nim rozmawiac ... rozmawiać ... rozmawiać
spotykac ... spotykać ... jeśli masz możliwość możesz mu wysyłać smski ... ( z umiarem z umiarem) rozmawiać z nim na gg Wink trzymam kciuki

A z tym jego zachowaniem ... to jak to ? zachowuję się jak idiota ? tzn ?
Anonymous - Pią 29 Paź, 2004 15:26
Temat postu: Re: Miłość??
gosiaczek napisał/a:
Ja go Love Love Love Love Love Kwiat Nie moge doczekać sie każdego dnia aby go zobaczyć. Oh... Niektóre dziewczyny widzą, że on mi sie podoba. Oh Rafał ja cię Love Love . Mr. Green

Myślałam że to kiedyś Kicia napisała * :

gosiaczek napisał/a:
Nie wiem co sie ze mną dzieje.

W końcu to zauroczenie.

gosiaczek napisał/a:
Mogłabym dla niego zrobić wszystko.

Napewno?

Ona89 - liścik?? To najdurniejszy sposób jaki znam aby powiedzieć komuś KOCHAM CIĘ.
Anonymous - Pią 29 Paź, 2004 16:36
Temat postu:
Witam.
Ekhm, Weroniko, z tego ip pisze jeszcze jedna użytkowniczka, ale to nie kicia. Dziwne, bo zbieżności stylów pisania nie zauważyłem.
Do problemu:
Rozmawiaj z nim dużo, staraj się. Uśmiech, długie spojrzenie, często w oczy mówią często więcej niż słowa. Jeśli chlopak jest pojętny, zrozumie.
Pozdrawiam Kwiat
Anonymous - Pią 29 Paź, 2004 16:56
Temat postu:
KoT napisał/a:
Witam.
Ekhm, Weroniko, z tego ip pisze jeszcze jedna użytkowniczka, ale to nie kicia. Dziwne, bo zbieżności stylów pisania nie zauważyłem.

Chodzi mi o te znaczki wszystkie
Malvina - Pią 29 Paź, 2004 19:20
Temat postu:
Weronika napisał/a:
KoT napisał/a:
Witam.

Jejqs Weronika..Ty nie mozesz napisac odpowiedzi tylko odrazu tropić a może to Kicia?A może Malvina...?A moze...(kogos se wymysl;p) Bez obrazy...ale nawet jakbym to np. ja Kicia była..to nie może być anonimem ?:>
Anonymous - Pią 29 Paź, 2004 20:09
Temat postu:
Weronika napisał/a:
KoT napisał/a:
Witam.

A mnie chodziło o zbieżność stylów gosiaczka i drugiej osoby piszącej z tego IP. Natomiast co do znaczków to się w pełni zgadzam. Wink
Pozdrawiam Kwiat
pussi - Czw 11 Lis, 2004 22:55
Temat postu: pussi
hmm moze powiedz mu ze ci sie podoba...ja bym sie nie odwazyła ale moze twoje zauroczenie"miłosc"jest silniejsza i bedziesz miała na tyle odwagi zeby mu powiedziec:)
justka007 - Pią 12 Lis, 2004 14:08
Temat postu:
Ja też tak mam. Czekam każdego dnia, aby go zobaczyc. Moze poprostu zaprzyjaźnij sie z nim. Wtedy bedziecie blizej siebie. Wiem, zę większosci osób to nie wystarcza, ale moze akurat tobie to wystarczy. Życzę powodzenia.
Anonymous - Pią 12 Lis, 2004 14:16
Temat postu:
Napisz list i w szkole, gdyby nikt nie widział, podrzuć mu do plecaka lub w szatni gdy kurtkę zostawi, daj mu do kieszeni. Ja tak zrobiłam i wyszedł z tego na prawdę świetny związek Wink
sloneczko - Sob 13 Lis, 2004 00:32
Temat postu:
nono:D jak czytam ta twoja historie to przypominam sobie mnie sprzed jakis 5-6 lat:) zachowywaalam sie tak jak ty:P fajne to byly czasy:p wpatrywalam sie w niego jak w obrazek i wypatrywalam jakis znakow:p usmiechow, jakis milych textow w moja strone :p tylko ze ja wtedy bylam mala i glupia niestety:/ i jak wkoncu mu siem spodobalam i bardzo chcial zebym zostala jego dziewczyna bardzo sie balam:P i caly czas go unikalam a w glebi duszy kochalam go najbardziej na swiecie marzylam o nim itd:P wiec nie rob zadnych takich glupot i go nie unikaj czasem:P tylko daj mu delikatnie do zrozumienia ze ci sie podoba ale bron boshhe przez qmpelki bo to one zawsze chca najlepiej ale zawsze wychodzi na opak:p (one sa poprostu koffane ale nie w sprawach Love Very Happy Very Happy ) zycze powodzenia:)

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group