Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - wygląd PS wróciłem :)

Anonymous - Pią 29 Paź, 2004 17:48
Temat postu: wygląd PS wróciłem :)
Jak dobrze wyglądać? wy dziewczyny chyba wiecie co waspodnieca i na co zwracacie uwage:) chłopcy też niech piszą jakie mają sposoby Smile
Anonymous - Pią 29 Paź, 2004 17:55
Temat postu:
Co lubię u facetów? Różnie bywa. Najlpiej, zeby miał długie włosy, jeszcze idealnie, zeby kręcone. Ogulnie lubię facetów ubranych na ciemny, niekoniecznie metali, ale jak patrzę na faceta ubranego w błękitny, lub całego na biało to mnie skręca. A po za tym nie lubię żelusi i ważne, zeby się nie faceci nie ubirali na obcisło, bo to jest okropne.
A po za tym spox, ze wróciłeś
Anonymous - Pią 29 Paź, 2004 18:23
Temat postu:
Nie lubie facetów lizusuów i lalusi,tylko normalnych.Moze miec krotkie włosy,brąz,ładną buźke Wink był inteligentny..I najlepiej nie palący [u mnie w klasie prawie wszyscy chłopcy palą]
Malvina - Pią 29 Paź, 2004 19:44
Temat postu:
Hmm.. napewno żeby nie palił, nie lubię jak chlopak ma dlugie wlosy,tak jak Gabra nie lubię lizusow, kujonów ktorzy caly dzień był nad ksiązkami..dużo by tego wymieniać..Kolor włosow obojętnie mi jaki...pasemka mogą być..włosy na zel też...Może być metal..(chociarz nie znoszę metalu) moze byc sk8, żeby chodzil ładnie ubrany(w sensie żeby umiał o siebie zadbać)..Jak cos wymysle wiecej to napisze:]
Fajnie ze wrociles biggrin
Naomi - Pią 29 Paź, 2004 20:18
Temat postu:
Mnie pociągają (Ufff...=]) chłopacy z poczuciem humoru.
Muszą tez być dość ładni i ładnie pachnieć ( ja wszystko wącham) Wink
Lubie normalnych chłopaków ubranych w dziny i fajną bluzę.
Podobają mi się tez skate Smile

Ps. Palenia nie toleruję... Taka juz jestem Rolling Eyes
Anonymous - Pią 29 Paź, 2004 21:35
Temat postu:
Młoda napisał/a:

Hehe, czyli mam szanse? Mr. Green

Aren napisał/a:
chłopcy też niech piszą jakie mają sposoby

Hm... sposoby? Czy chodzi o to, jakie dziewczyny lubimy? Jeżeli tak, to ja najbardziej cenię naturalność Razz Musi być sobą, a nie próbować naśladować kogoś, ale nie zaprzeczę, że nie pociągają mnie ładne dziewczyny, bo tak nie jest. Jednak staram się to opanować by nie lecieć tylko na urodę Wink
mroweczka - Pią 29 Paź, 2004 22:09
Temat postu:
U mnie szans nie ma na pewno chłopak który pali dla szpanu,a co drugie słowo pluje i przeklina. Podobają mi się faceci z długimi włosami,co nie znaczy,że z krótszymi nie maja szans. Na pewno nie kręci mnie chłopak z włosami na żal i spodniach z krokiem w kolanach. Nie cierpię też "kenów" Rolling Eyes Nie mówię,ze od razu musi być metalem(choć najlepiej by było Smile ) ale tak jak Nenar-skręca mnie jak widze chłopaka w błękicie Rolling Eyes
Anonymous - Sob 30 Paź, 2004 00:12
Temat postu:
Noid napisał/a:
Młoda napisał/a:

Hehe, czyli mam szanse? Mr. Green

Czy tu się coś zaczyna święcić Wink Ciocia Nenar wszystko zauważy, nie ma tak dobrze.

mroweczka napisał/a:
ale tak jak Nenar-skręca mnie jak widze chłopaka w błękicie Rolling Eyes

To choćmy gdzieś niech nas poskręca razem
Niestety jest coraz więcej takich facetów, teraz teledyk ma jakiś gruby murzyn w różowej czapce, myslałam, ze zwymiotuję. Nie rozumiem naprawde facetów na różowo Mad błękitny czy biało. Mężczyzna to mężczyzna i raczej powiniemn preferować ciemne kolory. Tz. nie mam nic do białych bluz czy koszul, ale cały na biało i to tego biało czerwone conversy, a białe spodnie to dresy.
Anonymous - Sob 30 Paź, 2004 06:24
Temat postu:
Witam.
Jemu chyba chodziło o to, że chłopacy mają napisać jak się starają wyglądać, by podobać się dziewczynom. Jeśli chodzi o mnie, to nie zastanawiałem się nad tym. Staram się wyglądać czysto, schludnie, preferuję ciemne kolory...I tyle właściwie. Wink
Pozdrawiam
Anonymous - Sob 30 Paź, 2004 10:18
Temat postu:
aaa, to już rozumiem biggrin No to ja się ubieram jak mi się podoba i nic innym do tego Wink Przeważnie nosze czarne lub ciemno niebieskie dżinsy, ciemne koszulki ( zazwyczaj luźne Wink ) no, a jeżeli chodzi o jakieś bluzy to też się ubieram na dark biggrin No i jeszcze jak do tego jeżdżę na desce i macham nunchkiem to jest wypas Mr. Green (jednak nie robię tych rzeczy dla szpanu tylko dlatego, że to są moje pasje)
Anonymous - Sob 30 Paź, 2004 10:30
Temat postu:
Hm... To może od razu mój ideał? biggrin Mmm... ^___^" [XD]. Więc... Wysoki brunet, średnio długie włosy [bosz... tylko nie żel! tu jesteśmy chyba jednogłośne Wink], zielone oczy - taki już mnie ma. Wink Nie no, żartuję. Musi być zabawny, czuły, wyrozumiaaały... Wieeerny... <wymienia jeszcze pół godziny>... No i musi mnie kochać! biggrin Nie no, tu chodziło o ubiór, a ja pieprze od rzeczy. biggrin Zgadzam się z pozostałymi dziewczynami - żadnych błękitów, słodkich, pastelowych kolorków i obcisłych wdzianek. Faceto to facet, no! Wink A nie jakaś ciota. biggrin
PS. A mnie własnie kręcą metalowcy. Wink Ahh... No i te glany! Wink I bez papierosów! Fuj...
Anonymous - Sob 30 Paź, 2004 12:44
Temat postu:
Jeżeli o mnie chodzi, to tylko i wyłącznie skate (tzn. tak ma się ubierać), nie pali, nie pije, nie zarywa dziewczyn, nie cwaniakuje, blond włosy, błękitne oczy, średnia karnacja, wesoły, szczery, miły i zawsze mający dla mnie czas. Aha i ponad 180 cm wzrostu Wink
Naomi - Sob 30 Paź, 2004 15:01
Temat postu:
Oj Elfka nie przesadzaj Laughing

Nie liczcie na FoRum Romans Razz
Malvina - Sob 30 Paź, 2004 15:36
Temat postu:
Gabrielen napisał/a:
Jeżeli o mnie chodzi, to tylko i wyłącznie skate (tzn. tak ma się ubierać), , blond włosy, błękitne oczy, średnia karnacja, i ponad 180 cm wzrostu Wink

Jakie wymagania Shocked
Anonymous - Sob 30 Paź, 2004 16:07
Temat postu:
Młoda napisał/a:
Oj Elfka nie przesadzaj Laughing

Nie liczcie na FoRum Romans Razz

Kto mówi o całym forum dla waS Cool tak dobrze to na świecie nie ma, ale zchajtac byście się mogli. Noid co ty na Wink ? Młodą się przekona, bo taki fajny skejcik z ciebie
Anonymous - Sob 30 Paź, 2004 18:46
Temat postu:
No mówimy o ideałach, nie dziwcie się Gabrielen. Wink Ja też wątpię, żebym spotkała faceta, który spełnia moje wszystkie wymagania. Ideałów nie ma, no przecież.
Anonymous - Sob 30 Paź, 2004 19:51
Temat postu:
Nawet pożartować nie można Razz Ale zaniedługo wrzuce jakieś swoje zdjątka biggrin
Anonymous - Sob 30 Paź, 2004 21:36
Temat postu:
Ah, no to teraz ja... Ja tam mam kilka idelow, ale na pewno i sie obejrze i wpadne na slup, jak zobacze jakiegos blondynka dlugowlosego z ladna buzka Smile No i dobrze by bylo, zeby byl wysoki, ale bez przesady, bo sama nie jestem za wysoka i nie chce siegac mu do pasa. Ale nie skreslam od razu niemetali, z krotkimi wlosami. Dla mnie twarz jest najwazniejsza. No i jesli chodzi o ubior - nie obcisly, nie pedalski, porzadny i czysty przedwszystkim, zebym sie nie musiala za niego wstydzic. Chyba mam najmniej wygorowane wymagania Razz
Mała - Sob 30 Paź, 2004 22:22
Temat postu:
a'la kurt cobain..
czemu idealy spotyka sie na wakacjach? to jest najgrosze.. do teraz cierpie za takim jednym .. wlasnie cobainem.. w dodatku to byla maxymalna milosc z wzajemnoscia.. ale niewazne za dluga historia..
Mała - Sob 30 Paź, 2004 22:23
Temat postu:
idealy zreszta szybko sie nudza!
panienka_wierzba - Nie 31 Paź, 2004 08:59
Temat postu:
ja tam najbardziej lubię chłiopców z długimi włosami OMG wtedy po prostu jestem już prawie jego, jeszcze żeby miał w miare ładną buźke =) i charakter który nie zabraniałby mi np. wogóle alkocholu do ust, albo zachowywać się moralnie =D bo ja nie potrafię zachowywać się moralnie Wink i najlepiej zeby był metal (w gruncie rzeczy inni jakos mi się nie podobają, no może punki jeszcze albo alternatywi Wink ) to by było chyba na tyle =) i żeby był starszy (ale równieśnikami nie pogardzę =P) bo jakos zawsze podobają mi się panowie hm.. 2 czy 3 lata starsi (minimum, bo maximum to u mnie bylo 7 lat =>) ^^ no to by było chyba na tyle =P
Anonymous - Nie 31 Paź, 2004 11:25
Temat postu:
A wiecie że ja jestem skate? :P mam nawet swoją stronke z wyczynami ale zdjęcia działają tylko w przeglądarce SMART EXPLORER nie wiem czemu.... :? moge też zdjątka wyslać na e-mail jestem dobry! :) (ale jestem szczery i skromny :P ) A wedługmnie dziewczyna ma byc na luzie i nie być ... ,BARBIE, taj jak wy nie lubicie ,KENÓW, delikatna nowowczesna i ... itd. :love9: może kiedyś zrobimy wypad na deske, ehhh.. jak ty się nazywałeś?? :P
Anonymous - Nie 31 Paź, 2004 11:26
Temat postu:
zapomniałem się zalogować Razz
Anonymous - Nie 31 Paź, 2004 11:28
Temat postu:
Anonymous napisał/a:
może kiedyś zrobimy wypad na deske, ehhh.. jak ty się nazywałeś?? Razz

Czyżby chodziło o mnie? Rolling Eyes Jeżeli tak to raczej nie, bo ostatnio mam jakiś zastój i nic mi nie wychodzi Crying or Very sad
Anonymous - Nie 31 Paź, 2004 11:37
Temat postu:
szkoda... ale toi tak był żart Razz na serio byś przejechał pół Polski żebyśmy pojeździli razem na desce??????? Razz wątpie.... chociaż... ej jesteś zalogowany na FLIP.PL ?????
Anonymous - Nie 31 Paź, 2004 11:43
Temat postu:
No właśnie wysłałem mojego posta i nie zauważyłem, że to Ty, tylko niezalogowany biggrin Nie, nie jechałbym przez pół Polski Razz A na flip.pl to pamiętam, że kiedyś tam się rejestrowałem, ale teraz to nawet nie pamiętam jaki miałem login i hasło Wink
Anonymous - Nie 31 Paź, 2004 11:47
Temat postu:
Ja tam jestem zalogowany bo bardzo się wkręciłem w skateboarding a tam jest fajnie i każdy jest chętny do pomocy np. jaknie umiesz jakiegoś triku oni ci wszystko wytłumaczą a nawet prześlą filmik Smile polecam www.flip.pl
Mała - Nie 31 Paź, 2004 13:05
Temat postu:
hmm.. wg mnie, facet niemoze byc pewny siebie zbyt i sie z tym eksponowac ze tak powiem- chodzilam z takim:P zawsze co to nie on.. przegladal sie w kazdej szybie.. Cool i zdejmowal koszulke n aulicy.. az mi niedobrze sesese...
najlepiej jakby facet wygladal:
blond wlosy najlepiej dlugie, z twarzy niemusi byc ladny.. musi miec to COS.. tu w ogole niechodzi zeby byl ladny tu musi miec to COS.. cos takieo co go wyroznia.. i no..
to niemusi byc wyglad.. potrafie sie zauroczyc jakas cecha chrateru.. albo sposobem mowienia..
Anonymous - Nie 31 Paź, 2004 13:12
Temat postu:
A kiedyś Ci ktoś podnosil rękę trzymając Cię za nią i krzyczać do każdego napotkanego "To moja dziewczyna"? Jesli nie to naprawde nie wiesz jaki to jest zbyt pewny siebie... Też się przeglądał w każdej szybie.
Anonymous - Nie 31 Paź, 2004 16:51
Temat postu:
Ahh, a mi się ostatnio podoba Piotr Cugowski, mhhm. Love
Mała - Nie 31 Paź, 2004 20:24
Temat postu:
no moze az ttak pewny siebie to niebyl.. ale mowil i sie obnosil z tym ze laski go chca;P ale ja dla niego dobra tez go niebylam:{P jak to powiedzial byl moja zabawka, pobawilam sie i go wykorzystalam:D ale ogolnie to mam znim ok kontakt
Anonymous - Pon 01 Lis, 2004 09:52
Temat postu:
Malvina napisał/a:
Gabrielen napisał/a:
Jeżeli o mnie chodzi, to tylko i wyłącznie skate (tzn. tak ma się ubierać), , blond włosy, błękitne oczy, średnia karnacja, i ponad 180 cm wzrostu Wink

Jakie wymagania Shocked

To tylko ideał, którego z resztą znam Razz Twisted Evil
Mała - Pon 01 Lis, 2004 21:24
Temat postu:
gabrielen.. poznalam wlasnie takiego... ale co z tego.. ze to niema sensu:(
Anonymous - Wto 02 Lis, 2004 13:48
Temat postu:
trzeba przyznać że mówicie na temat... Razz
Anonymous - Sro 03 Lis, 2004 14:45
Temat postu:
i co już nikt tu nic nie napisze??? dalej piszcie!!!!!!!!!!!!!! Exclamation Exclamation Exclamation Jedna dobra rada dla dziewczyn o wygląd Wink rozpuszczone włosy best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy
mycha92 - Sro 03 Lis, 2004 15:33
Temat postu:
Mój ideł to: wysoki brunet, oczy nie grają roli Razz ale najlepiej zielone lub brązowe, mieszkający niedaleko mnie, najlepiej rok starszy, nie palący, nie pijący, nie biorący dragów, przystojny, troskliwy, sk8, sluchający hiphopu, powinien być bogaty, mający średnią minimum 4.0, kochający, lubiący extreme sports, powinien interesować się komputerami, chemią, medycyną, grami komputerowymi... i co tam się jeszcze znajdzie.

Znam takiego!!! Z widzenia, ale bujam w nim pół roku. Ostatnio mnie chyba zauważył Love! Jest tylko kilka minusów dla niego: pali i pije Crying or Very sad, nie jest bardzo bogaty, nie wiem czy ma średnią powyżej 4.0 bo raczej nie, nie wiem jakie ma zainteresowania, no i najgorsze: nie znamy się osobiście, a on nie ma internetu Crying or Very sad Z moim przyjacielem zakolegowałam przez gg. Chodził ze mną do zerówki i teraz od 3 lat chodzi ze mną do klasy. Ale gdyby nie gg, nie wiem czy w ogóle bym z nim rozmawiała...

A w Bartku i tak bujam i tak Love Kwiat
Malvina - Sro 03 Lis, 2004 17:54
Temat postu:
mycha92 napisał/a:
, powinien być bogaty

Ewq...zdziwiłam sie.. Shocked Myslałam ze dla Ciebie takie rzeczy nie są najwazniejsze.. no coz..:>
Aren napisał/a:
Jedna dobra rada dla dziewczyn o wygląd rozpuszczone włosy best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Taak..zgodzę się..rozpuszczone włosy ładnie wygladają...ale zależy u kogo Wink
Anonymous - Sro 03 Lis, 2004 20:09
Temat postu:
mycha92 napisał/a:
nie jest bardzo bogaty, nie wiem czy ma średnią powyżej 4.0 bo raczej nie

Pieniądze to nie wszystko Wink Nie kochaj tego, kto jest bogaty lecz tego, kto jest Ci miły, bo tylko taki człowiek właśnie zapłacze u Twej mogiły...

A tak poza tym to zauważyłam, że niestety, ale bogaci ludzie bardzo często są okropnie egoistyczni i zadufani w sobie (oczywiście nie wszyscy, bo bywają wyjątki) i nie potrafią zrozumieć ludzi, którzy mają gorszą sytuację materialną, niż oni. Rodzice ich strasznie rozpieszczają, na jedno skinienie ręką mogą mieć wszystko, czego zapragną i dlatego nie potrafią już chyba niczym dzielić się z innymi ludźmi. Dlatego też słowo "bogaty" wykreśliłabym ze swojego opisu ideału - oczywiście miło byłoby, gdyby znalazł się ktoś, kto miałby nieco wyższy status materialny, niż mój - ale jeśli posiadałby aż tak wiele negatywnych cech, które wymieniłam, z pewnością nie byłby godny mojego zainteresowania
Kinga - Sro 03 Lis, 2004 20:15
Temat postu:
Cze
Pierwsza sprawa za którą nie przepadam za moimi kumpelkami (cudzysłów by sie przydał)
to to że sa to BLACHARY aż miło ... heh
pamietam jek mi wpierały ze kasa to wszytsko

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group