Dzieci OnLine

Na luzie... - To ja :D

Anonymous - Sob 30 Paź, 2004 12:34
Temat postu: To ja :D
No więc jestem Noid, pochodzę z grodu Kopernika ( dla niewtajemniczonych Toruń Cool ) i chodzę teraz do II gim. Interesują się kulturą japońską (zwłaszcza bronią białą), informatyka oraz skateboardingiem Wink Wspomnę, że trafiłem tutaj przez moją koleżankę Mr. Green
Ona89 - Sob 30 Paź, 2004 21:56
Temat postu:
Hejka. Witam cię na forum.
Przy okazji chyba nie jesteś zła, że zkomentowałam kitekate w ankiecie na ulubiony baton. Chcę abyś wiedziała, że nie zrobiłam tego złośliwie tylko wydało mi się to zabawne. Very Happy
Anonymous - Sob 30 Paź, 2004 22:06
Temat postu:
Ona89 napisał/a:
nie jesteś zła, abyś wiedziała

Jestem rodzaj męski Razz i u nas się mówi kitekate jak się idzie do sklepu Wink (a co najdziwniejsze, sprzedawcy wiedzą o co nam chodzi biggrin)
Naomi - Nie 31 Paź, 2004 10:25
Temat postu:
SiemQa ! Mam nadziję, ze będziesz się tu czuł bardzooo miło. Tyle tutaj fajnych lasek Wink Cool
Anonymous - Nie 31 Paź, 2004 10:39
Temat postu:
Młoda napisał/a:
Tyle tutaj fajnych lasek Wink Cool

A nie przeczę, już kilka poznałem Wink
Anonymous - Nie 31 Paź, 2004 11:10
Temat postu:
Młoda napisał/a:
Tyle tutaj fajnych lasek Wink Cool

Nie ma jak samokrytyka Wink
Kinga - Nie 31 Paź, 2004 11:15
Temat postu:
Cze
No nie ? Smile samokrytyka Smile heh ... A tak wogóle to z lekka zjechało się z tamatu ... zboczyło Razz <lol> u mnie tez czasami się tak mówi Smile
Anonymous - Nie 31 Paź, 2004 11:31
Temat postu:
Co tam, że się z tematu zjechało, co prawda sam (oczywiście jako moderator na innych forach) tego nie lubię, ale czasami nic się na to nie poradzi Razz I samokrytyka jest zdecydowanie najważniejsza Cool
panienka_wierzba - Sro 03 Lis, 2004 07:58
Temat postu:
tak tak jak zawsze zboczyliście z tematu oj Wy Wy => Zboczysi jedne Wink no tak tu b. b. dużo fajnych laseczek ^^ witaj na forum Wink (troche późno ale lepiej niż wcale =P)

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group