Na luzie... - To ja :D Anonymous - Sob 30 Paź, 2004 12:34 Temat postu: To ja :D
No więc jestem Noid, pochodzę z grodu Kopernika ( dla niewtajemniczonych Toruń ) i chodzę teraz do II gim. Interesują się kulturą japońską (zwłaszcza bronią białą), informatyka oraz skateboardingiem Wspomnę, że trafiłem tutaj przez moją koleżankę Ona89 - Sob 30 Paź, 2004 21:56 Temat postu:
Hejka. Witam cię na forum.
Przy okazji chyba nie jesteś zła, że zkomentowałam kitekate w ankiecie na ulubiony baton. Chcę abyś wiedziała, że nie zrobiłam tego złośliwie tylko wydało mi się to zabawne. Anonymous - Sob 30 Paź, 2004 22:06 Temat postu:
Ona89 napisał/a:
nie jesteś zła, abyś wiedziała
Jestem rodzaj męski i u nas się mówi kitekate jak się idzie do sklepu (a co najdziwniejsze, sprzedawcy wiedzą o co nam chodzi ) Naomi - Nie 31 Paź, 2004 10:25 Temat postu:
SiemQa ! Mam nadziję, ze będziesz się tu czuł bardzooo miło. Tyle tutaj fajnych lasek Anonymous - Nie 31 Paź, 2004 10:39 Temat postu:
Młoda napisał/a:
Tyle tutaj fajnych lasek
A nie przeczę, już kilka poznałem Anonymous - Nie 31 Paź, 2004 11:10 Temat postu:
Młoda napisał/a:
Tyle tutaj fajnych lasek
Nie ma jak samokrytyka Kinga - Nie 31 Paź, 2004 11:15 Temat postu:
Cze
No nie ? samokrytyka heh ... A tak wogóle to z lekka zjechało się z tamatu ... zboczyło <lol> u mnie tez czasami się tak mówi Anonymous - Nie 31 Paź, 2004 11:31 Temat postu:
Co tam, że się z tematu zjechało, co prawda sam (oczywiście jako moderator na innych forach) tego nie lubię, ale czasami nic się na to nie poradzi I samokrytyka jest zdecydowanie najważniejsza panienka_wierzba - Sro 03 Lis, 2004 07:58 Temat postu:
tak tak jak zawsze zboczyliście z tematu oj Wy Wy => Zboczysi jedne no tak tu b. b. dużo fajnych laseczek ^^ witaj na forum (troche późno ale lepiej niż wcale =P)