Nina_006 napisał/a: |
5) " Bravo Girl " - są tam rózne różności o dojrzewaniu i anty porady - także nie polecam |
Nina_006 napisał/a: |
OoOoO ! Nie wiedziałam że chłopaki czytają babskie pisemka , takie jak Bravo Girl. ![]() Taa...Bravo to wartościowa gazeta ?! ![]() Przydaje chyba się w tym jakim stylem uprawiać sex ! Np. Dziewczyna w wieku 15 lat pisze , że bardzo lubi uprawiac seks , i pyta się jak można go jeszcze urozmaicić ! ![]() A oni polecają seks francuski ![]() A po za tym są tam same plotki na temat gwiazd muzycznych.... |
inspektor napisał/a: |
tu bym sie nie zgodził - wg. mnie czasopismo Bravo jest wartościową gazetą - zawiera porady nt. dojrzewania, miłości stylu życia itp. Często ją czytam ![]() ![]() |
Gabrielen napisał/a: |
KleO ja też to dostałam ![]() ![]() |
Nena napisał/a: |
Sorry za offtop - Kleo, pamietasz tak ze dwa lata temu, jak wszedzie to wklejalas? Ten tekst? ![]() ![]() |
Gabrielen napisał/a: |
KleO - taką samą, słowo w słowo ![]() ![]() |
mycha92 napisał/a: |
Bardzo możliwe, ze dostałyście ten sam poradnik. Chyba większość dziewcząt dostaje taką samą. Ja będę mieć WDŻ tylko do końca tego półrocza, więc chyba niedługo dostanę paczuszkę (upragnioną! ). Już nie mogę się doczekać Wreszcie dostanę moje własne podpaski, nie kupowane przez mamę ani tatę. A pewnie niedługo się przydadzą Będę mieć 3 książeczkę na ten temat. To dobrze. O rrraju, nie doczekam się tej lekcji!! |
KleO napisał/a: | ||
Może i byli, ale nie wszędzie go wklejałam, tylko wtedy, kiedy omawiany był ten temat. To było 2 lata temu, więc to przeszłość, a gdy szukałam już linku do tego, gdzie zamieściłam ten temat, to już nie mogłam znaleść... |