Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - flirt

Anonymous - Nie 31 Paź, 2004 11:44
Temat postu: flirt
Od pewnego czasu flirtuje z kolegą z dwoma innymi koleżankami... a gdy już sięokazuje że coś do siebie czujemy, to się okazuje np. żena dowidzenie powiedzą ci ,,cze uszatku!,, co o tym myśleć ??możę to tylko takżeby koleżanak nic nie podejżewała?? Question ona jest fajna... Love
Naomi - Nie 31 Paź, 2004 15:08
Temat postu:
Oł... Nic nie rozumiem z twojego postu Sad
Mozesz ciutke jaśniej. Spróbuję ci wtedy pomóc (wkońcu jestem dziewczyną no i na sprawach sercowych znam się dość dobrze Wink)
Nikita - Nie 31 Paź, 2004 15:41
Temat postu:
Ja również chyba nic nie rozumiem ...
P.S. Kupcie sobie karty do flirtowania. Będziecie się mogli lepiej poznac , miło spędzić czas.
BamBI - Nie 31 Paź, 2004 16:20
Temat postu:
a ja wiem o co biega.jaj sobie z ciebie na pewno nie robi, ale może nie wie jak na ciebie zwrócić uwage i próbuje ciebie zaczepiać . tak dziewczyny czasem robią gdy ktoś sie im podoba Very Happy
Anonymous - Nie 31 Paź, 2004 17:41
Temat postu:
Cóż. Uszatku można odbierać jako - miśku Wink Czyli tak jakby do dziewczyny - kotku Wink Czyli jak najbardziej miło Wink Tzn. ja tak uważam.
Pozdrawiam i szczęścia życzę! biggrin
aska - Nie 31 Paź, 2004 19:08
Temat postu:
Chodzi Ci o to , że Ty podrywasz fajną laske , a jak ona to wyczuje to mówi na koniec coś w stylu "cze uszatku" , a Ty nie wiesz co masz o tym myśleć ?? Tak ??

Moja rada :
Nic nie myśl na ten temat , jeśli tak mówi Ty też coś powiedz w stylu "pa kuteczku" ( ona to mówi na tej zasadzie TAK JAK PISZE Gabrielen ) , i napewno nie chodzi o to , żeby ukryć uczucia przed koleżanką , jeśli coś do siebie czujecie to napewno to widać . Tak jak zawsze , a koleżanka nie ukrywa NIC ( teoretycznie ) przed koleżanką z którą spędza czas ... Ja np mówiłam do kolegi Kubuś ( on mi się podoba i wie o tym cała buda , a ja mam to gdzieś ) ... Mówiłam też do kolegi Ksysiu ( ale to było na jaja ) Smile
Anonymous - Pon 01 Lis, 2004 06:17
Temat postu:
Witam.
Odpowiadaj coś w stylu "pa koteczku", "do zobaczenia misiaczku". Uszatek to taki miś...To może być zabawa, ale dlaczego się do niej nie przyłączyć? Wink
Pozdrawiam Kwiat
Anonymous - Wto 02 Lis, 2004 13:55
Temat postu:
Może to jest dobre rozwiązanie.... ale znowu zdarzyła się nowa głupia sytuacja (przedwczoraj)... ale tej to kompletnie nie pojmuje... na dowidzenia pokazała mi FUCKA Question nie wiem co to miało znaczyć... ale znowu dzisaij sie uśmiechaliśmy do siebie i wogóle... ,,Kobie zmienną jest Wink ,, Question Question Question piszcie!!!
BamBI - Wto 02 Lis, 2004 17:03
Temat postu:
ty też pokaż jej fucka a co se będziesz żałował ciekawe jak zareaguje czy dla niej wtedy to będzie zabawne
Kinga - Wto 02 Lis, 2004 17:05
Temat postu:
Cze
Najpierw "pa uszatku" pozniej [cenzura]
A wiesz co to jest ? ona sie poprostu wygłupia i tyle albo jest na tyle głupia że nie potrafi sie określić ... no cóż ...
Naomi - Wto 02 Lis, 2004 17:36
Temat postu:
To coś podobnego do mnie... Chociaż ja mówię ,,misiu" tylko do kolegaów tak dla żartu.
Dziewczyna próbuje ci zainponować swoim zachowaniem. Wiem, ze to troche dziwne z tym [cenzura]-iem, ale tak już jest...
Bo z dziewczynami nigdy nie wie, oj nie wie się, czy dobrze jest, czy może jest może jest już źle... Wink
Kinga - Wto 02 Lis, 2004 17:59
Temat postu:
Cze
zaimponować ? raczej sie nim bawi
Anonymous - Sro 03 Lis, 2004 14:25
Temat postu:
<hmmm> amoże zrobiła to z ,nawyku, ?? samjuż nie wuem... a wam też sią tak stało że tak samo z siebie zrobiłaś coś głupiego??????????

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group