Z życia szkoły... - Czy wasza szkoła... Margo - Nie 31 Paź, 2004 21:43 Temat postu: Czy wasza szkoła...
Czy wasza szkoła bierze udział w Ogólno Polskim Konkurse Szkoła Z Klasą?? Nikita - Pon 01 Lis, 2004 07:03 Temat postu:
Moja szkoła bierze udział w tym konkursie. Jest on chyba organizowany przez Gazetę Wyborczą. Niedawno na lekcji wypełnialiśmy anietę z 16 pytaniami i trzeba było szkole postawić zasłużoną ocenkę...Pamiętam tylko , że 2 razy dałam pałe , a cztery razy 6-stkę. Malvina - Pon 01 Lis, 2004 09:45 Temat postu:
Moja nie bierze...
A jakie są nagrody ? Nikita - Pon 01 Lis, 2004 09:55 Temat postu:
Nagrodami są pewnie jakieś wyposażenia dla szkół... Np. komputery... Naomi - Pon 01 Lis, 2004 14:58 Temat postu:
Moja brała w tamtym roku. Mamy nawet dyplom podpisany przez Kwaśniewskiego Anonymous - Pon 01 Lis, 2004 17:07 Temat postu:
U mnie podstawówka bierze w tym czymś udział Tak naprawdę to nie wiem o co naprawdę w tym chodzi mindi10 - Pon 01 Lis, 2004 18:59 Temat postu: Re: Czy wasza szkoła...
Margo napisał/a:
Czy wasza szkoła bierze udział w Ogólno Polskim Konkurse Szkoła Z Klasą??
moja bierze udział (na czym kolwiek to polega) zazulita - Wto 02 Lis, 2004 15:54 Temat postu:
Moja szkoła bierze w tym udział i wygrala komputery (nie wiem za co) Bike_chan - Wto 02 Lis, 2004 19:45 Temat postu:
Hm... moje Gimnazjum brało udział i dostalismy jakiś dyplom, ale szczerze mówiąc nie wiem, o co w tym chodziło... mroweczka - Sro 03 Lis, 2004 13:48 Temat postu:
Moja stara szkoła brała w tym udział i też wypełnialiśmy ankiety chyba...I pamiętam,że raz wygrała taka jedna podstawówka niedalekonas która tak strasznie z nami rywalizowała Anonymous - Sro 03 Lis, 2004 19:33 Temat postu:
Nasza szkoła brała w tym udział i nie wiem czy w końcu zostalismy tą szkołą z klasą czy nie, ale na każdym apelu mówili o tym, że mamy się lepiej zachowywać, lepiej uczyć, bo wkońcu to zaszczyt startować do tego konkursu... lipton... pisałam recenzję Pana samochodzika i jakieś wiersze. justka007 - Pią 19 Lis, 2004 15:12 Temat postu:
Moja szkoła chyba wygrała kiedyś. Na stronce mamy taki znaczek "Szkoła z Klasą". paulinka-blondynka - Sob 09 Kwi, 2005 15:24 Temat postu:
ja nie wiem czy moja brała,bierze czy nie....
Nawet nie wiem na czym to polega....
patrz na daty postów i nie odnaiwj starych tematów. zazulitaMarcia10 - Sob 09 Kwi, 2005 16:04 Temat postu:
Moja szkoła nie brała w tym udziału. W ogóle w Mogilnie( moje miasto) i w okolicach nie słychać o czymś takim jak ten konkurs. A jak chcecie odwiedzić naszą szkołę to zapraszam na stronkę www.sp2mogilno.pl lub stronke miasta www.mogilno.pl
patrz na daty postów i nie odnaiwj starych tematów. zazulitaopętana - Sob 09 Kwi, 2005 19:59 Temat postu:
A gdzie tam, moja szkola nie bierze udziału i napewno nie wezmie