Gabrielen napisał/a: | mycha92 napisał/a: | Eee, a powiedzcie mi, kogo tu obgadujecie że okres dostał? No, przyznać się!  |
Mycha... czytaj ze zrozumieniem. Tutaj jest ogólny temat o tym, jak to dziewczyny się "cieszą" i doczekać nie mogą pierwszego okresu. I to było w odniesieniu do Ciebie. |
O nie!!! Czy ja powiedziałam że się nie mogę doczekać?!? Ja tylko pisałam wielokrotnie, że chcę mieć to już za sobą itepe itede. Bo ja sobie tego poprostu nie wyobrażam u mnie, no i w ogóle. No może i trochę się niecierpliwie, chociaż mam dopiero 12 lat, no ale mam (chyba) wszystkie objawy, a wcześnie wszystko mi się zaczęło. A jeśli już wywnioskowywać, to moja siostra dostała w prawie takim samym dniu jak mama, a pewnie i ja tak mam. A do kwietnia jeszcze dużo czasu (mam na myśli również moje urodziny pod koniec kwietnia ). Ale jeszcze coś do tego tematu - opprostu czepiacie się moich odczuć i tyle!!! Chętnie odjedę z tego forum na zawsze, bo tu mnie tylko stresujecie! I znajdę sobie kogoś wyrozumiałego do pogaduch, a nie forum. |