Dzieci OnLine
INNE PYTANIA - Historyczka nie jest taka zła!!
Clover - Pią 05 Lis, 2004 18:01
Temat postu: Historyczka nie jest taka zła!!
Bardzo mi się podoba historia lecz nauczycielka jest straszna czy możecie mi powiedzieć jakiego wy macie nauczyciela histori ??!! Czekam na odpowiedź i pozdrawiam ![/quote]
Zła Pani - Pią 05 Lis, 2004 18:03
Temat postu:
ja mam [cenzura]ą nauczycielke od histy
Nigdy nie lubiłam tej lekcji ale zalezy tez kto uczy przedmiotu. Ale niestety po pierwszym półroczu ona odchodzi ponieważ zaszła w ciąże =((
Anonymous - Pią 05 Lis, 2004 18:33
Temat postu:
A ja mam zagrzebistego faceta od histy
Normalnie gościu nie do pobicia. Tłumaczy jak należy, można z nim pożartować, pożycza od nas różne gry i wogóle
Malvina - Pią 05 Lis, 2004 20:16
Temat postu:
Ja mam nauczycielke
Jest...fajna
Umie wytłumaczyć i świetnie sie z nią dyskutuje na temat gier komputerowych ;pp Ma też baaardzo duze poczucie humoru
Kinga - Pią 05 Lis, 2004 21:03
Temat postu:
Cze
A ja mam zołze ... gush to mało powiedziane
Fajnie sie ubiera
i maluje paznokcie na takiz ielony zgniły kolor
hehehe
Anonymous - Pią 05 Lis, 2004 23:06
Temat postu:
Ja mam chamską, wredną i niesprawiedliwą zołzę, która pyta zawsze 7 lekcji wstecz a kartkówki robi z 8 w tył
Do tego oddawała kartkówki i miałam wszystko napisane (dobrze!) ale włąsnymi słowamui, to mi dała +3 - "ponieważ nie pisałaś językiem historycznym"
Coś mnie trafia, jeszcze prawie 2 lata, RATUNKU!!!!!
Anonymous - Sob 06 Lis, 2004 10:39
Temat postu:
Ja mam faceta, który dłubie w nosie ma dziwne odzywki, nie lubi mnie, faworysuje dziewczynę, która na jego lekcji zgrywa mądralę, siedzi sztywna i wypina pierś chociaż chyba ma jej niewiele i woguel jest straszny...
Anonymous - Sob 06 Lis, 2004 11:13
Temat postu:
Moja historyczka jest po prostu wspaniała. Wyluzowana, ma luźne podejście do nastolatków [choć jak trzeba - opieprzy nas], zawsze pożartuje, opowiada ciekawe rzeczy związane z historią. No świetna kobieta, prawdziwy pedagog. Ona jest powinna być wzorem nauczycieli...
Naomi - Sob 06 Lis, 2004 19:06
Temat postu:
Moja nauczycielka od histy jest poprostu... NUDNA!
Całą lekcje gada tak przynudzająco <ziewa>...
A nadodatek dłubie w nosie i myśli, że nikt jej nie widzi...
Raz nawet widzieliśmy, że to co wygrzebała to... ZJADŁA !
Potem przez cały dzień chciało mi się wymiotować...
Agentka - Sob 06 Lis, 2004 23:34
Temat postu:
nasza wychowawczyni to historyczka, jest okropna ja siedziałamw ostaniej ławce to mnie i mojeą kumpele do przodu na sprawdzian przesadzała a teraz nas na dobre wykurzyła do przodu i mnie złapała za ściąganie z zeszytu o chyba mi odrazu pałe da (powinna o 1 stpień obniżyć) wszyscy w kalsie na nią wyklinają,poprostu MASAKRA!
Kinga - Nie 07 Lis, 2004 08:43
Temat postu:
Cze
Hehehe a jak mnie historyczka złapała na sciaganiu pierwsza wpadka
to było 5 minut po dzwonku ... i nawet nie sciągałam tylko mi sie wysuneła ściagawka of course
No i zabrała mi kartke sciąge (5 minut po dzwonku) i postawiła jedyneczkę
Jeszcze mojego kolege przyłapała w2 minuty po mnie i poprpstu zabrała mu ściage i pozwoliła mu dalej pisac
Sie wkurzyła a jak 2 dziewczyny przyłapała to napisała im adnotacje że ma obnizyc ocene :/
Oto jest sprawiedliwość
mroweczka - Sro 10 Lis, 2004 20:55
Temat postu:
Eh...Moja to Powała z Taczewa heheheh bo ma podobne nazwisko a w tym roku przerabialiśmy Krzyżaków i wszyscy się z tego nabijali
Poza tym niektórzy mówią na nią "baba z wąsem"
Fajna jest,ma poczucie chumoru ale starsznie ocenia...Jak an egzaminie do liceum
zazulita - Sro 10 Lis, 2004 21:13
Temat postu:
Ja mam babkę od historii baaaaaaardzo fajną. Wszystko potrafi naprawde dobrze wytłumaczyć mimo, że baaaaardzo nie lubię tego przedmiotu
sami10 - Czw 11 Lis, 2004 08:56
Temat postu:
My też mamy fajną babę od histy ma fajne nazwisko :Mycio
ale w szkole mojej kuzynki jest taka głupia baba od histori bo u niej najwyższa ocena to 3 i jak sumuje ocene na koniec roku to liczy to normalnie a w szkole mojej koleżanki była taka nauczycielka od angielskiego która uczyła tylko tych co lubiła a jej akurat nie i musiała się przenieść do innej szkoły
Anonymous - Nie 12 Gru, 2004 17:53
Temat postu:
Ja nie nawidzę mojej nauczycielki od historii! :twisted: :evil: :x
Anonymous - Nie 12 Gru, 2004 19:45
Temat postu:
MAm bardzi fajną nauczycielke od histori:) chociaz w podstawowce była fajniejsza:)
bardzo lubie hire !!
Miracle - Nie 12 Gru, 2004 20:21
Temat postu:
Ja nie cierpie mojego nauczyciela od histy.To idiota. Niedosc ze zboczony i przyprowadza sobie panienki to wogole taki palant popisuje sie ze ma kase a jej wcale nier ma drwi przy wszystkich z ciebie i co najwazniejsze nie umie uczyc.Przy innych nauczycielach zachowuje sie normalnie i mozna powiedziec ze sie podlizuje by miano o nim dobra opinie...w szczegolnosci nauczycielka.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group