Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - włoski")

Anonymous - Pią 05 Lis, 2004 18:45
Temat postu: włoski")
cześć mam pytanko mam 10 lat rozmiar stanika 70a 165cm wzrostu wydzielinę od ok 3/4 roku owłosienie łonowe kiedy urosną mi włosy pod pachami?
mindi10 - Pią 05 Lis, 2004 18:48
Temat postu:
my`ślę że już niedługo najpierw może się zacząć od białego meszka i ok 1/4 roku póżniej znaczną Ci rosnąć czrne
mycha92 - Pią 05 Lis, 2004 18:57
Temat postu:
To jest sprawa indywidualna. Każdy dojrzewa we własnym tępie, więc jak ci urosną to urosną Razz Mi zaczęły rosnąć gdzieś na wakacjach, a mam 12 lat biggrin
Anonymous - Sob 06 Lis, 2004 08:59
Temat postu:
Wydzielinę masz od około 3 - 4 roku życia, czy tylko od około 3 - 4 lat? No to miałaś 6 - 7 lat jak miałaś już wydzielinę? Niemożliwe Shocked
Anonymous - Sob 06 Lis, 2004 10:22
Temat postu:
-__________-

Jej chodziło o to, że ma 3/4 roku wydzielinę, czyli trzy czwarte roku występuje już u niej wydzielina czyli to będzie gdzieś... ok. 9 miesięcy.
Anonymous - Sob 06 Lis, 2004 14:26
Temat postu:
A może robi sobie żarty? Tak jakby 'te niemożliwe' Razz
Miała 9 lat (bo jak ma 10lat i od 9 miesięcy wydzielinę, to można powiedzieć, że miała 9 lat) jak dostała wydzielinę... Trochę dziwne, ale możliwe Smile
mycha92 - Sob 06 Lis, 2004 14:33
Temat postu:
Hmm... 9 lat i wydzielina? Shocked Shocked To jakaś ściema, mówię Wam!!!! Ja mam wydzielinę tak ok. 2 lata, więc jak miałam 10,5 lat miałam jak dostałam. 9 lat to coś nie tak, według mnie. Coś tu niezbyt pachnie Neutral
Anonymous - Sob 06 Lis, 2004 14:37
Temat postu:
Nie no, może być. Mało prawdopodobne, ale są takie przypadki Wink
mycha92 - Sob 06 Lis, 2004 14:40
Temat postu:
Owszem, że jest to możliwe. No ale przez internet to wiadomo, że ściemę łatwo ludziom wcisnąć Razz
Anonymous - Sob 06 Lis, 2004 14:50
Temat postu:
Ściemę każdy Wam może wcisnąć, nawet ja Razz Ale taka nie jestem Wink
Różnie to bywa w życiu...
pechowa ona - Sob 06 Lis, 2004 14:50
Temat postu:
Oczywiscie ze jest to mozliwe !!! Znam dziewczyne ktora miala 9 lat kiedy dostala okresu !!! Byla bardzo dobrze rozwinieta i tyle !!! To zalezy tylko od natury a nie od nas i od naszych zachcianek.
mycha92 - Sob 06 Lis, 2004 14:55
Temat postu:
No owszem, przecież mówiłam, że jest to możliwe. Ale nie zdarza się często. Może i mówi prawdę, że ma 170 wzrostu i resztę, ale nie wierzę jej do końca i tyle Razz KleO, ja też nie oszukuję biggrin Nie jestem taka żeby wciskać kit, ale to już sprawa indywidualna, czy się będzie cały czas kłamać, czy się będzie mówić prawdę. Ja nie wciskam Wam kitu. Mogę wysłać Wam moje zdjęcie, tylko że brat na razie nie chce mi dać cyfrówki. Jak mi da to coś się zrobi biggrin Ale wierzcie mi, nie kłamię.

Ja już się nie kłócę, kto ściemnia a kto nie. Jak coś jest podejrzane, to się to czuje Razz
Anonymous - Sob 06 Lis, 2004 15:06
Temat postu:
Nawet gdy ktoś będzie ściemniał, a ja o tym będę wiedziała, a dalej ta osoba będzie się wypierała, to nie będę miała zamiaru się kłócić. Będę myślała o tym, o czym myślę, a tamta osoba też, że głupio zrobiła i wie, że ja wiem, że ściemnia (trochę skomplikowane to, ale mam nadzieję, że coś rozumiecie z tego postu Twisted Evil ), ale jak dalej będzie się wypierała, to będzie tej osobie głupio się przyznać. Właśnie będzie dobrze gdy się przyzna! Tylko można stracić zaufanie do pewnej osoby i tyle, gdy się nie przyzna, a jak się przyzna, to potem wszystko jest O.K. i będzie tak, jak nigdy nic Smile
mroweczka - Sob 06 Lis, 2004 15:18
Temat postu:
Dziwne,że mindi10 ma IDENTYCZNE wymiary jak Sami10. Wow,to już wszystkie jej koleżanki są takie "rozwinięte"? Rolling Eyes A Sami zadawała kiedyś identyczne pytania...
Misie kochane- Czaty to sobie mozecie urządzać na gg lub na interii, ale forum zostawcie w spokoju. Przeszkadzacie tym czytanie forum innym uzytkownikom. I nie zdarza się to pierwszy raz.
Anonymous - Sob 06 Lis, 2004 15:25
Temat postu:
mroweczka, chyba przesadzasz, my rozmawiamy na temat, bo może trochę ściemniać, a jak więc to wymiary sami10, to możliwe, że osoba czytająca jej post, chciała tak jakby pobyć trochę nią i dowiedzieć się, co z tego wyniknie Smile
mroweczka - Sob 06 Lis, 2004 15:43
Temat postu:
No dość prawdopodobnie,bo osobą ta jest mindi10.
KleO-no ja rozumiem raz,czy dwa każdemu się zdarza ale bez przesady! W kazdym temacie? Możecie tak sobie robić w "Testach" a jesli chcecie sie pośmiać to w "Humorze" gdzie licznik nie jest nabijany ale nie tutaj! Od jakiś paru minut usuwam tylko Twoje posty KleO...Naprawdę to jest męczące...Wchodze na forum 2,góra 3 godziny w tygodniu kiedy mam trochę luzu od szkoły a tu zamiast czytać muszę co chwile coś usuwać!
Anonymous - Sob 06 Lis, 2004 15:50
Temat postu:
Może swoje też byś usunęła? Np. ten! Jeszcze może usuniesz przez 'przypadek' jakiś mój post. Ja nie rozmawiam na tematy niepotrzebne, tylko na tematy dojrzewania, a ja nie jestem moderatotem tego forum i nie mam możliwości sprawdzania osobom IP. Zresztą jak możesz powiedzie.ć, bo moje posty tylko usuwasz, jak też udział w tej rozmowie bierze mycha92. Może byś się zastanowiła co ty robisz =/
Swoje też pousuwaj, bo to nie ja zaśmiecam forum, tylko Ty, bo ty zaczynać mieć pretesje i to Ty się kłócisz, a nie ja. To, że jesteś moderatorem, to nie znaczy, że innymi będziesz tak pomianać, i że Ty wszytskim tutaj rządzisz.
mroweczka - Sob 06 Lis, 2004 16:11
Temat postu:
Mr. Green Mr. Green
KleO wskaż mi proszę ja Cię post,w którym nabijałam posty.
Poza tym zaraz Ci wszystko wytłumaczę. Usówam posty typu :"Och KleO123 zamknij się już!" kiedy post KleO123 został już usuniety,rozumiesz? Np. tamta Kleo123 robiła sobie jaja, ty napisalaś taki krótki post,ktoś usunął jej post,ale Twój zostawił. Taki post nie ma już sensu dlatego go usunęłam. A mycha92 pisze coś na temat a potem dodaje "Kleo123 jesteś załosna" czy coś w tym stylu, rozumiesz? Off-topiców wszystkich nie usuwam,bo prawie wszystkie pisane posty(ostatnio) przez Ciebie i Mychę są offtopami. A co do ostatniej części postu-niestety,ale zostałam wybrana,by tutaj rządzić i muszę pisać Wam upomnienia,usuwać posty itp. Jeśli coś jest jeszcze nie jasne-bardzo zabraszam na PW.
Anonymous - Sob 06 Lis, 2004 16:15
Temat postu:
Ha, ha, ha, ale ja nie pisałam 'Och, KleO123, zamknij się!', nie jestem taka delikatna :/
A co by było, gdyby ktoś się podszywał pod Ciebie? Pozwoliłabyś sobie na to? Ja byłam wkurzona, więc to zrozum, a jak masz rządzić, to rządź, tylko bądź nad tym opanowana i nie przesadzaj, bo właścicielką forum nie jesteś Shocked
Anonymous - Sob 06 Lis, 2004 16:23
Temat postu:
Młodsza ode mnie prawie o 6 lat, a wyższa. Shocked Ktoś tu chyba ściemnia. No ale nie kwestionuję tego posta. W każdym bądź razie, pachy już niedługo pozostaną gładkie. Razz
Gothic - Sob 06 Lis, 2004 18:52
Temat postu:
Tak nawiasem to nie chcę się wtrącać, ale nie potrzebne takie scysje tutaj, co? jeśli chcecie sobie coś wytłumaczyć to ode tego są PW...

Wink

mroweczka - Sob 06 Lis, 2004 19:02
Temat postu:
Gothic-Dziękujemy słonko za informacje,wiemy o tym gdyż jesteśmy na forum nieznacznie dłużej od Ciebie i sobie własnie wszystko na GG wytłumaczyłyśmy więc Twój post po porstu jest ZBĘDNY. Wink
Gothic - Sob 06 Lis, 2004 19:04
Temat postu:
No na tym forum jestem od niedawno, ale na innym to jestem już b. długo...

No wiesz... To tylko tak dla przypomnienia Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group