Dzieci OnLine

SEKS - Lesbijki

pechowa ona - Pią 05 Lis, 2004 18:46
Temat postu: Lesbijki
Wiem ze juz byly takie tematy ale ja chcialabym uslyszec a raczej przeczytac od was odpowiedz. Czy dla was lesbijki przez neta (czyli poznaly sie na czacie) sa prawdziwymi dziewczyniami ? Czy to ze z ktos ukrywa to z inna dziewczyna z jakiegos powodu jest dla was nmormalne ? Chodzi mi o ukrywanie przed znajomymi albo rodzicami
mindi10 - Pią 05 Lis, 2004 18:49
Temat postu:
a co to takiego bisexualistka?
Anonymous - Pią 05 Lis, 2004 19:05
Temat postu:
Homoseksualista / homoseksualistka, to osoba, która współżyje lub po prostuodczuwa uczucia do osoby tej samej płci, natomiast bisteksualista / biseksualistka, to osoba, która odczuwa te sama uczucia lub jak również wczaśniej napisałam 'współżyje' z osobą tej samej płci oraz przeciwnej.

Temat trochę bezsensowny. Nie nadaje się do forum 'dojrzewanie'. Co chcesz powiedzieć przez te pytanie: 'Czy dla Was lesbijki przez neta (czyli poznały się na czacie) są prawdziwymi dziewczyniami?'.
Dziewczyna jak dziewczyna - poprostu jest dziewczyną. Co do lesbijstwa, nie ma co się krępować. Różnie to w życiu bywa...
Akacja12 - Pią 05 Lis, 2004 20:04
Temat postu:
był kiedyś forum seks ale teraz go niema i sama tego nierozumiem.
Co do tematu : nierozumiem jak można mówić lub w ogóle myśleć że homoseksualiści są gorsi! Oczywście można sie zdumieć troche na wiodok dwóch osób trzymających się zaa ręke tej samej płci. A z tego co wiem aż 10 % populacji ludzkiej jest nimi. Więc zaakceptujmy ich. Dorosły człowiek ma prawo wiązazc się z kim chce. (oczywiście młody też ale już nie tak na stałe)
Malvina - Pią 05 Lis, 2004 20:37
Temat postu:
Lesbijki...geje itp. to też ludzie..należy ich szanowac tak jak innych..
pechowa_ona napisał/a:
dla was lesbijki przez neta (czyli poznaly sie na czacie) sa prawdziwymi dziewczyniami ?

Nie wiem czy prawdziwymi dziewczynami...może zmieniły się w chłopaka? Rolling Eyes
Anonymous - Pią 05 Lis, 2004 20:46
Temat postu:
Ja nie mam nic przeciwko TAKIM ludziom. Wręcz uważam za nie na miejscu dyskryminacja ich, wyśmiewanie, chamskie odzywki itd. Każdy ma prawo do własnego zdania, upodobania... Tak samo do wyboru płci osoby, z którą chce spędzić reszte życia. To moje zdanie.
Jednak sama nie jestem ani homo, ani bi Wink Ale toleruję i znam kilkoro takich ludzi biggrin
Anonymous - Pią 05 Lis, 2004 20:54
Temat postu:
A ja powiem szczerze - jestem biseksualna. I się tego nie wstydzę. Nic a nic.
mycha92 - Pią 05 Lis, 2004 20:58
Temat postu:
Tavion - jedyna odważna osoba się przyznała, w dodatku się tego nie wstydzi. Owszem, nie należy tych ludzi traktować gorzej. To normalni ludzie z innymi gustami, upodobaniami. Mają prawo wyboru: ta sama płeć lub odmienna płeć. O jejq, jak ja lubię mieć prawo wyboru biggrin A w średniowieczu tak nie było Razz
Anonymous - Pią 05 Lis, 2004 21:04
Temat postu:
mycha, a czego miałabym się wstydzić. Nie muszę ukrywać, że podobają mi się i faceci i kobiety, chyba niczego dziwnego w tym nie ma, nie? Wink
Gothic - Pią 05 Lis, 2004 21:09
Temat postu:
Mnie też się niektóre kobiety podobają Laughing tzn. chciałąbym być taka jak one [wygląd].
Iśka - Pią 05 Lis, 2004 21:25
Temat postu:
Mnie kobiety nie pociągają, ale chciałabym być z wyglądu taka jak niektótre Wink
A co do forum o seksie, to było jeszcze dość niedawno, ale Aga coś poknociła i nie oddałą nam go Razz
To Ja, kiedy będzie "Seks" ?! Smile
Anonymous - Pią 05 Lis, 2004 21:29
Temat postu:
Moje życie intymne się jeszcze nie rozwinęło na dobre, ale jak na razie pociągają mnie faceci... ale wzyciu wiele się smienia, coraz więcej społeczeństwa jest bisexualnego. Tavion się nie wstydziła przyznać i to pochwalam, bo nie ma się z czym chować. Dla mnie jest tą samą Tavionką, której kucyk uciekł z Ava.
pechowa ona - Sob 06 Lis, 2004 10:35
Temat postu:
Jedna obóbka sie przyznała... To ja tez sie przyznam... Jestem biseksualistka !!! Musialam to powiedziec... Poprostu chcialam sie dowiedziec co o tym sadzicie. A tak narazie to tylko 1 raz doszlo do takiego intymnego zetkniecia sie z dziewczyna Wink z chlopakiem jeszcze nigdy Cool ale wydaje mi sie ze dziewczynie jest to latwiej zaproponowac i latwiej o tym rozmawiac, chyba ze masz bardzo fajnego qmpla ktory nic nie wygada swoim znajomkom ale tacy zadko sie zdazaja... Ja akurat jestem zalamana bo synek w ktorym jestem zakochana chodzi z moja qmpela... Totalna zalamka... Crying or Very sad
Anonymous - Sob 06 Lis, 2004 14:21
Temat postu:
Mi się podobają niektóre dziewczyny czy też kobiety. Ale nie chodzi o to, że nie wiem co bym z nimi chciała robić, tylko z wyglądu, że chciałabym być taka jak one i na tym koniec biggrin
Pyta - Sob 06 Lis, 2004 14:48
Temat postu:
Jakie 10% populacji! Co za bzdura!!! Od 1-2%! U 8% populacji moze wystąpić biseksualizm.

Homoseksualiści (bez urazy) to lekko upośledzeni uczuciowo ludzie. Mają bodajze mniejszy móżdzek od hetero.
Biseksualisci - powinni sie zastanowic... eh.. głupota ludzka...
Anonymous - Sob 06 Lis, 2004 14:58
Temat postu:
Ty się nie znasz na tym, Pyta. Zobaczcie co ona ma napisanie w profilu:

Strona WWW: http://www.[cenzura].pl
Zawód: Lodziarz, obrabiarz z wykształcenia
Zainteresowania: Grzanie gruchy, hapanie dzidy of koz
Data urodzenia: Nie określono

Szkoda, że z zainteresowań nie dodałaś: taszkanie fraglesa lub struganie freda. Opanuj się dziewczyno! Czy ty wiesz o czym ty mówisz? O tobie, można powiedzieć, że sama jesteś biseksualistką lub homo. Takie soby są normalne, tylko rolę w tym odgrywa kwestia gustu. Chyba jeszcze nie dojrzałaś psychicznie. Z Twojego profilu wynika oraz avatara, że sama jesteś biseksualistką, albo jak to kto uważa, ale homo lub biseksualiści są pożądnymi ludźmi, nie takimi jaka ty jesteś, tylko że o innych uczuciach. Ty nale.żych do osób upośledzonych umysłowo, a nie do homo czy biseksualistów, bo oni lepiej panują nad tym co robią, a nie to co Ty Shocked
mroweczka - Sob 06 Lis, 2004 15:55
Temat postu:
No co wy?! To jest muminek z kartonem na głowie! Smile
Iska-to było "ToJa,kiedy nam zrobisz seks??" Razz

No dobra,trochę pooftopicowaliśmy ale mam nadzieję,że już się skończyło. Co do temu- nie jestem lesbijką ani BI,ale toleruję takich ludzi jak najbardziej. Na lekcji religii katecheci wpajają dzieciom błędne informacje,że bioseksualizm i homoseksualizm to choroby o podłożu psychicznym a to nie jest prawda! Dla mnie są to zwykli ludzie,z tym,że mają inną orientację seksualna i tyle.

KleO-nie krytykuj wypowiedzi innych. Co ona ma napisane w profilu to juz jej sprawa. Postami się nie naraziła po prostu ma inną opinie niż Ty więc czego od niej chcesz? Forum jest do wypowiadania się,a nie do zmuszania inncyh,aby myśleli tak jak Ty. I nie myśl,że jej teraz bronię,sama z mojego postu mozesz wywnioskować,że mam zupełnie inne zdanie na ten temat. Tak smao ja mogłabym napisać taki post jak Pyta i też byś mnie zjechała?
Pyta - Sob 06 Lis, 2004 15:59
Temat postu:
KleO napisał/a:
Ty się nie znasz na tym, Pyta.

Jak sie nie znam?

To prawda, czytałam na jakieś stronie seksuologa, ze mają zaburzenia uczuc i nie ma sie z czego śmiać! Mad

Po drugie primo, NIE JESTEM BI ANI HOMO, po czym wnioskujesz!
To są męskie organy płciowe!( dobra, w profilu sa głupoty Laughing )
Anonymous - Sob 06 Lis, 2004 16:04
Temat postu:
mroczeczka - to, że jesteś moderatorem tego forum, nie znaczy, że ty będziesz mnie teraz 'ktykować'. Ostatnio sobie za dużo wyobrażasz, za dużo sobie pozwalasz. Tylko ty, jako moderator tak się zachowujesz, a inne osoby się do tego nie wtrącają. Ja jej tylko tłumaczę również, bo osoby homo i bisteksualne sa osobami pożądnymi i głupi ma profil. Jezu no! mroweczka! Opanuj się, bo ty cały czas masz jakieś wąty do mnie! Znowu zaczynasz! Który to już raz jak na dzisiejszy dzień? A gdybym ja tak napisała, to byś też na pewno była na przeciw mnie jak i wiele innych osób. A gdybyś napisała ten post, to ja bym Cie nie zjechała, bo nie masz takiego profilu jak Pyta, co wtedy niszczy on reputację. Ja bym CCi tylko powiedziała, że osoby homo czy biseksualne, to nie sa osoby upośledzone, tylko porządni ludzie z wyrazem innych uczuć. Nie ma co porównyważ Ciebie do Pyty, bo wy jesteście dwoma różnymi osobami o różnych charakterach.
Anonymous - Sob 06 Lis, 2004 16:05
Temat postu:
Nie, nie jestem biseksualna ani też homoseksualna. Wink Ale nie mam nic przeciwko biseksualistom, ani lesbijkom czy też gejom. Człowiek to człowiek, nie odpowiada za swoją orientację.
Pyta - Sob 06 Lis, 2004 16:07
Temat postu:
Ale z pełną satysfakcją każdy moze powiedziec, że dewiactwo seksualne jset CHOROBĄ i GRZECHEM w/g Kościoła!!!
Anonymous - Sob 06 Lis, 2004 16:08
Temat postu:
Sexuolog wie najlpeije, na pewno... pewnie to taki jak w bravo, albo dziewczynie, a ci to się znają, ze hoho... Dla mnie jak już mówiłam inna orientacja niż ogólnie uwazana za normalną nie jest jakaś dziwna poprostu są gusta i guściki jak to nazwę. To tak jakby ktoś kto lubi zielony kolot był normalny, a ktoś kto lubił brązowy byłby nienormalny i odchodzący od społeczeństwa, ale oczywiscie opinia publiczna nas uczy, że lezbijki są fe i ble...
Pyta - Sob 06 Lis, 2004 16:10
Temat postu:
To żaden seksuolog z gazety!!!

To choroba i to zosatło stwierdzone. Nie wierzysz twój problem. Gdzies poszukam to zamieszczę info o tym.
A wogole Ci ludzie są chorzy, dziwni myśla o seksie, dewiantują, świrują, gwałcą, napastują!
Jak taki gej moze zalecac do normalnego gościa, to obrzydliwe, tak samo lesbijka!!!
Anonymous - Sob 06 Lis, 2004 16:11
Temat postu:
Biseksualizm / homoseksualizm jest chorobą? Pierwsze słyszę, ale możliwe. Nie należę do żadnych z tych grup, ale należy szanować te osoby, które do tej / tych grup należą.

Pyta - widzę, że śmieszny ten żart był z profilem i dobrze, że zostało wszystko usuniętne i podpis pod postem Wink
Anonymous - Sob 06 Lis, 2004 16:19
Temat postu:
A jaki miała podpis?
A po za tym to nie szczątki społeczeństwa są bi i homo (nie chce mi się pisać całych nazw) tylko coraz więcej osób. Że to choroba to jest to średniowieczne podejscie. Koleżanka zna geja no i co z tego? Lubi go, bardzo go lubi. Tavion ani Pechowa nie są jakieś dziwne... tylko ty masz coś z główką... patrząc na to jak się bawisz na forum.
A po za tym co to piersista paniw avatarze? Masz kompleksy na pukncie swojego biustu?
Pulkownik Nikt - Sob 06 Lis, 2004 16:19
Temat postu:
Nie widze powodu aby okreslenie czyjes orientacji sexualnej choroba bylo obrazliwe i swiadczylo o nietolerancji osoby ktora tak twierdzi. Poprostu chory = spelnia pewne warunku wiec pasuje do grupy "Chorzy".
I tyle KleO Smile A ze Pyta ma zdanie troche mhmm... Rodem ze sredniowiecza ... No to trudno. kazdy moze miec swoje zdanie bledne badz prawdziwe.
Anonymous - Sob 06 Lis, 2004 16:46
Temat postu:
Pyta napisał/a:

To choroba i to zosatło stwierdzone.

Ciebie pogięło laska. Homoseksualizm jest skutkiem tzw. trudnego dzieciństwa, tzn. braku męskiej ręki, obecność w domu samych kobiet, często geny. U dziewczyn jest na odwrót. (brak kobiecej ręki itd.) Nikt, powtarzam NIKT, żaden seksuolog, psychiatra czy psycholog nie stwierdził, że homoseksualizm to choroba. To raczej uraz psychiczny, albo wadliwy gen.
Anonymous - Sob 06 Lis, 2004 17:17
Temat postu:
=,="... Oczywiście, że bisexualizm czy homosexualizm nie są chorobami. Ktoś tu chyba ma kuku na muniu (no przepraszam bardzo). To orientacja taka, a nie inna i cóż zrobić. Zresztą, większość chorób da się wyleczyć. A czy homosexualizm czy bisexualizm się da? Oczywiście, że nie, jakbyś się nie starała. Więc to jest jednoznaczne, że te orientacje chorobami NIE SĄ. Tavion napisała czym one są. Bosh, jak widze takie posty to mnie krew zalewa. ;P
Pyta - Nie 07 Lis, 2004 14:15
Temat postu:
TO CHOROBA< maja mniejsza pólkule mózgową czy mózszek i to zaosatło udowodnione.

Tak, mozna sie urodzić z tym lub zosatć ofiarą gwałtu w cesznym okresie dojrzewania( co może odrzucić lub motywaowac do danej orientacji.)
Obrzydzenie do spermy, strach prez seksem i itp.

CO DO LECZENIA. Istnieją przypadki wylezcenia przez głęboką wiarę.

Tyle wam do zrozumienia. DEWIACTWA SIĘ NIETOLERUJE I TYLE!
Anonymous - Nie 07 Lis, 2004 14:32
Temat postu:
Ja to przemilczę, bo nie chcę być wulgarna. Wink
Malvina - Nie 07 Lis, 2004 15:01
Temat postu:
Pyta inna orientacja to nie jest choroba! Ludzie którzy mają inną orientacje to nie znaczy że
Cytat:
maja mniejsza pólkule mózgową

Kto Ci takie głupoty naopowiadal? biggrin
Pyta - Nie 07 Lis, 2004 15:16
Temat postu:
HOMO to choroba, uraz psychicny, nie odnalezione siebie uczuciowo i seksualnie. Forma zastępcza, często też utożsamiane jako zbocznie- pedofilia.

Ci ludzie zauwązcie ze dziwnei sie ubierają, mówia (moze nie wsyscy, ale da się odczuć z kim sie ma doczynienia). myśla tylko o seksie, przeciez to obrzydliwe jak taki dewiat się zaleca.

CO do mózgu - ile razy mam powtarzać, ze to stwierzdono i udowodnione (czytałam)
To daje myślenia, ze możliwe jest to związane z głową (nawet napewno).

Każdego denerwuje jak takie matoły, aż krew zalewa wychozdą nab ulice.
Niech brudy piora w domy i niech sie leczą, jeśli wogóle się da.

I to nie jset średnowieczny sposób myśleinia, w tamtych zcasach uważano to opętanie.

To GRZECH- Sodomę i Gomorę trwafił piorun za to!!!

Pozdrawiam.
Anonymous - Nie 07 Lis, 2004 15:28
Temat postu:
Ułahahaha! Młahahhh! Laughing Ale się naśmiałam, czytając Twój post, Pyta! XDDD Muahaha XD Dobre... Wink Mówisz, że tacy ludzie myślą tylko o seksie. A skąd wiesz? :> Nie no, dobra, nie będę robić głupich aluzji. ;P No ale skąd wiesz? Właśnie taki człowiek zwykle jest zdołowany, ponieważ nie chce zaakceptować własnego "ja". Tzn. głównie. A jeśli już zaakceptował - wątpię, żeby myślał jedynie o seksie. Homoseksualizm nie jest chorobą psychiczną (wywnioskowałam, że tak uważasz, czytając Twoje posty). Co do mózgu - przemilczę to. Bo jak Ty to niby tłumaczysz? Że gejom i lesbijkom brakuje części mózgu? Laughing Ciekawe. Wink Nie może tak być, bo gdyby nie mieli kawałka mózgu - chyba by nie żyli, prawda? Wink Zastanów się. Mówiłaś, że tak czytałaś. Gdzie? Podaj źródło. Książka? Czy co?

Pyta napisał/a:

Nie mów ogółem, bo mnie to nie denerwuje. Twoim zdaniem takie osoby nie mają prawa normalnie żyć? Wychodzić, rozmawiać, bawić się, robić zakupy, pokazywać się? A to dlaczego? To też ludzie, tylko z inną orientacją. Wyrażając się tak o nich, sama wyrabiasz o sobie opinię. Bo w tej chwili to Ty jesteś "ta gorsza", a nie oni. Zastanów się. I nie nad nimi, a nad sobą. Pozdrawiam.
Anonymous - Nie 07 Lis, 2004 15:40
Temat postu:
Pyta, kto Ci takie bzdury naopowiadał, a dokładniej wydajue mi się, że Ty po prostu wszystko zmyślasz, aby nam zrobić frytki z mózgu Shocked
Jak już ma być półkula mózgu mniejsza, to dlaczego nie dwie? Odrazu mówi się, że to mózg jest zmniejszony. Dlaczego, gdy mózg jest mniejszy, to musi być to oznaką choroby? To nie prawda. Kobiety mają mniejszy mózg od mężczyzn i co? Jakoś są zdrowe i normalnie funkcjonują. Aby mieć mniejszy mózg, to musi być powód przed obrzydzeniem spermy, strach przed seksem? Shocked Coś Ci się nie wiem co z główką dzieje Neutral Z tym można się urodzić? Z mniejszym mózgiem tak, ale on nie gra roli. Gdy człowiek jest mądry, to ma mózg bardziej pofałdowany, jest wtedy sprytniejszy, potrafi myśleć racjonalnie, potrafi czytać tekst ze zrozumieniem oraz potrafi szybko zapamiętywać różne rzeczy lub nauka idzie mu łatwo, a osoby, które mają mniej pofałdowany mózg, mają problemy różne z czytaniem ze zrozumieniem, itp.
Ty chyba masz całkiem gładki i płaski mózg, że piszesz takie głupoty Confused
Homozseksualizm / biseksualizm nie jest chrobą, nie jest urazem psychicznym. Homoseksualista / biseksualista nie występuje w formie zastępczej i nie można to określić pedofilią, bo homoseksualiści / biseksualiściu odczuwają po prostu inne uczucia do tej samej płci. Oni ubierają się normalnie, a nie tak, jak Ty ujęłaś - dziwnie. Są normalnymi ludźmi i w pełni są mądrzejsi od Ciebie, tylko po prostu z innym wyrazem uczuć. To, że wyjdą osoby tej samej płci na ulicę i trzymają się za ręce, nie oznacza to, że są matołami, jak powiedziałaś. Nie są matołami i powtarzam - są normalnymi ludźmi. Dziś właśnie widziałam dwie kobiety trzymające się za ręce i jakoś rozmawiały na normalne tematy. Widziałam je w sklepie i oglądały różne ciuchy. To nie grzech, Bóg na pewno rozumie co czują homoseksualiści / biseksualiści i na pewno nie uznaje tego za grzech i wg kościoła to nie jest grzechem, ponieważ biorą pod uwagę wyraz uczuć, a w Ameryce jest to poprostu normalka i ludzie to tolerują i nie mieszają się do ich spraw. Powinnaś się zastanowić jakie Ty głupoty wypisujesz... Rolling Eyes
Anonymous - Nie 07 Lis, 2004 15:43
Temat postu:
Poszukałam stron, poczytałam i mogę z pełnym spokojem swojej [i nie tylko swojej Wink] racji je podać. Pyta, poczytaj, słoneczko. Smile ->
http://www.innastrona.pl/bq_przyczyny3.phtml
http://www.innastrona.pl/bq_przyczyny2.phtml
Pyta - Nie 07 Lis, 2004 15:45
Temat postu:
Są wyjątki (częśc sie dołuje i zamyka w sobie), przynajmiej wiedzą kim są.

Inni żeby sie odróżnić, kupują pedalskie koszulki z napisami których tu nie przytoczę.
Oczywiście sa związane z upodobaniami seksualnymi. I taki potrafi tylko o tym gadac, ze jest taki i taki, mają coś powalone z uczuciami. Mówię jakis uraz psychiczny.

Dlaczego ja mam byc "gorsza".

Maja prawo tam do życia. Aaaleee... LECZYĆ SIĘ POWINNI, RESZTĘ ZOSTAWIAM SPECJALISTOM.

Co do źródła, muszę znaleźć, ale pewnie ktos powie że to stek bzdur.
Pyta - Nie 07 Lis, 2004 15:50
Temat postu:
TO NIGDY NIE BĘDZIE NORMALNE!!!
NIE ROZUMIECIE, że świat zosatł tak stworzony zeby sie rozmnarzać, a takie związki nie spełnaiją wymogu kopulacji.

W Ameryce normalka.... fiu bzdziu..
BUSH I wielu gubernatorów a nawet miażdząca ilość Amerykazna opowiada się przeciw homosom!

GŁUPOTY??? MAM TO gdzieś, bądzie w płedzie i czytajcie o homo, który napsiał jakisc gej lub Bi-nie wiadomo co za dewota
Anonymous - Nie 07 Lis, 2004 15:53
Temat postu:
Są geje, co ubierają się jakoś niestosownie, zmieniają specjalnie głos i robią miny takich niewiniątek. Spotkałam w telewizji, nauczycie męskiego baletu. Mężczyźni byli ubrani jak kobiety z baletu. Są też wyjątki, ale Ty, Pyta, przesadzasz ze swoimi zmyślonymi 'informacjami' Mad

A co do tej Ameryki, to nie masz racji, bo podpisana była umowa co do homo / biseksualistów i to tolerują i nie ma nikt tam prawa przeciwstawiać się homo / bisteksualistom.

Było kiedyś forum 'seks' i powinno powrócić, bo w 'dojrzewaniu' ten temat za bardzo nie pasuje Rolling Eyes
Anonymous - Nie 07 Lis, 2004 16:03
Temat postu:
Pyta napisał/a:
Inni żeby sie odróżnić, kupują pedalskie koszulki z napisami których tu nie przytoczę. Oczywiście sa związane z upodobaniami seksualnymi. I taki potrafi tylko o tym gadac, ze jest taki i taki, mają coś powalone z uczuciami. Mówię jakis uraz psychiczny.

Pierwsze słyszę. Nigdy nie widziałam homoseksualisty z jakąś prowokującą koszulką, czy czymś w tym rodzaju. Masz w swoim otoczeniu kogoś takiego, skoro tak doskonale to wszystko wiesz? I to nie jest żaden uraz, powtarzam.

Pyta napisał/a:
Dlaczego ja mam byc "gorsza".

No zgadnij. Wypowiadasz się jak osiemdziesięcioletnia, zacofana i nietolerancyjna staruszka [nie ubliżając starszyźnie, bo nawet ona ma więcej polotu] z wioski. Do tego sama masz coś z głową i to TY jesteś zboczona, pisząc post, cytuję:

"SKOK TYGRYSA NIEUDANY
CI*A W GIPSIE
CH*J ZŁAMANY!!!" [link]

To jest chore, moja droga, właśnie to. A nie homoseksualizm.

Pyta napisał/a:
Maja prawo tam do życia. Aaaleee... LECZYĆ SIĘ POWINNI, RESZTĘ ZOSTAWIAM SPECJALISTOM.

Leczyć? Po co? Wyobraź sobie: (przypuszczam, że jesteś heteroseksualna) ktoś każe Ci zmienić orientację na homoseksualną. I co? Uda się? Nie sądzę.

[quote="Pyta]Co do źródła, muszę znaleźć, ale pewnie ktos powie że to stek bzdur.[/quote]

Czekam z niecierpliwością. Oby tylko nie była to jakaś strona dla niewyżytych seksualnie nastolatek. Pozdrawiam. Wink
Pyta - Nie 07 Lis, 2004 16:03
Temat postu:
Dobrze, widzę ze was nie przekonam.

Ameryka- mam racje, w TV mówili Konserwatyści (religia, rodzina, tradycje) wygrali wybory, a większośc w/g sondażu jest przeciw legalizacji (co nie znaczy ze ich nie tolerują!)
Ale jednę ma sie do drugiegi, wiadomo tolerancaj tolerancja, ale jak ciebie to dotknie....

Zawsze jest zło, tak samo jak będa dewiaci i inne świrusy.

Szkoad gadac, swoje zadanie mam takie....
Pyta - Nie 07 Lis, 2004 16:06
Temat postu:
Femme Fatale napisał/a:

Leczyć? Po co? Wyobraź sobie: (przypuszczam, że jesteś heteroseksualna) ktoś każe Ci zmienić orientację na homoseksualną. I co? Uda się? Nie sądzę.

Tylko zę hetero to wzór od Boga, a homo to jest skrzywienie od normy.
Anonymous - Nie 07 Lis, 2004 16:08
Temat postu:
No i co z tego? Nie Ty wybierasz sobie orientację. Po prostu sobie wyobraź taką sytuację, nie biorąc pod uwagę swoich przekonań, moich przekonań, religii i otoczenia. Na prosty, ludzki rozum - to jest niemożliwe.
Anonymous - Nie 07 Lis, 2004 16:19
Temat postu:
Dobra, Pyta, miej swoje zdanie, bądź taka jaka jesteś, ale nie musisz oznajmiać tego wszystkiego publicznie, bo wiedz o tym - może powstać jedny wielki koflikt i po co Ci tego?
I jeszcze na forum 'Do śmiechu' taki głupi tekst:

"SKOK TYGRYSA NIEUDANY
CI*A W GIPSIE
CH*J ZŁAMANY!!!"

Ty się, słonko, opanuj, bo Ty masz jakiś 'uraz intelektualny' Wink

Niech ten temat zostanie zablokowany przez moderatora. Będzie spokój i nie będzie więcej konfliktów, ani żadnych sprzeczek. Temat ma być zamknięty, a jak jeszcze jakieś słowo na ten temat, to dostanie się bana i zakaz wstępu na forum, po prostu odrazu będzie przekierowanie na główną stronę 'dziecionline.pl Tongue
Pyta - Nie 07 Lis, 2004 16:24
Temat postu:
Ten wierszyk to żart, a geje i lesbijki to ponura i gorzka prawda o glupocie tego świata.
Pulkownik Nikt - Nie 07 Lis, 2004 17:27
Temat postu:
Cytat:

... a zresztą to byłol skieowane do moderatora tego forum - mroweczki....

A u mnie to sie zapomina? :>
Zreszta nie widze powodu aby zamykac temat. Kleo to jest dyskusja jak kazda inna i czemu zamykac temat? Bo ktos sie z toba nie zgadza ? I prosze cie serdzecznie zebys nie robila z siebie ofiary za kazdym razem gdy ktos ci zwraca uwage badz cie krytykuje lub ma odmienne zdanie od twojego.

Dobra teraz wypowiem sie na temat Pyty Smile
A wiec mowisz ze pedalki dziwnie sie ubieraja? To cie wyprowadze z bledu. Ubieraja sie tak tylko tacy ktorzy sa pokazywani w telewizji na Love Parade itp itd. ( ktorych sama pewnie jestes czlonkiem :] ). gej ubiera sie normalnie. Ale ci o ktorych mowisz w ochydnych strojach i zniewiescialych ktorzy nieraz sa pokazywani w telewizji przez co spoleczenstwo ma bledne pojecie o gejach to mnie napawaja obrzydzeniem tak samo jak heteroseksualna pani z ukrainy w obcislej miniowie i z uwydatnionym biustem stojaca na autostradzie przebiegajacej przez las. Wszedzie jest jakis margines.
A co do tych badan to nie wiem kto je prowadzil ale sadze ze chyba twoj autorytet w sprawach sexualnych pan Dr. Roman G.
No i Femme Fatalle nie staraj sie pyty przekonac bo aby to zrobic musiala ona by najpierw pozucic swoja lpr-owsko-radiomaryjna odmiane chrzescijanizmu.
A i tak jeszcze ciekawostka dla pyty : Czy wiesz ze najwiekszy procent gejow jest wsrod faszystow? :> Nie umia siebie zaakceptoac wiec za wszelka cene chca sobie i innym udowodnic ze z gejami nie maja nic wspolnego.
pechowa ona - Nie 07 Lis, 2004 17:36
Temat postu:
Pyta sorry ze to mowie ale to tobie brakuje czesci mozgu... Jak ty mozesz tak wogole mowic ?! Myslisz ze wszyscy wokol mnie wiedza ze jestem bi ? A moze moi rodzice, co ?! Chyba cie pogielo !!! Myslisz ze z gadki mozesz powiedziec ze ktos jest lesbijka ? TO NIE JEST CHOROBA USWIADOM TO SOBIE !!! Ja - Pechowa tak samo jak Tavion jestem calkiem normalna ! A jesli tego nie dostrzegasz zapytaj reszty forumowiczow !!! Moze jej potwierdzicie ze ja i Tavion jestesmy normalne... Pyta biedna jestes, wypadlas chyba z wozka i upadlas na glowke jak bylas mala...
Pyta - Nie 07 Lis, 2004 17:42
Temat postu:
Pulkownik Nikt napisał/a:
[
A i tak jeszcze ciekawostka dla pyty : Czy wiesz ze najwiekszy procent gejow jest wsrod faszystow? :> Nie umia siebie zaakceptoac wiec za wszelka cene chca sobie i innym udowodnic ze z gejami nie maja nic wspolnego.

Wiem, wiem wszędzie sie zanjdzie ścierwo(zdarzyły sie pzrypadki, ale mozliwe tylko poto zeby zniechęcic innych do tego ruchu i zepsuć autorytet Fuhrera). Ale to tylko ośmieszenie ruchu faszystowskiego.
PRAWDZIWY BRZYDZI SIĘ NIMI!

Cytat:
Pyta sorry ze to mowie ale to tobie brakuje czesci mozgu... Jak ty mozesz tak wogole mowic ?! Myslisz ze wszyscy wokol mnie wiedza ze jestem bi ? A moze moi rodzice, co ?! Chyba cie pogielo !!! Myslisz ze z gadki mozesz powiedziec ze ktos jest lesbijka ? TO NIE JEST CHOROBA USWIADOM TO SOBIE !!! Ja - Pechowa tak samo jak Tavion jestem calkiem normalna ! A jesli tego nie dostrzegasz zapytaj reszty forumowiczow !!! Moze jej potwierdzicie ze ja i Tavion jestesmy normalne... Pyta biedna jestes, wypadlas chyba z wozka i upadlas na glowke jak bylas mala...

Sorry, ale ja nie mówiłam ze dewianci spadli na głowę z wózka.
Ale co ja będą udawać. Przecież wiadomo, tolerancja. Tylko jak was to dotknie, nie będzie juz tak miło! Twisted Evil
Pulkownik Nikt - Nie 07 Lis, 2004 17:46
Temat postu:
Cytat:

ylko jak was to dotknie, nie będzie juz tak miło!

Co ich dotknie? Gejostwo?Wink
A co Pytus wiesz jak to jest gdy sie upusci mydelko w wiezziennej lazni w srodkowej afryce? :> I tu koniec zartow:)
Przeciez one same pisaly ze sa bi i jak widac jest im milo Smile

I jeszcze dla ciekawostki dodam. Pyta czemu zalozylas nowy profil skoro juz masz jeden na forum? tzn. Stachu? :> Sprawdzilwme IP teraz sie chloptasiu nie wywiniesz i sie zdecyduj jaka masz plec i czy jestes Stachy czy Pyta ? Bo biseksualizm to chyba wedlug ciebie takze cos godnego potepienia Smile
Pyta - Nie 07 Lis, 2004 18:00
Temat postu:
Pulkownik Nikt napisał/a:
Cytat:

ylko jak was to dotknie, nie będzie juz tak miło!

Co ich dotknie? Gejostwo?Wink
A co Pytus wiesz jak to jest gdy sie upusci mydelko w wiezziennej lazni w srodkowej afryce? :> I tu koniec zartow:)
Przeciez one same pisaly ze sa bi i jak widac jest im milo Smile

I jeszcze dla ciekawostki dodam. Pyta czemu zalozylas nowy profil skoro juz masz jeden na forum? tzn. Stachu? :> Sprawdzilwme IP teraz sie chloptasiu nie wywiniesz i sie zdecyduj jaka masz plec i czy jestes Stachy czy Pyta ? Bo biseksualizm to chyba wedlug ciebie takze cos godnego potepienia Smile

ŁŁŁEEEEEEEEEEEEEEEE....

A co mnie to obchodzi, ich choroba, najwyżej.... Twisted Evil .
Pulkownik Nikt - Nie 07 Lis, 2004 18:10
Temat postu:
Pyta... Nie pisz takich bzdurnych postow bo beda kasowane a tobie wlepie 3 i ostatnie ostrzezenie. Miej zdanie jak chcesz ale przedstawiaj je w formie przystepnej dla odbiorcow tego forum czyli dzieci i nie spamuj !
pechowa ona - Nie 07 Lis, 2004 19:21
Temat postu:
Naprawde Pyta nie wiesz co mowisz... Idz sie przespac moze ci do jutra przejdzie...
Mała - Pon 08 Lis, 2004 10:54
Temat postu:
co do tych lesbijek:
mam kolezanke/olege niewiem jak mowic, on/a karze mowic na siebie DODA. Ma na imie Piotrek,, wszystkie czesci ciala jak u faeta, glos kobiety, zachowuje sie jak kobieta, i woli facetow.. z twarzy tez jak dziewczyna. jest naprawde super kumpela! mozna sie z nia swietnie bawic! i niema w niej nic dziwnego! naprawde! normalna! jak kazdy! bardzo wporzo!
a co do biseksualizmu, mysle ze mam cos trohe z tym zwiazane.. oczywiscie wole facetow.. ale dziewczyny:> tez zle nie sa. hehehe
Anonymous - Pon 08 Lis, 2004 14:33
Temat postu:
Pyta napisał/a:
HOMO to choroba, uraz psychicny, nie odnalezione siebie uczuciowo i seksualnie. Forma zastępcza, często też utożsamiane jako zbocznie- pedofilia.

Ci ludzie zauwązcie ze dziwnei sie ubierają, mówia (moze nie wsyscy, ale da się odczuć z kim sie ma doczynienia). myśla tylko o seksie, przeciez to obrzydliwe jak taki dewiat się zaleca.

CO do mózgu - ile razy mam powtarzać, ze to stwierzdono i udowodnione (czytałam)
To daje myślenia, ze możliwe jest to związane z głową (nawet napewno).

I to nie jset średnowieczny sposób myśleinia, w tamtych zcasach uważano to opętanie.

To GRZECH- Sodomę i Gomorę trwafił piorun za to!!!

Do pierwszych wersów Chyba nie wiesz co to pedofilia.
Do drugich, czemu dziwnie się ubierają, tego się nie da tak odczuć. Naoglądałaś się za dużo Amerykańskich filmów... a moze myślisz o tranzwestytach, któzy niekoniecznie są gejami.
Do 3 wciąż twierdzę, ze czytasz za dużo bravo.
Do 4 sama jesteś brud i wrzud na dupi€ naszego forum i mnie krew zalewa jak dają takim idiotom neta, wiem, ze masz zablokowane pisanie, ale mam nadzieję, ze to przeczytasz
Do 5 teraz mamy tolerancję a nie średniowiecze
Do ostatniego ty Biblią się nie zasłaniaj, bo ona też mało tolerancyjna jest
Pyta napisał/a:
Inni żeby sie odróżnić, kupują pedalskie koszulki z napisami których tu nie przytoczę.
Oczywiście sa związane z upodobaniami seksualnymi. I taki potrafi tylko o tym gadac, ze jest taki i taki, mają coś powalone z uczuciami. Mówię jakis uraz psychiczny.

O jakich koszulkach mówisz, bo ja lubię te z napisami i te z zespołów.
Pyta napisał/a:

W Ameryce normalka.... fiu bzdziu..
BUSH I wielu gubernatorów a nawet miażdząca ilość Amerykazna opowiada się przeciw homosom!

Niech Ci debil€ z Ameryki będą nietolerancyjni ja się opowiadam przeciw Ameryce, bo to plastikowy kraj, który najchętniej by wszystkim zrobił pranie mózgu, wszyskim, którzy nie są tacy jak tego Konspiracja chce. Sama niecierpię Ameryki i mam jej dośc, wszędzie Amerykanskie wersje świat, komercha Amerykańska i wogule. Oni są mało tolerancyjni więc ty też musisz? Zobacz na Holendrów...
Akacja12 - Pon 08 Lis, 2004 15:12
Temat postu:
Hejka!
zażarta dyskusja.
Pyta. Nie wiem jak możesz być tak nietolerancyjna. Po prostu nierozumiem. A załużmy że tak jak mówisz mają uraz psychiczny (choć wcale tak nie myśle żeby nie było) i co? i co z tego? nawet do ludzi z urazem psychicznym powinnaś okazywać tolerancje. To tak jakbyś miała wypadek (oczywiście gorąco Ci tego nieżyczę) i musiała być na wózku inwalidzkim. Wtedy byś chyba zobaczyła co to jest tolerancja bo ludzi by się naśmiewali z Ciebie. A poza tym nie myl ludzi z urazem psychicznym do wariatów. Wariat jest to zaa dużo powiedziane i nie wiem czy może się odnieść do jakiegokolwiek człowieka na ziemi ponieważ jest obraźliwym. Idz na jakiś kurs tolerancji bo z Twoich postów wynika że najchętniej pozbyła byś się wszystkich którzy mają inne upodobania od Ciebie. A to już jest faszyzm. Popatrz sobie na II wojne śwaitową ile ludzi zginęło w rąk faszystów! Nawet jeśli myślisz sobie że Ci ludzie mają chorobe psychiczną nie powinnaś się wyrażać tu na forum ani nikomu tego mówić. Bo obrażasz innych! Zrozum dziecko wreszcie co się do Ciebie mówi i nie obrażaj homoseksualistów jak i biseksualistów. To na tyle. Narazie
Anonymous - Wto 09 Lis, 2004 16:17
Temat postu:
Dobra, ale to nie wina Holenrów że maja po*******ony rząd i głupie ustawy wprowadzone w życie.

Popatrz na prawo islamskie, tam takie coś jak dewiaztyzm nie istniej (takie odrazu by rkamnieniami zatopili).

I jak mówie, po raz kolejny to nie średnoiwieczy. Trzrba ich leczyć, a nie palić na stosie.

BO TO NIE JSET OPĘTANIE, tylko jak każda choroba, można sie z nia urodzić lub nabyć.

Re Akacja12

Nie naśmeiwac się z chorób, jestem toleranyjna wobec innych ras.
Też mi jest żal, ich tylko wam chce wytłumaczyć, że to choroba.

A nie guścik, zabatrcie świat zatopi potop, umrze gatunek przez takie związki!
Anonymous - Wto 09 Lis, 2004 19:06
Temat postu:
Droga Pyto - Holendrzy nie mają gównianego rządu, bo przeciż społeczeństwo też na tym korzysta, a to co jest u nich świadczy o tolerancji. W Polsce też kilka partii toczy bój o to by pozwolono tolerować jako małżeństwa związki homosexualne. Ale nasz kraj przez takich jak ty jeszcze do tego nie dorósł.
Co do Islamu to ich prawo jest bardzo wymagające i ty się ciesz, ze jesteś katoliczką.
Żal mi Ciebie naprawde.
Anonymous - Wto 09 Lis, 2004 19:12
Temat postu:
Dokładnie - Ameryka już dawno wyrosła z rasizmu, nietolerancji wobec mniejszości seksulanej etc. Wierzę, że za max. 5 lat i tam zalegalizowane będą małżeństwa homoseksualistów.
pussi - Sro 10 Lis, 2004 22:53
Temat postu:
moja kolezanka jest i wcale sie z tym nie ukrywa:) jest z tego dumna i nawet ją za to podziwiam!!
Ona89 - Czw 11 Lis, 2004 00:09
Temat postu:
pussi napisał/a:
moja kolezanka jest i wcale sie z tym nie ukrywa:) jest z tego dumna i nawet ją za to podziwiam!!

I ma racje, że tego nie ukrywa. Very Happy Dla mnie to jest całkowicie normalne. To właśnie różnice miedzy ludźmi czynią nas ciekawymi. To że większość kobiet zakochuje się w mężczyznach i na odwrót nie oznacza, że nie może być ludzi odmiennych Very Happy Pussi ja również podziwiam twoją koleżankę.
panienka_wierzba - Czw 11 Lis, 2004 09:19
Temat postu:
no to nareszcie wierba dorwałą sie do tego tematu =)
Nie nie mam nic przeciwko ludziom innej orientacji (wogóle po co to odrużniać, to wcale nie są inni ludzi, oni są tacy sami jak ja grr nie będe tego więcej użwać) są oni normalni, tacy sami jak my, niczym dosłownie niczym się nie różnią. Też potrzebują miłości, ciepła, też odczuwają smutek, żal, tez jest im przykro gdy ktoś ich wyzywa itp. itd.
Po co wogóle dzielić to na jakieś głupie szufladki?
Homoseksualiści tam, heteroseksualiści tu a tych no bi upchniemy gdizs tam po kątach =/ weźcie, prosze.
Nie mam serdecznie nic do takich ludzi =) nawet mam jednego przyjaciela i co? i nic, kompletnie nic (to co chciałam tu napsiać wydało mi się głupie i niestosowne więc tego nie napisałam, bo mogło to kogoś urazić).
Podziwiam i Ciebie kochana Tavion =) i Ciebie pechowa ^^ podziwiam takich ludzi, nie wstydzą się tego i dobrze bo czego tu się wstydzić, przecież oni są całkowicie normalni. Czy ja teraz patrze na Was krzywo? czy wytykam Was palcami? czy może staram się przestać zachowywać tak jak się zachowywałam wczesniej (czyli np. mówić do Tavion "kochana" "misiu" albo coś? jeśli tak sądzicie to spójrzcie na przykład hm... do tematu nasze zdjęcia =) jak pamiętam to storna chyba 4 Wink ) ? nie, no właśnie bo jak miałabym się przestać zachowywać skoro ja jestem sobą i uwielbiam do wszystkich mówić ze ich kocham =) nie wyobrażałabym sobie np. zwracać się teraz do kogoś tak oschle jesli byłam wczesniej taka cuuuuute ^^ w stosunku do nich =). Ja kocham syskich ludzikof ^^ niezaleznie kim są i jacy sa (bo wszyscy są tacy sami) no oczywiście są wyjatki Wink są osoby których nie koffam ^^ np. takie świnie, abo co =D
pozlawiam Fierzubia =*
Anonymous - Czw 11 Lis, 2004 14:34
Temat postu:
Czego tu podziwiać?

Takie dewianty też wychozdą na ulicę.

Ja jestem za wproawzdeniem kilku prwa z muzułamństwa (ta religia jest podobna do naszej, i ten sam Bóg)

Niech siedzą w domu, lecz nie wyłaza i nie trują innych. Małżeństwa takie nie powynni istnieć. JSet wzór, tylko a wy tylko sie osmieszacie takimi glupotam, prosze jestescie żałośni. DUmna, jak ją za przeproszeneim geje wyc***ują w d**ę, to pezdiecei wy mieli i ona.

Jakie kilka partii, SLD i co? Ligapedziów. TO tylko ich głupota zeby zdobyć 1% głsoów tych idiotów.
Mirula - Czw 18 Lis, 2004 15:47
Temat postu:
A ja myślę, że temat wiąże się z dojrzewaniem, ponieważ w tym wieku
człowiek odkrywa siebie i zjawiska związane z seksem.
Jeśli mówimy o tolerancji dla osób bio, czy homoseksualnych, to i owszem.
Natomiast tak jak nikt nie chodzi po ulicy i nie chwali się, że jest heteroseksualny,
tak osoby o odmiennych upodobaniach nie powinny tego manifestować,
choć nie ma się też czego wstydzić.

Confused
Akacja12 - Czw 18 Lis, 2004 21:10
Temat postu:
może uœwiadomie Ciebie Mirula ze w kontytucji uwzgędnione jest prawo do manifestacji. Manifestacja jest ta pełnoprawna i wyobraz sobie że prezzydent niepowinien a wrecz niemoże zabronić manifestacji takich. Manifestujš dlatego że niemajš takich samych praw jak hetero a powinni mieć. Nie dlatego że lubiš łazić po ulicy. Zastanów się zanim coœ takiego powiesz nastepnym razem :/
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 00:22
Temat postu:
Witam.
To już jest problem nie tylko prawa, ale i społeczności, która jest tylko pseudo tolerancyjna. Niby akceptujemy gejów, lesbijki, transseksualistów, bi, transwestytów...Nie spotkałem się z akceptacją nekrofilów i zoofilów natomiast. Ale wracając do tematu: To jest tylko niby. Tacy ludzie w rzeczywistości w oczach przeciętnego Polaka są inni, dziwni. A dziwni i inni znaczy źli, znaczy, że powinni być odizolowani. Chore? Może.
Pozdrawiam Kwiat
Mirula - Sob 20 Lis, 2004 12:18
Temat postu: Lesbijki
Jeśli naprawdę jesteście tak tolerancyjni,
zarzucając innym nietolerancję, to czemu sami tak żarliwie
zapewniacie o swej heteroseksualnej orientacji?
Zastanówcie się nad swymi przekonaniami.
W końcu to naprawdę może się zdarzyć w każdej rodzinie,
ale uważam, że moje życie seksualne, to tylko moja sprawa.
Nic nikomu do tego.
I w żadnym przypadku, powtórzę to jeszcze raz,
nie muszę się tym chwalić.
Co do manifestacji, być może nie powinno się zabraniać. Z tą kwestią się zgadzam.
Bo jeśli już są tacy, którzy muszą manifestować swą seksualność, to b. proszę,
ale nie muszę zaraz zachwycać się nimi. Mam inne ważniejsze dla mnie sprawy.
Ale to jest tylko(?)moje zdanie. Wy możecie mysleć inaczej.

Geek
Anonymous - Sob 20 Lis, 2004 14:32
Temat postu:
Przepraszam, ale pedzie majš takie same prawa jak zdrowi ludzie. Heteroseksualny mężczyzna również nie może "wyjœć za mšż".
ajeczka_11 - Pią 26 Lis, 2004 17:33
Temat postu:
Uwieżcie mi!!!!! Ja naprawdę nie jestem lezbijką!!! Nie zabijajcie mnie...
Very Happy
Pan_Feanor - Pon 29 Lis, 2004 14:07
Temat postu:
Ja też jestem Lezbijką, od zawsze pociągały mnie kobiety ^^. A pozatym lezbijki są bardzo sympatyczne i otwarte ^^
roger-1989 - Pon 29 Lis, 2004 17:25
Temat postu:
ha i tu macie zonka polska to zekomo tolerancyjny kraj ale juz po zakazach przemarszow homoseksualistowwidac jaki to tolerancyjny kraj ja nic nie mam do gejow ale nie ktorzy przeginaja i tyle dlatego jest to nie tolerowane
Anonymous - Pon 06 Gru, 2004 15:49
Temat postu:
mmm w sumie każda kobieta/dziewczyna jest z natury biseksualna lub wręcz homo: ) tylko jedne ida w stronę facetów a niektóre nie ja osobiście nieraz mam ochotę na małe całowanko-pieszczotkę z koleżanką... [mrrrau]
Alien - Pon 06 Gru, 2004 19:39
Temat postu:
Ruda coś pokręciła e.... wszystkie dziewczyny są les ee nie wieze Shocked

a TATU to poprostu lesbijki ale tylko na scenie
Anonymous - Sro 08 Gru, 2004 22:48
Temat postu:
Tatu to tatu, tatu mi tu nie mieszaj, bo to temat to zupełnie innej rozmowy
Karolina(KINA) - Pią 07 Paź, 2005 22:23
Temat postu:
Od pewnego momentu zaczełam się zastanawiać..jak było by być z dziewczyną,potem zaczeło mnie zastanawiać jaki może być sex z inną dziewczyną. Intryguje mnie to Laughing

Zaczełam zwracać uwage na kobiety. Jak się zgrabnie ise poruszają, jak mówią, jak gestykulują Rolling Eyes Dziwne uczucie,ale mam wrażenie,ze nie jest to tylko bezinteresowne spoglądanie na interesującą osobę
W końcu stwierdziłam,że kobiety podobaja mi ise tak samo jak i meżczyżni. Mówie o tym otwarcie ...każdemu kto o to spyta...nie ukrywam się-bo po co?
Zamiłowanie jak np.palenie, picie, czy jedzenie słodyczy Laughing
Anonymous - Pią 07 Paź, 2005 22:27
Temat postu:
przesadzasz, temat z grudnia 04?:/
moja droga patrz na datę!!!

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group