Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - nierozumiem!

Akacja12 - Pią 05 Lis, 2004 19:59
Temat postu: nierozumiem!
Dzisiaj prubowałam zazłożyc tampon. Próbowałam ale nie dało się. Rozluźniłam się i zrobiłam to dokładnie tak jak na tej stronie o.b. przynajmiej tak myśle. I nic. Nie chciało się włożyć. Potem tylko bolała mnie pochwa przez chwile. Więc od czego to zależy???
Sorry ze zakładam nowy temat...
Anonymous - Pią 05 Lis, 2004 20:39
Temat postu:
Może... poczekaj miesiąc i w przyszłym spróbój? Wiesz, tampony lepiej się zakłada na początku, gdy wydzieliny jest więcej, "łatwiej" wchodzą Wink
mycha92 - Pią 05 Lis, 2004 20:40
Temat postu:
Może jesteś za bardzo spięta, albo kierujesz tampon nie do tego otworu co trzeba? Próbuj. Chociaż mówisz że się rozluźniłaś... hmmm...
Malvina - Pią 05 Lis, 2004 20:42
Temat postu:
mycha92 napisał/a:
albo kierujesz tampon nie do tego otworu co trzeba?

Buhahahaha biggrinbiggrin =PP Ale ma duzo otworow do wyboru;ppp
Ja też kiedys próbowalam wlozyc.. i sie nie dało Evil or Very Mad
mycha92 - Pią 05 Lis, 2004 20:52
Temat postu:
No co, w książkach i gazetkach tak pisze Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Ona89 - Pią 05 Lis, 2004 21:24
Temat postu:
Wkładanie tamponu można sobie ułatwić poprzez założenie nogi np. na krzesło lub poprzez kucnięcie robiąc tak zwany pół przysiad
Iśka - Pią 05 Lis, 2004 21:31
Temat postu:
Ja też za pierwszym razem nie włożyłam tamponu do końca. Bo myślę, że Twój problem pojega na tym, że za "płytko" wkładasz tampon. Trzeba troszkę dalej :wink" Dla mnie im dalej tym lepiej, naprawdę Wink
Postaraj się jeszcze raz, ale za miesiąc. I ta jak mówiła poprzedniczka na początku okresu Wink
Anonymous - Pią 05 Lis, 2004 21:34
Temat postu:
Malvina napisał/a:
mycha92 napisał/a:
albo kierujesz tampon nie do tego otworu co trzeba?

Buhahahaha biggrinbiggrin =PP Ale ma duzo otworow do wyboru;ppp
Ja też kiedys próbowalam wlozyc.. i sie nie dało Evil or Very Mad

Malvina cóż za wyznania Razz Ja czekam na swoje bezpłatne próbki, zeby obczaić jak to jest. Byłoby spoko jakby teraz przysłali, bo ciocia przyjechała.
Anonymous - Pią 05 Lis, 2004 22:41
Temat postu:
A wiecie, że w moim mieście (podejrzewam, że nie tylko moim) był przypadek dziewczyny, która włożyła sobie tampon do ujścia cewki moczowej ?? Shocked Pchała na tzw. "chama", byleby założyć... A ujście cewki jest o wiele, wiele, wiele mniejsza niż pochwa, więc miała potem poważne komplikacje... Rolling Eyes
Anonymous - Sob 06 Lis, 2004 08:40
Temat postu:
Akacja12 - Aby dobrze założyć tampon, należy kucnąć w półprzysiadzie, albo nałożyć nogę na stołek i wtedy. Pamiętaj! Bądź zawsze rozluśniona, nie napinaj mięśni Wink
Gabrielen - jak można włożyć tampon do cewki moczowej? Przecież jest to niemożliwe Shocked
Jak ona to robiła, że aż 'to' weszło. -_-' <szok>

mycha92 napisał/a:
Może jesteś za bardzo spięta, albo kierujesz tampon nie do tego otworu co trzeba? Próbuj. Chociaż mówisz że się rozluźniłaś... hmmm...

Pisali niektórzy, że jakie to mają inne otwory, jakie do wyboru i się śmieją. Jest wybór - odbyt biggrin
Anonymous - Sob 06 Lis, 2004 08:59
Temat postu:
Do cewki moczowej??? 8O Nie no, do odbytu to można, ale do cewki? Ja mam w niej taki mały otworek, że nic by tam nie weszło. :-D
Kinga - Sob 06 Lis, 2004 09:50
Temat postu:
Kleo123 Confused no coments
Anonymous - Sob 06 Lis, 2004 10:08
Temat postu:
KleO - mówię Ci, na serio. Wkładała "na chama", na siłę, żeby tylko założyć... Bo te dwa otwory są w zasadzie obok siebie. Nie wiem co się z nią stało, ale to jest prawda Confused Chociaż możecie mi nie wierzyć...
Akacja12 - Sob 06 Lis, 2004 11:31
Temat postu:
sorry ja taka głupia nie jestem ze nie wiem gdzie włożyć Smile nie wiem może rzeczywiście bylam spięta....
Mała - Sob 06 Lis, 2004 12:03
Temat postu:
do nie probki doszly dopiero po jakims miesiacu.. ale ogolnie dobre byly:> wykorzystane pozytywnie. na poczatek polecam O.B. mini, albo light flow, i latwiej wchodzi:> mi za 1 raem sie udalO! Smile
powodzenia!
ps.teeraz juz tylko tampony!
pechowa ona - Sob 06 Lis, 2004 13:58
Temat postu:
Sama JESZCZE nie probowalam ale z tego cio wiem to moze jestes za malo rozluzniona. Moja qmpela kladzie sie na lozko i slucha przez chwile muzyki a potem bez pospiechy wklada. Sproboj za miesiac moze sie uda Wink Zycze powodzenia
mroweczka - Sob 06 Lis, 2004 14:08
Temat postu:
Może miałaś nie odpowiedni rozmiar? Na początek wypróbuj OB mini, lub "Moje pierwsze OB". Tam jest dokłądna instrukcja( w tym drugim),wiec będzie łątwiej.
A co do przypadku tej dziewczyny- no comments...
Anonymous - Sob 06 Lis, 2004 14:09
Temat postu:
Faktycznie, KleO123 - no comments! Jakaś psychopatka Shocked
Akacja12 - Nie 07 Lis, 2004 17:50
Temat postu:
Używałam właśnie o.b. mini...Ale i tak się nie dało. No cuż wprubuje za miesiąc. pechowa ona dzięk. Wyprubuje sposób Twojej kolezanki. Może pomoże?
mycha92 - Pon 08 Lis, 2004 14:12
Temat postu:
Dobry pomysł z tą muzyką. Ja tak wypróbuję, jak będę mieć okres. Najchętniej pożyczę wtedy od brata kasetę ze śpiewem ptaszków biggrin Po takiej "muzyce" śpi się jak dziecko biggrin Serio!! Takwięc ta muzyka jest rozluźniająca, więc tak jak mówicie, można po takim rozluźnieniu próbować. Good idea Idea
mindi10 - Pon 08 Lis, 2004 14:27
Temat postu:
mroweczka napisał/a:
Może miałaś nie odpowiedni rozmiar? Na początek wypróbuj OB mini, lub "Moje pierwsze OB". Tam jest dokłądna instrukcja( w tym drugim),wiec będzie łątwiej.
A co do przypadku tej dziewczyny- no comments...
Mróweczko a czym się różni OB mini od "Moje pierwsze OB" ?
mroweczka - Pon 08 Lis, 2004 16:13
Temat postu:
"Moje pierwsze OB" to specjalny kartonik z tamponami dla "poczatkujących" dziewczyn. Są tam najmniejsze(i najłatwiejsze do zaaplikowania) tampony,instrukcja...
Kinga - Pon 08 Lis, 2004 17:22
Temat postu:
Cze
A pozatym w "Moje pierwsze OB" jest takie pudełko rózowe z plastyku na tampony Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group