Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - Avril Lavigne

Anonymous - Sro 26 Mar, 2003 08:21
Temat postu: Avril Lavigne
Kto lubi Avril Lavigne ?
Anonymous - Sob 29 Mar, 2003 14:31
Temat postu:
Smile Ja ją lubię.Uważam że ona jest coll!!!!!
guga15 - Sro 09 Kwi, 2003 16:17
Temat postu:
Avril Lavigne:?: spoczko, ale wkurza mnie pod 1 wzgelem!!!!!!otóż uwarza ze gra punkuwą a jest plastikiem
Gwiazdka - Pon 14 Kwi, 2003 18:23
Temat postu:
Ja Avril słucham od niedawna ale muszę powiedzieć że jest naprawdę
COOL!!!!!
biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin
Dziecko-Kwiat - Pon 26 Maj, 2003 08:59
Temat postu:
Avril... słyszałam co nie co... ale to nie to samo co strae dobre lata 60 i 70 ^^ 80 zreszta też ^^
Marcinek - Czw 05 Cze, 2003 19:46
Temat postu:
Bez obrazy, ale wydaje mi się, że Avril jest kolejną popową gwiazdeczką, która teraz ma swoje pięć minut, a za pare miesięcy mało kto będzie ją słuchał....
panienka_wierzba - Nie 08 Cze, 2003 16:35
Temat postu:
ja lubie jej niektóre piosenki, jej nie znam więc nie mogę powiedzieć czy ją lubię czy nie Exclamation
Dusia - Czw 03 Lip, 2003 02:12
Temat postu:
Ja bardzo lubię Avril bo ma fajne ciuchy, fajny głos, fajny styl, i wogóle wszystko co robi jest fajne. Wink
Pan_Feanor - Pon 14 Lip, 2003 12:39
Temat postu:
Avrile- nierozumiem tego , ona pozuje na co ? gwiazdę rocka ! BWAHAHA
Iśka - Pią 12 Wrz, 2003 16:17
Temat postu:
Ja lubię Avril i podobają mi się jej piosenki Wink ... i myśle, że ona tak szybko nie "zgaśnie" Laughing ...
Narvana - Pią 12 Wrz, 2003 17:04
Temat postu: ..............
jak dla mnie Avril to pozerka....raz ubiera sie jak skate a raz jak rockmenka Razz
Mała - Pią 12 Wrz, 2003 17:30
Temat postu:
... nie umie grac na gitarze, a uwaza sie za niewidomo co, podobno gra punk rock, a to nie jest ani rock, ani punk, tylko zwykly pop, kolejna britney, dla mnie za lekkie ma klimaty, chociaz... niektore pisoenki moga byc.
Tim - Pią 12 Wrz, 2003 17:35
Temat postu:
Zniknie i koniec juz znika jedna z wielu ... Razz
Narvana - Pią 12 Wrz, 2003 17:42
Temat postu: ..........
pewnie że juz znika! nio i jak juz mała mówiła to co ona gra to jest POP ....... i wogule....jest sztuczna....... Rolling Eyes
Kinga - Pią 12 Wrz, 2003 18:34
Temat postu:
Cze
zgadzam się z wami ona robi z siebie punkową a jest plastikowa
jedna z wielu nie za specjalna
Anonymous - Pią 12 Wrz, 2003 21:45
Temat postu:
Dokładnie. Debilka przezywa Britnej (nie żebym ją lubiła, ale żal mi jej), a sama jest taka sama.
Tisiana - Pią 26 Wrz, 2003 15:51
Temat postu:
Osobiście Avril nie zabardzo lubię...nei ejstem jej zgorzałą fanką...ale niektóre piosenki ma fajne...
panienka_wierzba - Pią 26 Wrz, 2003 19:13
Temat postu:
Ja lubiłam jej piosenki ale po kilkunastu razach słuchania w radiu tej samej piosenki znudziła mi sie po prostu, i co? była do gwiazdka jedengo sezonu, teraz już o niej nie słyać ani nie widac.
Iśka - Pią 26 Wrz, 2003 20:48
Temat postu:
Heh, mi się przedewszystkim jej rzeczy podobają... modnie się ubiera Very Happy... Libię ją... ale zagorzałą fanką też nie jestem Very Happy
BAD_BOY - Sro 01 Paź, 2003 08:44
Temat postu:
ja jej nie lubie i watpie ze to sie zmieni chociaz fajna z niej laska! Wink
Mała - Sro 07 Kwi, 2004 09:32
Temat postu:
a słyszeliście że avril roi z siebie ostrą panienke a'la manson? moze byc fajnie, moze byc pikantnie...
Gościówa - Sro 19 Maj, 2004 12:35
Temat postu: avril
Niektóre jej piosenki są nawet fajne....podoba mi się nawet (z naciskiem na to nawet) jej muzyka ale ona jako osoba nie..myśle że jest fałszywa i plastikowa...zresztą jej image nie pasuje do muzyki którą śpiewa...tak myśle...ale to tylko moje skromne zdanie Smile
Anonymous - Sro 19 Maj, 2004 14:21
Temat postu:
A moim zdaniem Avril jest taka jakaś...
...
.. sztuczna?? Robi się na punkówkę-metalówkę a piosenki wcale nie ma takich "ostrych" Moim zdaniem gdyby zajęła się profesjonalnie popem to może by cosik z tego było... ;DDD Chociaż moim zdaniem to ona już śpiewa pop... Chociaż niektóre piosenki ma fajne, nie można powiedzieć. Mogę jej posuchać, ale nie za długo....
Czerwony Miś - Wto 31 Sie, 2004 15:33
Temat postu:
ehehe troszke uaktualnie temat bo własnie sie zdenerwowałam bo wyczytałam z necie wypowiedz Avril i otóż to, co powiedziała?

ŻE JEST SIDEM VICIOUSEM NOWEJ GENERACJI....

no comments...
panienka_wierzba - Wto 31 Sie, 2004 16:13
Temat postu:
sory za spam ale

lol =| =O
Anonymous - Czw 02 Wrz, 2004 19:59
Temat postu:
Wiesz, ja nie cierpie Avril, ale to wcale nie musi byc prawda... Rok temu, ktos rozeslal plotke, ze ona jest punkiem, tzn. ze sie za niego uwaza, a zdaniem Avril nigdy nie byla i nie chciala byc ounkiem, poza tym niecierpi kiedy ludzie tak ja nazywaja. Poki nie uslyszysz jak to mowi, nie mozesz byc na 100% pewna.
Czerwony Miś - Czw 02 Wrz, 2004 20:24
Temat postu:
raczej jestem pewna, pisało na stronce o Sex Pistols rózne wypowiedzi artystów wiec źródło raczej pewne... no i jeszcze gościu z Green Day'a powiedział że :

SEX PISTOLS ŚMIERDZI, MY GRAMY PRAWDZIWEGO PUNK ROCKA .... Laughing Shocked
hahaha no comments.. a Avrril, jak to Avril dużo szumu robi i naśladuje... poskakajcie po blogach na typu Anty Avril gdzie sa fotki...
Anonymous - Pią 03 Wrz, 2004 21:21
Temat postu:
A podaj jakies biggrin
mroweczka - Pon 06 Wrz, 2004 14:07
Temat postu:
Ja już gdzieś an tym foruym pisałam,ze NIE CIERPIĘ jej. Jak moja siostra kiedyś powiedziała: "robi z siebie taką skate i w ogóle a twarz ma jak jakiś misiek..." poza tym zgadzam się,że krytykuje Brithney,a ona niby jest tak a świetna...
Fajermonka - Pią 10 Wrz, 2004 19:52
Temat postu:
Tak się składa że Avril to moja ulubiona piosenkarka... no, to chyba trochę dziwne bo moja ulubiona muza to rap & techno... Laughing A potem... bardzo lubię piosenki Bajmu Laughing Laughing Laughing A tak na marginesie, ja ZAWSZE ubieram się jak skaet, ale panków nie cierpię... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Anonymous - Pią 10 Wrz, 2004 19:58
Temat postu:
Nie lubie Avril :/ Ona jest taką pseudo-punkówą :/ Nie może się zdecydować na własny styl - raz widzę ją w falbankach, raz w tenisówkach i podartych dżinsach. Pozerka, jak tu już ktoś pisał. Piosenek też nie lubie ;] Ale oczywiście jej nie tępię, każdy ma swój gust i to jest najważniejsze Smile
Anonymous - Pią 17 Wrz, 2004 14:24
Temat postu:
Ja lubie Avril. nie jest punkowcem.
Ona jest fajna. Wyraża swoje uczucia poprzez śpiew.
Lubie sobie przy niej głowe i nogi rozruszać nie mówiąc już o rekach.
Malvina - Pią 17 Wrz, 2004 16:07
Temat postu:
Weronika napisał/a:

Wyraża swoje uczucia poprzez śpiew.
.

Kto Ci to powiedział ? Moze nie śpiewa o tym co czuje ... nie mozesz powiedziec ze na 100% to wiesz .. Chyba ze się jej spytasz .. ale wtedy moze klamac =)
Pulkownik Nikt - Pią 17 Wrz, 2004 19:23
Temat postu:
W wiekszosci dla takich gwiazd pop tekst piosenek pisze ktos inny.
Anonymous - Pią 17 Wrz, 2004 22:09
Temat postu:
Ale ubierając się jak skejt, nie zostajesz nim Wink
Tak samo jak wielu jest teraz pseudo-skinów.
Myśli, że jak zetnie się na łyso, to jest skinem Smile
Sissa11 - Nie 01 Lip, 2007 13:28
Temat postu:
Uhhhh...
Odnawiam temat... Aby teraz można pogadać o niej znów...Avril przetrwała, bardzo lubię jej piosenki i muzę... I z 2004 roku zrobił sie 2007. I Avril jest i jest popularna Smile
Co o tym sądzicie?
Słupek - Nie 01 Lip, 2007 14:52
Temat postu:
Teraz to chyba Tokio Hotel dzieci słuchają, a nie Avril. Nie sądzę, żeby się utrzymała długo, w końcu to produkt marketingowy. Poczekaj jeszcze z 15 lat i wtedy możemy pogadać o jej popularności.
Marcia10 - Nie 01 Lip, 2007 15:37
Temat postu:
Tokio Hotel JUZ przeminelo z wiatrem. Ostatnia piosenka "Girlfriend" podbila serca nastolatek, jak i nastolatkow. Chociaz w MTV widzialam fajny teledysk jeszcze jakiejs innej... nowszej...
Anonymous - Nie 01 Lip, 2007 15:40
Temat postu:
I tak nie jest z powrotem tak głośno o niej jak wcześniej. Z Tokio Hotel w sumie też.
Słupek - Nie 01 Lip, 2007 15:40
Temat postu:
Jak to przeminęło z wiatrem? Nagrali drugą płytkę i jeszcze jakąś nową po angielsku, od czasu do czasu w jakimś Bravo ich pokazują. Jeszcze parę lat mogą pociągnąć.
Marcia10 - Nie 01 Lip, 2007 15:41
Temat postu:
od czasu do czasu, a o Avril coraz glosniej. Plakaty, artykuly etc...
cornelia.j.m - Nie 01 Lip, 2007 17:02
Temat postu:
Avril sie zmienila jako gwiazda z grzecznej dziewczynki i grzecznych pioseneczek zrobila sie punkgirl a co za tym idzie: calkiem nowe i fajne piosenki, wiec wydaje mi sie ze Avril tak szybko nie zniknie ze sceny.
Słupek - Nie 01 Lip, 2007 17:11
Temat postu:
Nie wytrzyma konfrontacji ze zreakywowanymi Spice Girls Smile
Marcia10 - Nie 01 Lip, 2007 17:15
Temat postu:
cornelia popieram ^^
Slupek, czyzby? Ja stawiam na to ze bedzie ukladac jakies wyzywajace piosenki o nich i bedzie miala niezla polewke z legendarnych Spice Girls ^^
cornelia.j.m - Nie 01 Lip, 2007 17:17
Temat postu:
smiejecie sie ze spice girls a ja slyszalam o ich powrocie, chyba ze to przestarzale informacje "{ w kazdym badz razie Mel C mowila cos o powrocie na scene slawnych Spice Girls
Marcia10 - Nie 01 Lip, 2007 17:18
Temat postu:
a o czym innym my moze mowimy? O zreaktywowanych SG, to chyba jasne ze wracaja na scene, albo przynajmniej taki maja zamiar.
cornelia.j.m - Nie 01 Lip, 2007 17:20
Temat postu:
no tak, ja ich nigdy nie sluchalam tzn nie interesowaly mnie i teraz tez nie bede, wole inne zespoly
Marcia10 - Nie 01 Lip, 2007 17:22
Temat postu:
i ja. Jakie?
Zeby nie off-topowac to wie ktos moze jaki ma tytul nowa piosenka Avril? Nie chodzi mi o girlfriend.
Anonymous - Nie 01 Lip, 2007 22:59
Temat postu:
Ożesz w mordę. Tak patrzę na ten temat, a ja go założyłam 4 lata temu. Buehehe.
Sissa11 - Nie 01 Lip, 2007 23:02
Temat postu:
O When you're gone ci chodzi?
Anonymous - Nie 01 Lip, 2007 23:04
Temat postu:
Ee... idź spać, bo późno już.
cornelia.j.m - Pon 02 Lip, 2007 00:31
Temat postu:
Buahha rzeczywiscie...no to fajna reaktywacja tematu biggrin
Ninka - Pon 02 Lip, 2007 11:29
Temat postu:
Avril Lavigne- pusta lalka. Piosenka Girlfriend to totalne dno. Znacie jej tłumaczenie?? Teledysk też beznadziejny. Wolę Spicetki. Jedyna posenka Avril, która przypadła mi do gustu to Ajm łed ju Tak się czyta
DeaDAngeL - Pon 02 Lip, 2007 12:05
Temat postu:
Ta... Pseudo rockmenka... która uwielbia kolor różowy (tak słyszałam). Girlfriend? Kompletny pop... A to różowe tło? Jezu... Pozostawię ją bez komentarza... Kiedyś była lepsze i miała fajniejsze piosenki...
Marcia10 - Pon 02 Lip, 2007 17:32
Temat postu:
jesli juz to nie pseudorockmanka ale punkowa.
Rozowy fajnie wyglada z czarnym. W jej wykonaniu.
Ninka: widzialam tlumaczenie. Spicetki? Bleee... Piosenka to I'm with you (czyt. Am łyf ju), teledysk jest fajny i ogolnie. Szczegolnie podoba mi sie nowa wersja Knockin' on heavens doors w jej wykonaniu.
Słupek - Pon 02 Lip, 2007 18:23
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:
jesli juz to nie pseudorockmanka ale punkowa

Jeśli już to pseudopunkówa Smile
Tremere - Pon 02 Lip, 2007 18:55
Temat postu:
jest komercyjna i sztuczna, ale to że lubi róż o niczym nie świadczy.
Magwill - Pon 02 Lip, 2007 19:21
Temat postu:
Dla mnie Avril się pogorszyła Smile
Jak wystartowała z piosenką Girlfriend (czy jakoś tak) to normalnie zaczełam jej nie lubić, ale ogólnie to jest spoko Smile
opętana - Pon 02 Lip, 2007 20:37
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:
I'm with you (czyt. Am łyf ju)

Rolling Eyes
Marcia10 - Wto 03 Lip, 2007 12:24
Temat postu:
skoro chciala jak sie czyta to ma.

O.
Kacza - Nie 21 Paź, 2007 18:36
Temat postu:
Nie,nie.
Pseudo.
Nawet jeśli jakieś piosenki ma fajne,
to się zaroiło od "fanek"
nastolatek
które myślą , że są takiee mHHrOOczne
bo słuchają punku.
pseudo punku xDDDD
Marcia10 - Nie 21 Paź, 2007 18:52
Temat postu:
Aska. Zrozum. Ze. Ludzie. Ktorzy. Sluchaja. Avril. I. Ja. Lubia. To. Nie. Musza. Od. Razu. Myslec. Ze. Sa. Mhroczne. Jesli. Nawet. To. Bardziej. Od. Gotyku. Robi. Sie. Mhroocznym. Albo. Sie. Tak. Uwaza. Dokladnie. Jak. Ty. To. Robisz. Bo. Sluchasz. Nightwisha. Tzn. Tak. Myslisz. Ale. Wszystkiemu. Zaprzeczasz.
Anonymous - Nie 21 Paź, 2007 19:27
Temat postu:
Możesz pisać normalnie?
Kacza - Nie 21 Paź, 2007 21:35
Temat postu:
Nie chyba nie może.

Ale Marciu dokładnie tak myślisz.To widać po twoim zachowaniu. Ja po prostu nie lubie plastiku.
A ty ostatnio jestes cala plastikowa.
plastikowe poglądy.
Czujesz sie mroczna
bo sluchasz MCR
i Awryj.
I nie dasz sobie wytlumaczyc
ze z twojej domniemanej miłości
do Gerarda Way-a
wszyscy się śmieją.

Aaa!!Idę się powiesić,bo Gerard się ożenił!!AA!! On miał być mój!!!

O_o
Almycha - Czw 01 Lis, 2007 22:13
Temat postu:
Nawet jest spoko. Podobają mi się jej piosenki Wink
Anonymous - Sob 08 Mar, 2008 10:18
Temat postu:
Weźcie skasujcie ten temat, wstydze sie go ;p
Magwill - Sob 08 Mar, 2008 12:12
Temat postu:
Zgazdzam się z Natalie, znów coś wymyślacie......
Anonymous - Sob 08 Mar, 2008 19:31
Temat postu:
Ee... wstyd mi, że założyłam temat o Avril... jak ten czas leci... To było 5 lat temu.
Magwill - Sob 08 Mar, 2008 19:49
Temat postu:
No tak, bo ludzie odnawiają tematy, ale nie winnię ich za to ;p
Anonymous - Pon 24 Lis, 2008 15:55
Temat postu:
a kto to taki?

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group