Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Mój ukochany....

gosiaczek - Wto 09 Lis, 2004 17:37
Temat postu: Mój ukochany....
Pisałam kiedyś już o Rafale. Jest bardzo fajny i śmieszny.Ja coś do niego czuję, ale on kocha moją koleżanke, a ona go nie. Chodzi z nim dla picu. Gadałam z nią, tzn.Rafał prosił żembym pogadała z Aśką aby ona sie zgodziła z nim chodzić. Pomogłam mu.Aj...
Dziś miałam fajny dzionek:). Koleżanka przesiadla sie ode mnie bo chciala siedzieć z inna koleżanką pozwoliłam jej:). Jak Rafcio przyszedł do sali odrazu swój plecak wziął na moją ławke. Zacieło mnie. Ja coś do niego naprawde czuję. Co mam zrobić boję się mu powiedzieć że go Love bo może mie wyśmiać..... Love Love Love Love Love Love Love Kwiat Love Love Love Love
Maniek - Wto 09 Lis, 2004 17:47
Temat postu:
jak jest powazny i naprawde taki fajny jak mowisz to napewno ci nie wysmieje
gwarantuje no chyba ze jest skonczonym dupkiem
Maniek - Wto 09 Lis, 2004 17:47
Temat postu:
jak jest powazny i naprawde taki fajny jak mowisz to napewno ci nie wysmieje
gwarantuje no chyba ze jest skonczonym dupkiem
Anonymous - Wto 09 Lis, 2004 22:55
Temat postu:
uuu, gosiaczek, myślę, ze nie tylko cos do niego czujesz on takze Smile tak wynika z tgeo co napisalas... obserwuj mysle ze wypali
Anonymous - Sro 10 Lis, 2004 00:34
Temat postu:
Witam.
Jeżeli czujesz, że coś między wami jest, przynajmniej z Twojej strony, to dlaczego nie? Nie mów mu od razu, że go kochasz. Bądź bardziej subtelna, bardziej zamknięta, choć nie za bardzo Wink Trudno wyczuć granicę. Dobre sposoby to uśmiechy, długie spojrzenia w oczy... Czasem wiele mówią nawet takie dziecinne gesty jak zaczepki Wink
Pozdrawiam Kwiat
Anonymous - Sro 10 Lis, 2004 12:17
Temat postu:
[quote="KoT"]Witam.
Jeżeli czujesz, że coś między wami jest, przynajmniej z Twojej strony, to dlaczego nie? Nie mów mu od razu, że go kochasz. Bądź bardziej subtelna, bardziej zamknięta, choć nie za bardzo ;) Trudno wyczuć granicę. Dobre sposoby to uśmiechy, długie spojrzenia w oczy... Czasem wiele mówią nawet takie dziecinne gesty jak zaczepki ;)
Pozdrawiam :kwiat1:[/quote]no i co ja mam z tym zrobic? :love6: :love3:
Anonymous - Sro 10 Lis, 2004 12:18
Temat postu:
[quote="KoT"]Witam.
Jeżeli czujesz, że coś między wami jest, przynajmniej z Twojej strony, to dlaczego nie? Nie mów mu od razu, że go kochasz. Bądź bardziej subtelna, bardziej zamknięta, choć nie za bardzo ;) Trudno wyczuć granicę. Dobre sposoby to uśmiechy, długie spojrzenia w oczy... Czasem wiele mówią nawet takie dziecinne gesty jak zaczepki ;)
Pozdrawiam :kwiat1:[/quote] :love7: :love7:
mroweczka - Sro 10 Lis, 2004 14:30
Temat postu:
Wiesz co nie wiem dokładnie co Ci doradzić...Nikogo do miłości nie zmusisz,jego też nie. Dla niego jesteś dobrą qmpelą,ale nie jest w Tobie zakochany. Ciesz się,że masz przyjaciela ale na razie nie licz na nic więcej...Usiadł z Tobą w lawce,bo Cię lubi Smile
Akacja12 - Sro 10 Lis, 2004 23:06
Temat postu:
a ja też się kocham w Rafale Smile ale nie w tym co ty RazzRazzRazz. Jak już wcześniej powiedziały inne osoby patrz mu w oczy i dużo dużo gadaj ile to tylko możliwe Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group