Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - do chłopaków

Anonymous - Wto 09 Lis, 2004 22:53
Temat postu: do chłopaków
No wiecie Smile ... taka sprawa jest, pliska chlopaki wypowiedzcie sie tutaj co podoba sie wam u dziewczyn, i jak lubicie jesli one was podrywaja:) Mr. Green
Anonymous - Sro 10 Lis, 2004 13:38
Temat postu:
U dziewczyn nam się wszystko podoba, a szczególnie to czego nie widać. Jeśli chodzi o podrywanie to delikatność, inteligencja a nie głupie nawijki
Anonymous - Sro 10 Lis, 2004 14:30
Temat postu:
Nie robić z siebie idiotki,(rozpuszczone włosy),delikatność, nie czekać aż chłopak zrobi 1-szy krok chłopcy nie dają kosza,komplementy :wink: pozdro
Anonymous - Sro 10 Lis, 2004 14:32
Temat postu:
To u góry to ja pisałem Wink zzawsze sie zapomne zalogować Laughing PS Przebywać z nim jajk najwięcej żęby widział że.... Wink
Kenai14 - Sro 10 Lis, 2004 14:48
Temat postu:
Jak mogę coś od siebie dodać to ja najbardziej nie lubie jak dwie dziewczyny trzymają się za rączki, całują itp. Mad to jest obleśne.. i są narażone na uwagi typu : LESBY!!!no bo przeciez tak sie zachowuja!! Mam doskonaly karwiński przykład takich dziewczyn... Razz
Anonymous - Sro 10 Lis, 2004 18:30
Temat postu:
Dzieki za odpowiedzi:) szczegolnie dla Arena... Smile no to teraz juz wiem i bede sie do was podwalala hehe (zartuje) Mr. Green
justka007 - Sro 10 Lis, 2004 18:59
Temat postu:
Love teraz przynajmniej wiadomo co mamy robić. Lepiej wiedzieć niz robić co tylko na myśl przyjdzie

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group