Dzieci OnLine

O Forum - Napis pod avatarem=]

Naomi - Sro 10 Lis, 2004 17:43
Temat postu: Napis pod avatarem=]
Jestem już na tym forum dość długo, ale nadal nie wiem pewnej żeczy.
Mianowicie kto może mieć napis pod avatarkiem i od czego to zależy.
Zdaje mi się, że to nie tylko moderatorzy, bo Wero ma (lub miała) coś takiego, ale nie jest modem Laughing . Chodzi mi o to, że np. Nina 006 ma napis ~~Tajemnicza Nikita~~ itp. Wink
Proszę o odpowiedź Rolling Eyes
Anonymous - Sro 10 Lis, 2004 17:45
Temat postu:
Myślę, że od ilości napisanych postów, jeśli nie jesteś modem Smile
Chyba od 500, albo 1000. Nie jestem pewna, nie chcę wprowadzać cię w błąd. Wink
mroweczka - Pią 12 Lis, 2004 12:34
Temat postu:
A Ty Młoda nie możesz sobie tego zrobić? Mi się zdawało że każdy...
Ale jesli to zależy od ilości napsanych postów to raczej 1000,bo Tavion ma. Smile
Nikita - Pią 12 Lis, 2004 16:22
Temat postu:
Cze
Wejdź na swój profil i w drugiej rubryce : "Informacje Profilu (nieobowiązkowe, można je zmienić później, chyba że są zaznaczone gwiazdką) " powinna być taka opcja jak : Tytuł ( to co tu wpiszesz będzie się znajdować pod Twoim nickiem ) i tam wpisz co chcesz...Jeśli takiej opcji nie ma - to pewnie zależy to od sumy twoich postów lub czy jestes modem czy nie.
Naomi - Pią 12 Lis, 2004 17:06
Temat postu:
Nie ma u mnie tego... Ale zdaje mi się, że kiedy się rejestrowałam to coś takiego było Rolling Eyes (może się myle).
Nikita - Pią 12 Lis, 2004 17:13
Temat postu:
Młoda napisał/a:
Nie ma u mnie tego... Ale zdaje mi się, że kiedy się rejestrowałam to coś takiego było Rolling Eyes (może się myle).

Hmmm...Nie zdaje ci się! Jak ja się zarejestrowałam też coś takiego było. Poźniej chyba zniknęło i teraz niedawno znów się pojawiło. A niedawno zostalam modem - może od tego to zależy. Już nie wiem...
Anonymous - Pon 15 Lis, 2004 08:58
Temat postu:
Informacje Profilu (nieobowiązkowe, można je zmienić później, chyba że są zaznaczone gwiazdką)
Te informacje będą widoczne publicznie
Tytuł:
To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.

Ja nie jesem modem - lecz to mam

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group