Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - do chłopakow .. wejdzcie
Anonymous - Sro 10 Lis, 2004 19:04
Temat postu: do chłopakow .. wejdzcie
Mam pytanie tzn. ja i justka 007
podorwka nowa forumowiczka ... to raczej bedzie do chlopakow jak okazujecie ze podoba wams ie jakas dziewczyna???????
justka007 - Sro 10 Lis, 2004 19:06
Temat postu:
Właśnie zawzse sie tego chciałam dowiedzieć. Opdowiadajcie szybko.
Anonymous - Sro 10 Lis, 2004 19:30
Temat postu:
Jak mi się spodoba jakaś dziewczyna to próbuję nawiązać z nią znajomość, akurat z tym nie mam problemu, bo koledzy mi zazdroszczą, mówiąc, że mam jakiś dar do nawiązywania nowych kontaktów czy coś takiego
Często daną dziewczynę zagaduję, czy po znajomościach zostaję z nią zapoznany
No po prostu okazuję swoje zainteresowanie daną osobą
Anonymous - Sro 10 Lis, 2004 20:00
Temat postu:
Dzieki noid
Anonymous - Czw 11 Lis, 2004 20:55
Temat postu:
Noid dobrze pisze
Jeszcze np. gdy on z 2-gim kolegą podchodzi do ciebie i zagaduje,żartuje wtedy chłopak czuje się pewniej gdy ma u boku przyjaciela:) Chłopak też próbuje jakoś niecodziennie zwrócićna siebie uwage, lub wpatruje się w ciebie i rozmyśla
pozdro
Anonymous - Pią 12 Lis, 2004 13:48
Temat postu:
Taki chłopak, co był mną zainteresowany, zagadał mnie, codziennie mnie odprowadział ze szkoły
Gadaliśmy tyle czasu, a w piątkowe popołudnia chodziliśmy gdzieś razem, do parku i takie tam. On był wstydliwy (to było w 6 klasie - razem jeszcze nie chodziliśy do klasy, ale w I gimnazjum tak
). Za to... podobno chciał mnie pocałować, a ja się oddalałam. To nie prawda, ale może to tak wyglądało...
Kochałam go, ale teraz już nie, nie nawidzę go, on jest takich głupim chamem, nie znałam go za dobrze, a pod trzech dniach zapoznania zostałam jego dziewczyną
Był fajny, ale strasznie przeklinał i był taki... dziwny... ale teraz jest z niego taki dzieciak, bawi się muchami i rzuca w moją koleżankę Beatę, z którą siedzię w ławce
Trudno... różnie to bywa...
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group