Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Moja koleżanka sie rządzi

justka007 - Sro 10 Lis, 2004 20:54
Temat postu: Moja koleżanka sie rządzi
Mam taką dziewczynę w klasie, która zawsze sie rządzi. Wszystko musi zrobić sama i nikt nie moze robić wiecej tego co ona. Wkurza mnie juz to.
Anonymous - Sro 10 Lis, 2004 20:58
Temat postu:
Mozol fuuuuuu ona jets okropna co zrobic zeby w koncu dac jej popalicc...wrr
Malvina - Sro 10 Lis, 2004 22:01
Temat postu:
E.. troche nie rozumiem jak mamy Ci pomoc;p Taka już jest i wątpie czy się zmieni..u mnie w klasie tez jest taka jedna..tyle raz z nią gadałam(i inne os. tez) zeby się zmieniła a ona dalej swoje..nie to nie biggrin Łaski bez;p
mroweczka - Sro 10 Lis, 2004 22:11
Temat postu:
Nie przejmuj się nią. Każdy ma swój charakter-po porstu ona uwielbia się "rządzić". Może jej kiedyś przejdzie...
justka007 - Czw 11 Lis, 2004 10:16
Temat postu:
To jest chyba nie realne. Przez tyle lat jej jeszcze nie przeszło więc nie wiem czy teraz przejdzie.
Kenai14 - Czw 11 Lis, 2004 13:00
Temat postu:
niech zobaczy ze to w was nie wzbudza zadnego podziwu.. kolezanki od niej odejdą, zostanie sama.. moze wtedy zrozumie swoje błędy? Cool
justka007 - Czw 11 Lis, 2004 13:30
Temat postu:
Ale ona nie chce zaimponować koleżankom tylko kolegom. W tym sęk. Ostatnio moje kolezanki nawrzeszczały na nią, ze mało co sie nie rozpłakała. Narazie efektów nie widać.
BamBI - Czw 11 Lis, 2004 13:38
Temat postu:
u mnie w klasie też jest taka dziwczyna co imponuje chłopakom ,na mnie nie robi wrażenia , a wszystkie dziewczyny sie do niej nie odzywaja, po prostu niektórzy chłopacy lubią takie dziewczyny
Anonymous - Czw 11 Lis, 2004 13:53
Temat postu:
\justka no widzisz my to musimy sie z nia meczyc... wrr ona mysli ze jest taka o matko piekna (brzydka jak gowno) k.... wielkie odstajace zeby !! sorka ale sie wnerwilam.. Mr. Green
Kinga - Czw 11 Lis, 2004 13:57
Temat postu:
Cze
A co wam tak bardzo przeszkadza ... co ona takiego robi
Napiszcie jakąs sytuacje
justka007 - Czw 11 Lis, 2004 16:02
Temat postu:
Ostatnio miałam z nią robić andrzejki. Miałyśmy zrobic biznes plan. razem miałysmy wszystko ustalić, a wszystko zrobiła sama. Wsadziła siebie do 3 rzeczy.
Kinga - Czw 11 Lis, 2004 16:03
Temat postu:
Cze
A nie mozecie jej grzecznie tego wytłumaczyć ... no sorry ale jak jedna osoba moze rządzić całą kalsą biggrin Wytłumaczcie jej ... jak coś to ... ręcznie <-- żartowałam z tym ręcznie Smile
Anonymous - Czw 11 Lis, 2004 16:05
Temat postu:
No a obie justka nie pozwalala prowadzic syski ale w konku wygralysmy:) ona mysli ze jest najlepsza i z tamtymi andrzejkami no do wszystkego siebie wwalila a ciebie do niczego justka! i tylko sie przeztwa na taka jedna bo chlopacy sie na nia przezywaja a ona idzie w ich slady! zeby im imponowac .... jak ja wkoncu wkopac ??!!
mroweczka - Czw 11 Lis, 2004 18:48
Temat postu:
justka007 napisał/a:
To jest chyba nie realne. Przez tyle lat jej jeszcze nie przeszło więc nie wiem czy teraz przejdzie.

NO wiesz...Może ona kiedyś z tego wyrośnie?
Agnieszka12 napisał/a:
\justka no widzisz my to musimy sie z nia meczyc... wrr ona mysli ze jest taka o matko piekna (brzydka jak gowno) k.... wielkie odstajace zeby !! sorka ale sie wnerwilam.. Mr. Green

Czy dlatego,że jej nie lubisz musisz odrazu mówić że wygląda jak (cytuję) :"[cenzura]" ? I co z tgeo,że ma takie a takie zęby? Czy oprócz tego,że nie lubisz jej z charakteru musisz wyszukiwać jej wady w wyglądzie?
Naomi - Czw 11 Lis, 2004 18:55
Temat postu:
Rządzi się ? Nie musicie jej się przeciej podpożądkowywać.
Nie zwracajcie na nią uwagi, a wtedy jej zapał i chęć rządzy przygaśnie Wink
Anonymous - Pią 12 Lis, 2004 14:13
Temat postu:
Jak się rządzi, to powiedz jej, że nie jest tu sama, i że w końcu masz jakieś prawa i nie ma prawa Ci rozkazywać i takie tam Wink
Powiedz jej to ostro, a na pewno zmięknie i ją zatka Smile
sloneczko - Sob 13 Lis, 2004 00:38
Temat postu:
daj jej jakas nauczke:D tak najlepiej oduczyc glupich nawykow:] prosty przyklad jesli pies ugryzie wlasciciela ten go skarci i to wiecej sie nie powtorzy raczej:] (ugryzienie przez psa wlasciciela:P) moze dalam glupi przyklad:p bron boshee nie chcialam porownywac ludzi do psow:p ale akurat taki mi sie nasunal:) wiec poprostu powinnas wykombinowac cus by qmpeli odechcialo sie byc zawsze najwazniejsza Smile poprostu musi wiedziec gdzie jej miejsce Razz

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group