czy to nie jest poprostu dziecinny szpan
 czy to nie jest poprostu dziecinny szpan

.... <lol> wiadomo powygłupiac sie mozna ale to takie ehh ... przynajmniej dla mnei jest dziwne
 .... <lol> wiadomo powygłupiac sie mozna ale to takie ehh ... przynajmniej dla mnei jest dziwne  

) jakies winko czy piwko, raz na jakiś czas, co prawda zapalić jakieś ziółko tez mi się zdażyło, wszystko dla ludzi, jednak bacie racje ja się jakos z tym nie obnoszę no bo co mi to da? połowa ludzi będzie mnie wytykać palcami, inni sie na mnie obrażą jeszcze inni pomyślą że jestem jakaś głupia. Rozumiem innym moze nie odpowiadać nawet to że ktoś raz na jakiś czas wypije ze znajomymi browarka czy cos ale 11-letnie dziecko (tak dziecko musiałam to pwoeidzieć, ja tez jestem dzieckiem tylko starszym) pijące i palące? (nie mówiąc tu już o samych papierosach ale o marichuanie?) w dodatku piszących to byle gdzie?
 ) jakies winko czy piwko, raz na jakiś czas, co prawda zapalić jakieś ziółko tez mi się zdażyło, wszystko dla ludzi, jednak bacie racje ja się jakos z tym nie obnoszę no bo co mi to da? połowa ludzi będzie mnie wytykać palcami, inni sie na mnie obrażą jeszcze inni pomyślą że jestem jakaś głupia. Rozumiem innym moze nie odpowiadać nawet to że ktoś raz na jakiś czas wypije ze znajomymi browarka czy cos ale 11-letnie dziecko (tak dziecko musiałam to pwoeidzieć, ja tez jestem dzieckiem tylko starszym) pijące i palące? (nie mówiąc tu już o samych papierosach ale o marichuanie?) w dodatku piszących to byle gdzie?

| Chesterka napisał/a: | 
| Tak, to jest żałosne!!! A najgorzej jak ci się taki 11-latek na gg podłączy i pierwsze pytanie jakie zadaje to: "Palisz maryśkę?" O jezu! Chyba z trzech takich miałam  | 
| Kinga napisał/a: | 
| Cze Jak już pisałam ... no spoko powygłupiac się spox Ale jak np mój kolega non stop "yo yo yo yo yo yo yo yo yo " A drugi non stop "ziomek ziomuś ziomala ..." Wpienia mnie to jak ktoś już taki ma mały zasób słów :/ | 

Szczegolnie z tym "yo" - jakbym brata slyszal
 Szczegolnie z tym "yo" - jakbym brata slyszal  Nie martw się, nie tylko Twoi znajomi mają maly zasób slownictwa. Wystarczy przejsc sie ulica, by dojsc do wniosku, ze wystarczy znajomosc 5,6 slow...
 Nie martw się, nie tylko Twoi znajomi mają maly zasób slownictwa. Wystarczy przejsc sie ulica, by dojsc do wniosku, ze wystarczy znajomosc 5,6 slow... 

Ciekawe czy jest sierotą, która nie chodzi do szkoły? Który z rodziców na to pozwoli i skąd wziąć na to czas?
  Ciekawe czy jest sierotą, która nie chodzi do szkoły? Który z rodziców na to pozwoli i skąd wziąć na to czas?   Odechciewa się rozmów z takimi ludźmi. Co do bluzgania... Dla mnie to nie imponuje. Tacy ludzie pewnie myślą, że są bardziej dorośli, lepsi od innych. Dla mnie, to zwykłe szczeniactwo i ludzie, którzy niewiele mają do zaoferowania innym. O czym z takimi gadać?
 Odechciewa się rozmów z takimi ludźmi. Co do bluzgania... Dla mnie to nie imponuje. Tacy ludzie pewnie myślą, że są bardziej dorośli, lepsi od innych. Dla mnie, to zwykłe szczeniactwo i ludzie, którzy niewiele mają do zaoferowania innym. O czym z takimi gadać? 
| Koprofag zrobiłam drobną literówkę, chyba nie musisz sie tak wpieniać | 
| Weronika napisał/a: | 
| koprofag - jesteś Polonistką która najechała na Blankę - tak cię oceniam | 
| Koprofag czy ja powiedziałam że jestem filozofem ?? Poprostu błądzić jest rzecza ludzką ... a z cytatu dowiesz się że nawet filozofowie mogą popełniać błędy | 

| koprofag napisał/a: | 
| każdy popelnia bledy, wiem o tym doskonale. a ja staram się robic ich jak najmniej i wytykać wszystkie, jakie napotkam. jakoże jestem, kurcze, niezły z ortografii, to będę je wytykał, proste | 
| Cytat: | 
| akoże jestem, kurcze, niezły z ortografii, to będę je wytykał, proste | 
 ) bede wlepial ostrzezenia za takie zachowanie.
 ) bede wlepial ostrzezenia za takie zachowanie.
| Pulkownik Nikt napisał/a: | ||
| 
 A jako ze jestem dobry w tym co robie ( moderowaniu  ) bede wlepial ostrzezenia za takie zachowanie. I zmien opis bo juz za niego powinienes dostac ostrzezenie. Naprawde prostacki i szczeniacki zart. | 
| OFFICIAL ROTFL | 
| Cytat: | ||
| 
 Doprawdy? A nie wie Pan, że zdania zaczyna się z dużej litery? | 

| buli napisał/a: | 
| Siur, a nie wiesz ze nie ma czegos takiego jak duza litera? | 
| Mirosław Bańko, językoznawca napisał/a: | 
| Duże litery są równie częste jak wielkie litery – nie ma powodu, by akceptować jedne, a odrzucać drugie. Przypomnijmy przy okazji, że tradycja każe pisać wielkimi (dużymi) literami, nie z wielkiej (dużej) litery. Ta druga konstrukcja, z pochodzenia rusycyzm, jest jednak obecnie tak powszechna, że została zaaprobowana w wydawnictwach poprawnościowych. | 
 .
.
 . No nic, ale to tylko moje zdanie... Właściwie to powieliłem tylko Waszą opinię ubierając ją w nieco inne słowa... ale inaczej chyba nie można
. No nic, ale to tylko moje zdanie... Właściwie to powieliłem tylko Waszą opinię ubierając ją w nieco inne słowa... ale inaczej chyba nie można  . Pragnąłbym zauważyć, iż 'kurwowanie' jest dzisiaj bardzo popularne. I nie rozumiem Waszego strachu przed napisaniem tego wyrazu bez 'gwiazdek'. Owszem, jest to forum dla dzieci, lecz one z pewnością nie raz spotykają się z nim na ulicy. W celach edukacyjnych chyba można napisać, iż słowo '[cenzura]' nic za sobą nie niesie i nie jest ogólnie przyjęte jako oznaka dobrego wychowania dla wypowiadającego je. Zastanawiam się, dlaczego jest ono tak popularne... Przecież swoje emocje możemy wyrazić w znacznie piękniejszy sposób.
. Pragnąłbym zauważyć, iż 'kurwowanie' jest dzisiaj bardzo popularne. I nie rozumiem Waszego strachu przed napisaniem tego wyrazu bez 'gwiazdek'. Owszem, jest to forum dla dzieci, lecz one z pewnością nie raz spotykają się z nim na ulicy. W celach edukacyjnych chyba można napisać, iż słowo '[cenzura]' nic za sobą nie niesie i nie jest ogólnie przyjęte jako oznaka dobrego wychowania dla wypowiadającego je. Zastanawiam się, dlaczego jest ono tak popularne... Przecież swoje emocje możemy wyrazić w znacznie piękniejszy sposób. 
 .
.

| Owszem, jest to forum dla dzieci, lecz one z pewnością nie raz spotykają się z nim na ulicy. | 

Pozdrawiam
 Pozdrawiam   
      .
.
 ?
?      . Nie warto płakać na takich [tutaj wstawmy jakiś fajny przymiotnik
. Nie warto płakać na takich [tutaj wstawmy jakiś fajny przymiotnik  ]...
]...