Chesterka napisał/a: |
Tak, to jest żałosne!!! A najgorzej jak ci się taki 11-latek na gg podłączy i pierwsze pytanie jakie zadaje to: "Palisz maryśkę?" O jezu! Chyba z trzech takich miałam ![]() |
Kinga napisał/a: |
Cze
Jak już pisałam ... no spoko powygłupiac się spox Ale jak np mój kolega non stop "yo yo yo yo yo yo yo yo yo " A drugi non stop "ziomek ziomuś ziomala ..." Wpienia mnie to jak ktoś już taki ma mały zasób słów :/ |
Koprofag zrobiłam drobną literówkę, chyba nie musisz sie tak wpieniać |
Weronika napisał/a: |
koprofag - jesteś Polonistką która najechała na Blankę - tak cię oceniam |
Koprofag czy ja powiedziałam że jestem filozofem ??
Poprostu błądzić jest rzecza ludzką ... a z cytatu dowiesz się że nawet filozofowie mogą popełniać błędy |
koprofag napisał/a: |
każdy popelnia bledy, wiem o tym doskonale. a ja staram się robic ich jak najmniej i wytykać wszystkie, jakie napotkam. jakoże jestem, kurcze, niezły z ortografii, to będę je wytykał, proste |
Cytat: |
akoże jestem, kurcze, niezły z ortografii, to będę je wytykał, proste |
Pulkownik Nikt napisał/a: | ||
A jako ze jestem dobry w tym co robie ( moderowaniu ![]() I zmien opis bo juz za niego powinienes dostac ostrzezenie. Naprawde prostacki i szczeniacki zart. |
OFFICIAL ROTFL |
Cytat: | ||
Doprawdy? A nie wie Pan, że zdania zaczyna się z dużej litery? |
buli napisał/a: |
Siur, a nie wiesz ze nie ma czegos takiego jak duza litera? |
Mirosław Bańko, językoznawca napisał/a: |
Duże litery są równie częste jak wielkie litery – nie ma powodu, by akceptować jedne, a odrzucać drugie. Przypomnijmy przy okazji, że tradycja każe pisać wielkimi (dużymi) literami, nie z wielkiej (dużej) litery. Ta druga konstrukcja, z pochodzenia rusycyzm, jest jednak obecnie tak powszechna, że została zaaprobowana w wydawnictwach poprawnościowych. |
Owszem, jest to forum dla dzieci, lecz one z pewnością nie raz spotykają się z nim na ulicy. |