Naprawde polecam
  Naprawde polecam  
     | BamBI napisał/a: | 
| Ja podziwiam harcerzy!!!!!! Tak jak spędzaja czas przy ognisku, ¶piewaj± piosenki i organizuj± wolne chwile  | 
 no,dlatego wybieram zawsze obóz
 no,dlatego wybieram zawsze obóz  Je¶li chodzi o atmosferę,to u nas była,za przeproszeniem,kupa.ZERO atmosfery.A czemu?Ponieważ dużo bylo osób,które byłuy 1 raz na obozie ,nie znaly tekstów piosenek,nic.Tylko co¶ mryuczały pod nosem.Dziewczyny,graj±ce na gotarze NIC się nie wysiliały...grały i ¶piewałuy dla siebie,zamiast poderwać resztę do "lotu"
 Je¶li chodzi o atmosferę,to u nas była,za przeproszeniem,kupa.ZERO atmosfery.A czemu?Ponieważ dużo bylo osób,które byłuy 1 raz na obozie ,nie znaly tekstów piosenek,nic.Tylko co¶ mryuczały pod nosem.Dziewczyny,graj±ce na gotarze NIC się nie wysiliały...grały i ¶piewałuy dla siebie,zamiast poderwać resztę do "lotu"  do ekstazy
 do ekstazy  Bez skojarzen XD
 Bez skojarzen XD  Z moj± drużyn±,to byly ogniska...nie wiem czemu...ale nasza drużyna zaewsze tę atmosferę stwarzała,a raczej ułatwiała stwarzać,a reszta grona się pod ni± podpasowywała... ehh..a teraz nasza(moim zdaniem) najlepsza drużynowa (Iga) już ni± nie jest
 Z moj± drużyn±,to byly ogniska...nie wiem czemu...ale nasza drużyna zaewsze tę atmosferę stwarzała,a raczej ułatwiała stwarzać,a reszta grona się pod ni± podpasowywała... ehh..a teraz nasza(moim zdaniem) najlepsza drużynowa (Iga) już ni± nie jest  wyjechała na studia do Krakowa...albo do Warszawy...nie pamiętam...A na jej miejsce weszła Kamila...też jest bardzo fajna,tylko,ze...nie wiem,jak to powiedzieć..nie zajmuje się nami...w ogóle,to teraz jeste¶my drużyn± wedrownicz±...(nie powinnam w niej byc,ale mniejsza : P)A nie zajmuje się nami(Kamila),bo ma maturę...wiecie moze,kiedy s± testy maturalne?
 wyjechała na studia do Krakowa...albo do Warszawy...nie pamiętam...A na jej miejsce weszła Kamila...też jest bardzo fajna,tylko,ze...nie wiem,jak to powiedzieć..nie zajmuje się nami...w ogóle,to teraz jeste¶my drużyn± wedrownicz±...(nie powinnam w niej byc,ale mniejsza : P)A nie zajmuje się nami(Kamila),bo ma maturę...wiecie moze,kiedy s± testy maturalne?  W kwietniu,czy bardziej pod koniec roku?? Bo ja chcę,żeby ona to już miała za sob±,ładnie wszystko zdała i żeby znowu się zaczęły zbiórki...bardzo lubię nasz± drużynę,ale..to już nie jest TA Makabra,co dawniej....o,Boże.Prawie płaczę...
 W kwietniu,czy bardziej pod koniec roku?? Bo ja chcę,żeby ona to już miała za sob±,ładnie wszystko zdała i żeby znowu się zaczęły zbiórki...bardzo lubię nasz± drużynę,ale..to już nie jest TA Makabra,co dawniej....o,Boże.Prawie płaczę...