Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - nie trzeba...

Anonymous - Czw 11 Lis, 2004 13:58
Temat postu: nie trzeba...
wiecie co... jakos pomyslalam sobie ze po co imponowac chlopakom? jak sie komus jakas dziewczyna podoba to poprostu tak... a jak nie to nie... nie wiem czy dobrze mowie ale misie juz znudzilo zakochiwanie hehehe nie ma tego jedynego na ym swiecie albo jest ale jeszcze napewno go nie odkrylam:) Very Happy
justka007 - Czw 11 Lis, 2004 16:04
Temat postu:
Niektórzy może chcą za wszelką cenę mieć chłopaka. Poprostu moze ktos chce, zeby wszyscy go lubili.
Tisiana - Czw 11 Lis, 2004 16:29
Temat postu:
A ja dodam że takie imponowanie nie zawsze wychodzi tak jak byśmy chcieli...imponowanie i popisywanie się nie zawsze jest 'fajne"... mi osobiście nikt nie imponuje jeżeli się np. popisuje na lekcjach...to jest beznadziejne...czasem ktoś chce komuś zainponować bo mu się ta osoba podoba...moja koleżanka tak chciała...i ten chłopak stwierdził że ejst kompletną idiotką...wtedy chciała się popisać jak świetnie jeździ na desce..jechała tak świetnie że ona leżała a deska na niej..heheh...nie wiem czy troszkę od tematu nie odbiegłam no ale oki..
mroweczka - Czw 11 Lis, 2004 18:40
Temat postu:
I takie myślenie u dziewczyny mi się podoba Smile Denerwuje mnie to czasami,jak dziewczyny robią wszystko: ubierają się,malują tylko po to,by zaimponować chłopakom. Ja ubieram się jak chce,nie maluję się bo to nie dla mnie! Nie chcę komukolwiek imponować,chcę być sobą! Smile
Anonymous - Czw 11 Lis, 2004 20:50
Temat postu:
poprostu nie które osoby chodzą dla szpanu i popularności, tak to już jest na tym naszym zasrany* świecie. bez urazy
Anonymous - Czw 11 Lis, 2004 22:12
Temat postu:
Nom mroweczka przybij piatke:) a Aren no widzisz juz taki jest ten swiat... zasikany i obsrany... sorka
Anonymous - Czw 11 Lis, 2004 22:53
Temat postu:
szpan nie jest miłością
i w takim związku szpanerskim nie ma miłości i osoby w taki związek zaangażowane o tym wiedzą
tylko kłamią i to im dobrze razem wychodzi
Anonymous - Pią 12 Lis, 2004 07:20
Temat postu:
Witam.
Jeżeli taki szpanerski związek się danej parze podoba i w zupełności odpowiada, to czemu nie? U niektórych będzie to budziło niesmak, u innych nie. A imponowanie nie zawsze jest dobre, ale nie zawsze złe. Pokazujemy się przez to z tej lepszej strony, i jeżeli zrobimy to rozwaznie, możemy sporo zyskać.
Pozdrawiam Kwiat
Akacja12 - Pią 12 Lis, 2004 11:12
Temat postu:
ja też się nie maluje a ubierać specjalnie super sie nie moge bo nawet nie mam super fajnych ciuchów Wink najważniejsze jest być sobą Smile
Anonymous - Pią 12 Lis, 2004 14:26
Temat postu:
Ja radzę, żeby nie popisywać się przed chłopakami, bo z tego może wyjść nie zbyt miły 'smaczek'. Coś mu się nie spodoba w Tobie i koniec, a jak już chłopakowi na Tobie zależy, to za wszelką cenę zrobi dla Ciebie wszystko Smile
A jak Ci się 'znudziło' zakochiwanie, to nikt Cię do tego nie zmusza, bo to jest prywatna sprawa Wink
Anonymous - Pią 12 Lis, 2004 20:36
Temat postu:
no niby szpan to nie milosć ale ja zeby zwrócic na siebie uwage chlłopaka naprawdee sie natrudzilam i nie chodzlo mi o szpanowanie, tylko zeby widzial ze istnieje taki ktos komu on sie bardz podoba i czasami robilam z siebie idiotke ale dzieki temu znalazlam najcudowniwjszego chlopaka na swiecie i jestem z nim juz od ponad 2 lat
p.s pozdrowionka dla Mateuszka :love2:

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group