Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - Kompleks ;(

Nikita - Pią 12 Lis, 2004 16:47
Temat postu: Kompleks ;(
Cze,
Moim kompleksem są moje długie , chude palce. Wyglądają jak szpilki. Palce u ręki mam już dluższe od taty i mamy Neutral Nie wyobrażam sobie jakie będę miała w przyszłości...mój najdłuższy palec u ręki mierzy 11 cm ! To się staje nie do wytrzymania...nawet długopisu nie trzymam tak jak inni , tylko musze palce wykrzywiać . Neutral A jakie są Wasze kompleksy ? Neutral Confused Question
Naomi - Pią 12 Lis, 2004 17:01
Temat postu:
Moi koledzy z judo ciągle mi mówią, że mam długie palce (u nóg).
Ja uważam, że mam takie jak inni (tylko, że może troche chudsze). Wink

Ale kompleks... Hm... Małe piersi ? Wink
Anonymous - Pią 12 Lis, 2004 17:03
Temat postu:
Skasowało mi posta Razz Ale cuż, napiszę jeszcze raz:
Mam też problem z palcami, tylko u mnie z tymi od nóg. Mój koffany tatuś czasami (czyt. często) nabija się ze mnie, że mam takie długie palce jak on u rąk. I niestety jest w tym dużo prawdy Wink
A kompleksów to raczej nie mam Smile
Ona89 - Pią 12 Lis, 2004 17:06
Temat postu:
Ja mam duuuuużo kompleksów. Jestem chuda i niska i wszyscy mi doradzają jak mam przytyć (np. żebym jadła więcej), wydaje im się, że znają mój organizm lepiej ode mnie Evil or Very Mad A drugim kompleksem, jest zła wymowa "r". Próbowałam się nauczyć, ale mi nie wychodzi. Crying or Very sad Raz jak w szkole czytałam na lekcji jakieś opowiadanie to często powtarzał sie tam wyraz "śmierć" i teraz taki jeden debil z klasy ciągle do mnie mówi "szprota (moja ksywa) śmiejć cię czeka". Ja chociaż nie mówię tego "r" , ale nie mówię też "j" zamiast "r". On jest jakiś głupi. Chyba trochę was zanudzilam Very Happy No cóż, trzeba się przyzwyczaić.
sami10 - Pią 12 Lis, 2004 17:39
Temat postu:
nie ma ludzi idealnych ćwicz w domu wymowę lubi idź do logopedy nie martw się wszystko jakoś się ułoży Smile
panienka_wierzba - Pią 12 Lis, 2004 17:46
Temat postu:
Ona89 napisał/a:
A drugim kompleksem, jest zła wymowa "r".

Bartek moj (hm.. nie wiem jak mam na niego mówić cholercia =P) ... =/ tez nie mówi "r" tylko tak tak słodziutko =) da się do tego przyzwyczaić ^^ ja zauwazylam jego złą wymowe hm.. dopiero po niecałych 2 tygodniach od poznania go ^^ wczesniej jakos nei zwracałąm na to uwagi.

A moje kopleksy?
mam kłopoty z zębami oraz są troszku krzywe =( a nie da się ich naprawić zwykłym aparatem tylko stałym na który moich rodziców nie stać =(
Mam grube nogi i niefajne włosy =(
justka007 - Pią 12 Lis, 2004 17:58
Temat postu:
Nie przejmujcie sie swoimi komplekasami. Zamiast ich wyszukiwać poszukajcie swoich atutów.
Chesterka - Pią 12 Lis, 2004 18:01
Temat postu:
Ooch moje kompleksy.... Rolling Eyes mam krzywe ząbki, ale w tym miesiącu moja mama wreszcie się zebrała i pójdzie ze mną do ortodonty...będę miała aparacik...a takto to mam jeszcze jakieś ale niepamiętam Razz mam świetny humorek i to dlatego Wink Mr. Green
zazulita - Pią 12 Lis, 2004 19:35
Temat postu:
Moje kompleksy to:

1. Jestem baaaaardzo chuda
2. Jestem niska (najniższa z klasy)
3. Mam bardzo chude ręce (to jest mój największy kompleks)

Kiedyś moim największym kompeksem było to, że zamiast mówić "s" mówiłam "f". W klasie się ze mnie śmiali, ale na szczęście koleżanka mojej siostry nauczyła mnie poprawnie wymawiać "s" Razz
Kinga - Pią 12 Lis, 2004 20:52
Temat postu:
Cze
Ja tez mam długie paluszki ale nie uważam tego za wadę, bo zgrabnie wygladają Smile
(inteligentni ludzie mają długie palce) Wink
sloneczko - Sob 13 Lis, 2004 00:52
Temat postu:
hyh no to widze ze jestesmy przeciwienstwem:p bo ja tyz wstydze sie moich dloni:] ale nie dlatego ze mam dlugie palce:P tylko dlatego ze sa grube i mam brzydki ksztalt paznokcia:P da sie z tym zyc, ale bardzo nei lubie pokazywac komus moich dloni gdyz rowniez uwazam ze dlonie swiadcza o czlowieq:) a jak juz mowimy o komplexach:D to chcialabym miec plaski brzuszek :p hyh biggrin bo wsumie tak to jestem z siebie zadowolona ale jak mam wyjsc na plazy w stroju kompielowym to denerwuje mnie troszke chodzenie ciagle z wciagnietym brzuchem Smile
Anonymous - Sob 13 Lis, 2004 05:38
Temat postu:
Witam.
A wiecie, że to wynik siedzenia przy kompie? Wink Naukowo potwierdzono, że osoby spędzające dużo czasu przy klawiaturze i/lub klawiszach komórki mają o ileś tam % (bodajże 30) dłuższe palce od rówieśników. Ale można mieć też, oczywiście, takie długie naturalnie Smile
Pozdrawiam Kwiat
panienka_wierzba - Sob 13 Lis, 2004 08:16
Temat postu:
to ja tez wiecie chyba od tego kompa bo moje paluszki tez wyjątkowo długie są ^^
a to pewnie dlatego że jako 2 czy 3 w klasie miałam internet Wink noi i tak siedze najwiecej na kompie ^^ to pewnie potemu bo tak duze pisuje =D
mroweczka - Sob 13 Lis, 2004 12:09
Temat postu:
A moim kompleksem jest...Jakby to ująć...150 cm wzrostu i 13 lat Mr. Green W sumie to nie uważam tego za kompleks,przynajmniej w czymś jestem niepowtarzalną indywidualnością Smile Nina,Ty się nie przejmuj Dziecko Kochane, w smutnych chwilach pomyśl o takiej mroweczce na forum zobaczysz jak Ci szybko przejdzie Mr. Green A tak na serio: każdy ma w sobie jakieś "niedoskonałości" Twoje palce to moim zdaniem akurat drobiazg w porównaniu do kompleksów niektórych...Nie przejmuj się Wink
BamBI - Sob 13 Lis, 2004 14:37
Temat postu:
moim kompleksem jest wzrost. Mam 165 - wiem że niektórzy mają jeszcsze mniej ale chcialabym mieć 170.mój drugi kompleks to to że ważę 43 kilo przy tym wzroście. jakoś utyć nie mogę Crying or Very sad
Malvina - Sob 13 Lis, 2004 16:48
Temat postu:
E tam kompleksy;pp Nie przejmuję się za bardzo nimi biggrin
Anonymous - Sob 13 Lis, 2004 18:36
Temat postu:
Mi niedawno jeden burak wyslal list, ze jestem brzydka. Na poczatku bylam zalamana, bo nie ze to jakis ktos co mi sie podoba, wrecz przeciwnie, ale wiadomo, chyba kazdy by sie po takim czyms czul glupio. Ale dzisiaj? Minely chyba 2 dni, a ja mam to w dupie. To, ze tak powiedzial, nie znaczy przeciez, ze tak faktycznie jest. W koncu to burak biggrin A moj kompleks? Paskudny glos.
sami10 - Sob 13 Lis, 2004 18:39
Temat postu:
BamBI napisał/a:
moim kompleksem jest wzrost. Mam 165 - wiem że niektórzy mają jeszcsze mniej ale chcialabym mieć 170.mój drugi kompleks to to że ważę 43 kilo przy tym wzroście. jakoś utyć nie mogę Crying or Very sad
mam prawie identyczne wymiary i jkest dobrze nie przejmuj się
Anonymous - Sob 13 Lis, 2004 19:31
Temat postu:
Ej, ja też miękko wymawiam "r". Wink Ale już się przyzwyczaiłam. Mam maasę kompleksów. Nie lubie swojego głosu (ktoś to już wymieniał - piątka Wink), mam duży tyłek i jestem nissssska... Kiedy ktoś porusza przy mnie kwestię wzrostu - dostaję szału. ==; To dopiero początek, ale nie będę pisała postu na kilka stron. <;]
Anonymous - Sob 13 Lis, 2004 22:31
Temat postu:
Hmm moj kompleks:) no wiec duża stopa.. mam 162 cm i 20 rozmiar hmm moja kolzankaciagle mowi ze mam duza a ona ma 37 wkurza mnie.. hehe, i jeszcez wszyscy mowia ze mam duze oczy ale mi sie to podoba kosmetyczka powiedziala ze tez by chciala bo by nie musiala sie malowac:) no a tak to juz wszystko z kompleksow...
Anonymous - Sob 13 Lis, 2004 22:31
Temat postu:
heheheh o matko ale blad zrobiłam napisalam 20 rozmiar sorka rozmiar to 40
haha w sumie to moze byc 20 buhehe
Anonymous - Sob 13 Lis, 2004 22:37
Temat postu:
Aj zapomniałam palce no tak duzo o tym mowicie no wiec:) ja mam długie bo do pianina takie potrzebne ale jakos mi one nie przeszkadzaja... wole miec dlugie niz kluseczki:)
Kinga - Sob 13 Lis, 2004 22:40
Temat postu:
Cze
Agnieszka Wink po raz kolejny przypominam ze jest mozliwosc edycji !
Uwazaj bo za to mozna dostac ostrzezenie

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group