Dzieci OnLine

Sport - Gooołoootaaa !

Nikita - Pią 12 Lis, 2004 20:18
Temat postu: Gooołoootaaa !
Jutro z soboty na niedzielę Gołota z Luisem toczą pojedynek o Mistrzostwo Swiata Very Happy
Kogo obstawiacie? Ja oczywiście jestem za Gołotą ! Myślę że jest mocniejszy fizycznie od Luisa , ale słabszy psychicznie...Oby nie było remisu - tak jak poprzednio ! Wink
Kenai14 - Sob 13 Lis, 2004 10:51
Temat postu:
Gołota na stówkę Cool
Malvina - Sob 13 Lis, 2004 14:14
Temat postu:
Dzisiaj o 1;20 na tvn'ie biggrin Będziecie ogladac?
Kinga - Sob 13 Lis, 2004 14:18
Temat postu:
Cze
Niestety ... stety ( co to za słowo Wink ) nie interesują mnie takie sporty Wink więc raczej nie
zazulita - Sob 13 Lis, 2004 14:29
Temat postu:
Podobnie jak Kinga nie oglądam i nie lubię takiego sportu.
Malvina - Sob 13 Lis, 2004 16:53
Temat postu:
Mi tam boks wszystko jedno biggrin Nieraz lubię poogladac Wink Dzisiaj musze ogladać :> w końcu Polak walczy! biggrinD
W moim poprzednim poście popełniłam błąd. Gołota będzie walczył o 2:45...biggrin Juz się nie mogę doczekac:))
Nikita - Nie 14 Lis, 2004 13:04
Temat postu:
Malvina napisał/a:
Mi tam boks wszystko jedno biggrin Nieraz lubię poogladac Wink Dzisiaj musze ogladać :> w końcu Polak walczy! biggrinD
W moim poprzednim poście popełniłam błąd. Gołota będzie walczył o 2:45...biggrin Juz się nie mogę doczekac:))

Heh...ja tak ąz bardzo nie interesuję się boksem , ale gdy gra POLAk to muszę oglądać! Oglądałam wczoraj tę walkę , no cóż....niestety Gołota przegrał Crying or Very sad Ale myślę że przegrał z KLASĄ Wink
nie podam. - Nie 14 Lis, 2004 13:09
Temat postu:
Ja stawiałem na Luisa i wygrał.
Malvina - Nie 14 Lis, 2004 15:29
Temat postu:
Ja zasnęłam i brat mnie nie obudził Evil or Very Mad Powiedział ze za slodko spalam:P(napewno nie chcialo mu się isc do góry..i szybko cos wymyslil;P)
Szkoda ża przegrał. Ale mam nadzieje że to jego ostatnia przegrana biggrin Oby następna walka skonczyła się 37. wygraną ;]]
Anonymous - Nie 14 Lis, 2004 16:25
Temat postu:
Ja też nie lubię... ale moj tata ogladal hehehe rano mnie zbudzil i smutna nowina:( Gołota przegrał... ale no coz nie moze ciagle wygrywac:) trzymam kciuki za niego w nastepnych walkach.. a wiecie zal mi go troche za to co bylo przed laty kiedy walczyl z Tajsonem chyba i zszedl z ringu poprostu juz nie byl w stanie dalej walcyc a ludzie tak go potraktowali na troche ucichla jego kariara ! no ale dalej bedzie wygrywał!!!!!!
Green Cloud - Nie 14 Lis, 2004 16:55
Temat postu:
Ja miałam brechy... byłam pewna że gołoto zwieje z ringu tak jak nie dawno... dal plame i tyle == Na stołówke sie tylko nadaje...
Anonymous - Nie 14 Lis, 2004 17:01
Temat postu:
Wiesz.. ty tez jestes taka jak ci ludzie??gdybys byla na jego miejscu co bys zrobila??? nie iwesz ile on musi cwiczyc zeby wogle cos osiagnac!! latwo ci mowic!!
Malvina - Nie 14 Lis, 2004 19:29
Temat postu:
Green a może Ty na stołowkę pojdziesz? Rolling Eyes A jak wygra to będziesz mowila że dobrze ze mamy taką osobe w kraju, co ? ;//
kicp - Nie 14 Lis, 2004 23:53
Temat postu:
gołota to ciota, tyle mojego
RaV - Pon 15 Lis, 2004 00:48
Temat postu:
Gołota przegrał nieznacznie na pkty, Ruiza prawie na początku znokautował. Był lepszy. Podobnie jak w walce z Byrdem. Zabawne jest że w tym sporcie liczą się zapłacone pieniądze jurorom, a nie umiejętności pięściarskie zawodnikówSad

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group