Dzieci OnLine

PRZYJA¬Ń MIŁO¦Ć - homoseksualistka?

Anonymous - Sob 13 Lis, 2004 14:21
Temat postu: homoseksualistka?
Mam pewien problem.
Bynajmniej zaczynam mieć wrażenie, że chyba co¶ ze mn± nie tak...
Podobaj± mi się dziewczyny.
Lubię patrzeć na ładne dziewczyny, oceniam je czy s± zgrabne, ładne.
Natomiast co do chłopaków to jako¶ nie zwracam na nich uwagi...
Czasami mam takie my¶li, że chciałabym się całować z dziewczyn±, czasem nawet wyobrażam sobie nagie kobiety, a je¶li my¶lę o całowaniu z facetem to mnie dosłownie odrzuca i prawie robi mi się niedobrze.
Poza tym dziewczyn nigdy nie mogłam zrozumieć.
Moda, kosmetyki, malowanie się, ciuchy, aktorzy no i te chore ploty!
Kłóc± się niewiadomo o co. Dzisiaj s± najlepszymi przyjaciółkami na ¶mierć i życie, a jutro s± pokłócone jak najgorsi wrogowie. Nic nie mog± powiedzieć wprost tylko stwarzaj± wieczne aluzje i nigdy nie wiadomo o co im chodzi.
Próbowałam się zaprzyjaĽnić z paroma dziewczynami, ale zawsze po paru tygodniach się sypało. Dlatego obracam się w towarzystwie męskim. Chłopacy traktuj± mnie jako równ± kumpelę, a jak jaki¶ chce mnie poderwać (choć rzadko to się zdarza) to od razu wybijam mu to z głowy.
Natomiast poci±gaj± mnie dziewczyny. Na wf-ie jak się przebieramy to (aż wstyd się przyznać!) lubię ogl±dać je w samej bieliĽnie...
Czy to znaczy że prawdopodobnie jestem lesbijk±??
justka007 - Sob 13 Lis, 2004 18:44
Temat postu:
Moze masz chwilowy kryzys. Napewno ci to przejdzie.
sami10 - Sob 13 Lis, 2004 19:06
Temat postu:
no nie wiem ale my¶le że to normalka Wink
Anonymous - Sob 13 Lis, 2004 19:24
Temat postu:
Oj... no wiesz mi to wygl±da na homoseksualizm ale.. moze tak jak mowi justka to tylko chwilowy kryzys:) mam tak± nadzieje.
Naomi - Sob 13 Lis, 2004 19:25
Temat postu:
Nie przjmuj się. Dojrzewasz...
Że bardziej lubisz patrzeć na dziewczyny to nic nie znaczy.
Ja też czasem lubie (ale tylko dla porównania) popatrzeć na koleżanki.
Może jeste¶ typem chłopczycy...?
Pewnie ci przejdzie =]
Anonymous - Sob 13 Lis, 2004 19:26
Temat postu:
Ile masz lat? W okresie dojrzewania s± takie przypadki fascynacj± osob± tej samej płci. Potem to najczę¶ciej przechodzi. Ale - kto wie, może to homoseksualizm? Nie s±dzę, choć nie znam się na tym super dobrze. Nie przejmuj się, my¶lę, że Ci to minie. Wink
Anonymous - Sob 20 Lis, 2004 12:30
Temat postu:
Femme Fatale napisał/a:
Ile masz lat? W okresie dojrzewania są takie przypadki fascynacją osobą tej samej płci. Potem to najczęściej przechodzi.

Naprawdę? Nie wiem, chyba muszę to głębiej przemyśleć...

Ja już od dłuższego czasu mam okazję obserwować u siebie (że tak się wyrażę) "objawy" podobne, jak u autorki tego wątku. Przyznaję się bez bicia, że mnie również fascynują dziewczyny. Nie tyle jednak wygląd (chociaż przyznam, że niektóre z nich są naprawdę bardzo ładne i na pierwszy rzut oka widać, że dbają o siebie), co charakter.

Z autorką wątku dzieli mnie jeszcze jedna, zasadnicza różnica - zupełnie nie uważam, aby wszystkie dziewczyny były takie, jak ona to opisuje, np:

Cytat:
Dzisiaj są najlepszymi przyjaciółkami na śmierć i życie, a jutro są pokłócone jak najgorsi wrogowie. Nic nie mogą powiedzieć wprost tylko stwarzają wieczne aluzje i nigdy nie wiadomo o co im chodzi.

Znam mnóstwo dziewczyn, które są naprawdę bardzo miłe, inteligentne i rozsądne. A już na pewno nie zachowują się w sposób opisany wyżej. Nie ukrywam jednakże, że należą do nich osoby z kategorii moich rówieśników (w miarę mądre i dojrzałe osoby urodzone w roku tym samym, co ja mogę zliczyć na palcach jednej ręki) czy też nawet osób niewiele starszych, uczących się np. w gimnazjum, gdyż w większości są to osoby o wiele bardziej dojrzałe ode mnie, niejednokrotnie uczęszczające już do ostatnich klas liceum. I właśnie takie najbardziej lubię. Takie mnie najbardziej fascynują. Sama nie wiem dokładnie, z czego to wynika. Może z tego, że nigdy nie miałam przyjaciółki z "prawdziwego" zdarzenia? A może z tego, że nie mam nawet matki, której mogłabym się zwierzyć ze wszystkich problemów, które mnie dotykają (może niektórzy z Was czytający ten post mnie nie pamiętają, ale Fidelinę na pewno znają Wink) i podświadomie szukam oparcia w starszych koleżankach? I starszych przyjaciółek?
Anonymous - Sob 20 Lis, 2004 13:08
Temat postu:
Tak, naprawdę. Czytałam o tym niejeden raz Wink
girlieee - Sob 20 Lis, 2004 17:07
Temat postu:
Chociaż podobaj± mi się chłopaki to czasami lubię popatrzeć na dziewczyny, może dla porówania niektórych rzeczy, ale przyznam że jak widziałam na koloniach koleżanke jak sobie robiła dobrze to mnie to strasznie podnieciło tylko oczywi¶cie nie dałam po sobie poznać.
Anonymous - Sob 20 Lis, 2004 20:12
Temat postu:
Witam.
Ja również czytałem, że w okresie dojrzewania mog± wyst±pić takie hm...objawy i jest to najzupełniej normalne. Przejdzie Ci, b±dĽ spokojna. Smile
Pozdrawiam Kwiat
Anonymous - Sob 20 Lis, 2004 20:27
Temat postu:
girlieee napisał/a:
... ale przyznam że jak widziałam na koloniach koleżanke jak sobie robiła dobrze to mnie to strasznie podnieciło tylko oczywi¶cie nie dałam po sobie poznać.

Jak ja kocham podgl±daczy Twisted Evil
Anonymous - Pon 22 Lis, 2004 15:40
Temat postu:
W tej chwili tez czasem taka jestem ale to tylko fascynacja nasza płciˇ,Ja sie patrze w przebieralni na brzuchy dziewcznyn i porównuje z moim...Moj jest zawsze wiekszy.A jezeli s± jakies zdjecia kobiet to najbardziej lubie patrzec na...[UWAGA,TO MOZE BYC ZASKOCZKA Laughing ] Na uszy.Bo lubie patrzec na kolczyki.OStatio także "całuję sie"z dziewczynami tzn takie kolezenskie buziaczki w policzek:))).A lesbijki moim zdaniem dymaj± sie z t± sam± płcia:).Ale ja i tak wole chlopaków bo niektore dzieczyny s± jakies takie...dziwne.A chlopcy s± bezposredni,szczerzy i nie tacy zdradzieccy i u nich czujesz sie dowartosciowana[wg mnie] Wink
Anonymous - Wto 23 Lis, 2004 06:45
Temat postu:
Witam.
Definicje PWN mówi±, że:
L
ESBIJSKA MIŁO¦Ć,
rodzaj homoseksualizmu, homoseksualizm kobiecy.

HOMOSEKSUALIZM,
inwersja seksualna, zaburzenie identyfikacji płciowej, podejmowanie zachowań seksualnych z osobami tej samej płci (przy możliwo¶ci swobodnego wyboru partnera)

Czyli Gabra ma rację. Natomiast co do takich różnych zachowań w stosunku do tej samej płci - powtórzę - to tylko dojrzewanie Wink
Pozdrawiam Kwiat

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group