Trochę powycinałam, głównie chodzi o jej brata, o to, że jest w wojsku i że jak dostaje przepustkę, to praktycznie cały wolny czas spędza ze swoją dziewczyną. Dlatego przypuszczam, że sami ma jakąś pseudo-obsesję na jej punkcie. Może nie obsesję, ale chyba jest zazdrosna, huh, sami?
Anonymous - Nie 14 Lis, 2004 16:26
Temat postu:
sami10 - możliwe jest, że 22 - letnia dziewczyna, co ma nieregularny okres / opóźniony, może być powodem odchudzania.
---
mycha92 napisał/a: |
Cyba możliwe, jeśli schudła lub przytyła |
mycha92 - powodem nieregularnego okresu / opóźnienia jest tycie?
Raczej lepiej okres jest regularny wtedy, kiedy ktoś ma dużą masę ciała, a gdy coraz bardziej się chudnie, to okres staje się coraz bardziej nieregularny, zaczynają być coraz większe zaniki i coraz dłużej się opóźnia.
Green Cloud - Nie 14 Lis, 2004 16:33
Temat postu:
przecież że to mozliwe. Gdy moja siora urodziła dziecko to b. długi okres czasu miesiączka jej się spuźniala. Nawet teraz ma nieregularny co jakiś czas
Anonymous - Nie 14 Lis, 2004 16:52
Temat postu:
Green Cloud - to wiadomo, że okres się zawsze spóźnia po ciąży, również jeśli są jakieś zaniki, choć kobieta nawet nie wie, że jest w ciąży, a wie, że się o dziecko 'starała'
to już może być pierwszy krok rozpoznania tego, że kobieta jest w ciąży...
sami10 - Nie 14 Lis, 2004 17:50
Temat postu:
no nie wiem ona jest raczej szczupła a skąd to wiem...? Mama mi kiedyś powiiedziała i to było tak jakoś na początku miesiąca a wtedy był 12 listopad
mycha92 - Nie 14 Lis, 2004 18:10
Temat postu:
A co sami, twoja mama się pyta jej czy ma okres? To trochę dziewne jak na mój gust... Hmm... nawet jakby to niech im tam będzie, ale moja mama nie pyta się intruza (czyli dziewczyny mojego brata) czy ma okres. Chociaż ja wiem kiedy to jest. Mama nie używa takich podpasek jak ona. Ale szczerze powiedziawszy ciekawa jestm, czy intruz ma regularny okres po tym, jak urodziła dziecko. Co prawda mały ma już 13 miesięcy, ale pewnie na początku tak miała.
sami10 - Nie 14 Lis, 2004 18:18
Temat postu:
powiem inaczej mój brat to jej syn . już rozumiesz???
Anonymous - Nie 14 Lis, 2004 18:25
Temat postu:
sami10, może jaśniej? Twój brat jest synem Twojej mamy =]
mycha92 - Nie 14 Lis, 2004 18:25
Temat postu:
Twój brat to syn Twojej mamy... Odkryłaś Amerykę?
Nie no sorry za taka reakcję, ale chodzi o to, że jego dziewczyna to nie córka Twojej mamy. I dlaczego Twoja mama pyta się obcej dziewczyny (no może nie obcej, ale nie należy do rodziny) czy ma regularny okres? Coś mi tu nie pasuje... Sorry że Cię obwiniam, być może niesłusznie, ale jeśli coś ściemniasz, to powiedz to...
sami10 - Nie 14 Lis, 2004 18:28
Temat postu:
bo mój brat mówi większość rzeczy mojej mamie
mycha92 - Nie 14 Lis, 2004 18:32
Temat postu:
Aha, czyli poprostu "wypaplał" wszystko Twojej mamie, a twoja mama tobie. Tylko właściwie po co Ci to wiedzieć? Masz dopiero 10 lat!
Anonymous - Nie 14 Lis, 2004 18:32
Temat postu:
Mam wytłumaczyć Ci mycha92, o co chodzi? Więc tak: z postu sami10, co napisała: 'bo mój brat mówi większość rzeczy mojej mamie' wynika, że dziewczyna jej brata mówi mu o wszystkim, a następnie brat sami10 mówi wszystko swojej mamie.
sami10 - a dziewczynie Twojego brata spóźnia się okres czy jest nieregularny? Bo to dwie różne rzeczy...