Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - Moje dłonie!!

Green Cloud - Nie 14 Lis, 2004 16:37
Temat postu: Moje dłonie!!
Moje dlonie! Strasznie schodzi i peka mi skóra na dłoniach i opuszkach palców. Piecze to i wogóle. Okropnie to wygląda bo to schodzi cąłymi płatami! Poszłam do lekarza i zpaisala mi babka jakiś antybiotyk na ręce ale nic nie działa Crying or Very sad Od czego to może być! Pomocy!
Anonymous - Nie 14 Lis, 2004 16:41
Temat postu:
No wiesz... jeslilekarz zapisal ci to a nie pomaga musisz pojsc do niego jeszcze raz... a na zime polecam kremy do rąk bo czesto w czasie mrozu skora peka.
Anonymous - Nie 14 Lis, 2004 16:48
Temat postu:
Mhm, podzielam zdanie Agnieszki. Wydaje mi się, że po prostu odmroziłaś sobie dłonie, bo innego wyjścia nie widzę. Bo o grzybicy dłoni jeszcze nie słyszałam. X_x Idź jeszcze raz do lekarza, mocz ręce w ciepłej wodzie z dużą ilością olejku. Nawilżaj je kiedy się da. No i noś rękawiczki.
Green Cloud - Nie 14 Lis, 2004 16:50
Temat postu:
nie no.. wątpię abym sobie odmroziła bo cały czas chodzę w rękawiczkach. nie wiem... może coś wrękach miałam co mi zaszkodziło? Jakas plastelina czy co... tylko ja sobie nic nie przypominam takiego Rolling Eyes
Anonymous - Nie 14 Lis, 2004 16:56
Temat postu:
Musisz jeszcze raz isc do lekarza!! najlepsza rada!!
zazulita - Nie 14 Lis, 2004 18:16
Temat postu:
Może jesteś na coś uczulona?? Koniecznie zgłoś się do lekarza!!
Grohówa - Pon 15 Lis, 2004 15:22
Temat postu: Zimne łapki.
A ja mam zawsze zimne łapki. No i dość suchą skórę. Podobno na pękające dłonie pomaga, gdy przed snem zamoczy je się w smalcu lub oleju i włoży na noc rękawiczki.
Anonymous - Sob 11 Gru, 2004 14:18
Temat postu:
wiesz, ja miałam cos takiego, jak jadłam duzo marchewki i piłam soki marchewkowe :] lekarka mi powiedziała, że za dużo tego było i przez chyba ten beta karoten czy coś mam lekko pomarańczowe i podrażnione dłonie. kazała mi przestac na jakis czas. pomogło!!!
Miracle - Sob 11 Gru, 2004 19:19
Temat postu:
JESLI CI NIE POMOGLO TO IDZ DO NIEJ JESZCZE RAZ
Anonymous - Sob 11 Gru, 2004 19:40
Temat postu:
miałam to samo!!
Poszłam do dermatologa.
Zaleciła mi jakąś maść na noc!
I musze smnarować tym ręce i spać w rękawiczkach.
Ale przeszło,choć nie od razu.
Pozdro Thum
Będzie ok Smile
Elly - Sob 11 Gru, 2004 21:28
Temat postu:
Zgadzam się z Gabra i z resztą powinnaś jeszcze raz pójć do tego lekarz (dermatologa ) .
Pan_Feanor - Sro 15 Gru, 2004 09:55
Temat postu:
Ja stawiam na gdzybice lub brodawkowae zwyrodnienie skóry ewentualnie mini łuszczyce..... do dermatologa pędem bo psami pogonie Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group