Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - Czemu chłopacy się nie golą?

Grohówa - Pon 15 Lis, 2004 15:19
Temat postu: Czemu chłopacy się nie golą?
Każda dziewczyna musi się golić. Nogi, pachy, wszytsko! Czemu nie przyjęło się, że to faceci muszą golić nogi? Dziewczyny muszą znosić ból wyrywanych włosów(depilator), uczulenie(pianki i kremy)... A oni?! Evil or Very Mad

Chociaż z drugiej strony facet z ogolonymi pachami wygląda jak pedał, ale dobra. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
zazulita - Pon 15 Lis, 2004 15:53
Temat postu:
Faceci też muszą się golić. Przecież oni golą zarost na twarzy!! Nie wiem czy nie jest to gorsze niż u dziewczyn, bo facet jak się nie ogoli to widać bardzo, a jak się np. dziewczyna nie ogoli nóg, to może założyć spodnie Smile

Pozdrawiam!!
Malvina - Pon 15 Lis, 2004 16:00
Temat postu:
Tak się już złozylo że chłopcy mają troche lepiej biggrin Czemu? Taka jest natura Wink
kicp - Pon 15 Lis, 2004 17:13
Temat postu:
Dlatego właśnie wybrałęm bycie mężczyzną. Mniej problemów.
Anonymous - Pon 15 Lis, 2004 17:33
Temat postu:
Ciekawe jakim cudem wybrałeś sobie płeć... Rolling Eyes
Anonymous - Pon 15 Lis, 2004 17:35
Temat postu:
Femme Fatale nie ma sensu rozpoczynania dyskusji z tym Panem Wink
Naomi - Pon 15 Lis, 2004 17:42
Temat postu:
Wiesz dziwne pytanie... Skąd my mamy wiedzieć, przecież to nie my tworzyliśmy ludzi Rolling Eyes
Anonymous - Pon 15 Lis, 2004 17:53
Temat postu:
Err... Oka, nieważne. Wink Taka moja natura, że lubię się czepiać. *^^*
altruista - Pon 15 Lis, 2004 18:10
Temat postu:
zazulita napisał/a:
Faceci też muszą się golić. Przecież oni golą zarost na twarzy!! Nie wiem czy nie jest to gorsze niż u dziewczyn, bo facet jak się nie ogoli to widać bardzo, a jak się np. dziewczyna nie ogoli nóg, to może założyć spodnie :)

A ja moge zalozyc kominiarke! HA!!!
Anonymous - Pon 15 Lis, 2004 19:20
Temat postu:
No ale w sumie oni musza na twarzy... hehe oni wogle maja labe!!!!!!!! przyjda.. kobiety gotuja!! siedza i pierdza w fotele!!! sorka ze troche od tematu odgcodeze bo to chodiz np o golenie! ale czemu kbiety maja wszystko robic! w niektorych krajach nawet nie maja praw do glosowania albo wychodzenia na ulice! wkurza mnie to
DeathToYouAll - Pon 15 Lis, 2004 20:33
Temat postu:
1. "Chłopcy" lub "chłopaki", niiiigdy "chłopacy". Zapamiętaj.
2. Golą się, golą - na twarzy. ;p
3. Sama stwierdziłaś, że to pedalsko wygląda, więc czemu się dziwisz, że nie golą nóg czy pach?
4. Może jeszcze zakaz wychodzenia na ulicę pod groźbą zgilotynowania? ;>
Anonymous - Pon 15 Lis, 2004 20:34
Temat postu:
Jak zostało powiedziane golą się na twarzy nie raz niemiłosiernie się zacinaąc, a jak się na nóżkach nie zacinam, a po za tym gdybym miała wygolonego faceta to bym go wywaliłą na zbity pysk, bo to mało męskie
Grohówa - Pon 15 Lis, 2004 20:56
Temat postu:
Wasze golenie zarostu to NIC w porównaniu do naszych nóg(dwóch, a w dodatku taaaaaaaakich dłuuuuuugich), pach i całej reszty!

A z resztą, niejedna dziewczyna ma problem z wąsikiem Razz I wtedy musi skorzystać z tak pomyslowego wynalazku jakim jest golarka!

Na szczęscie nie ja Mr. Green
Anonymous - Pon 15 Lis, 2004 21:14
Temat postu:
No to chodz po ulicy w spudnicy jak ci sie to podoba.Nie znajdziesz męża do końca życia :P
Wiochmen - Pon 15 Lis, 2004 21:22
Temat postu:
ja ze zadnych włochaczem żenić sie nie będe
Anonymous - Pon 15 Lis, 2004 21:24
Temat postu:
Ludzie bez przesady, bo znowu się zrobi jakaś głupia kłutnia gości...
A co do golenia wąsa u dziewczyn to broń Boże, tylko depilowac, po goleniu robi się mocniejszy, grubszy i bardziej widoczny i szybciej rośnie
Malvina - Wto 16 Lis, 2004 15:39
Temat postu:
Ale macie problem.. :> Dzwnie by wyglądalo gdyby chłop miał ogolone nogi i pach, nie ?:>
Agnieszka12- nie przesadzaj z tym. Są inne czasy...teraz nie jest tak że chłop idzie do pracy kobieta zostaje w domu, prasuje, szprząta, gotuje obiad, zajmuje się dziecmi itp. Teraz i kobiety są niezależne i pracują. Bo załozmy ze masz 4 dzieci kobieta w domu..chlop w pracy...Skąd mają wziasc kase na chleb?(nie ma co sciemniac..malo sie teraz zarabia biggrin)
Trochę nie na temat...ale niewazne;]
Fajermonka - Wto 16 Lis, 2004 16:07
Temat postu:
Golą się na twarzy, a z resztą mają szczęście... Very Happy Rzeczywiście, cięzko wyobrazić sobie ogolonego faceta Smile
Grohówa - Wto 16 Lis, 2004 17:46
Temat postu: ALE DLACZEGO?
Nie mogę zroumeć czemu przyjęło się, że to zawsze dzoeczyny muszą być wydepilowane, zadbane, pachnące ble ble ble. A facet? Jest poprostu zarośniety! Mr. Green
Nie przykłada się zbyt wiekiej wagi do tego, że mężczyżni nosza trzy dni pod rząd tą samą koszulkę. A kobieta? Zawsze ma być idealnie zdbana. Czemu się tak przyjęło? Rolling Eyes

Kwiat
Kinga - Wto 16 Lis, 2004 17:48
Temat postu:
Ojej grochówa jak Ci przeszkadza dbanie o siebie to nie dbaj co to za problem
Ja np nie mogłabym tak jak niektóre moje hmm "znajome" które sie seryjnie nie myją i wogóle
Grohówa - Wto 16 Lis, 2004 17:52
Temat postu: ...
Czy ja mówię że nie dbam o siebie? Oczywiście, że dbam. Tylko zastanawiam się czemu cześć facetów(oczywiście nie wszyscy!) śmierdzą tak satrsznie, że nie da się koło nich stanąć...

Znam tylko jedną dziewczynę, która się nie myje... Confused
Kinga - Wto 16 Lis, 2004 17:58
Temat postu:
To po co zadajesz głupie pytania ? Tak sie przyjęło bo jest lepiej gdy jestesmy zadbani
A faceci jesli sie nie myja to ich wybor
Tak samo jak niektore dziewczyny
Tak bywa i już Wink
Anonymous - Wto 16 Lis, 2004 20:23
Temat postu:
wypraszam sobie - jestem chłopakiem i uważam że nie macie racji

1Facet goli się na twarzy i co pewien (troche długi okres czasu) pod pachami - przynajmniej niektórzy
wyobraźcie sobie faceta z taaaaaakkkkiiiiiiimmmmmm zarostem pod pachami - ble (ja bym się czuł okropnie)
2 My faceci też dbamy o siebie (przynajmniej ja ) kompiel antyperspirant o ładnym zapachu w miare modne cichy ( zbankrutować to ja nie chce) fryzjer zadbane ręce

Poprostu lubie czuć się czysty i zadbany

a co do was dziewczyny to nie dziwcie się ż faceci czasem śmierdzą bo niektóży lubią sie czasem powysilać a pozatym w tym wieku to kwestia 4-5 goddzin (mimo że przed tem któryś się mył) a w pobliż (np.szkoła ) to nie ma możliwości wziąść prysznic...
Grohówa - Wto 16 Lis, 2004 20:41
Temat postu: :)
A tam. Zawsze będą istnieć ludzie lubiący obrastać brudem. Dobrze, ze jest na świecie kilka osób, które nie boją się mydła.

Mój kolega śmierdzi TAK STRAAAAAAASZNIE, że nie można się do niego zbliżyć na kilometr. No i wygląda jakby nie wiedział czym jest grzebień...
Anonymous - Wto 16 Lis, 2004 21:13
Temat postu: Re: ...
Grohówa napisał/a:
Czy ja mówię że nie dbam o siebie? Oczywiście, że dbam. Tylko zastanawiam się czemu cześć facetów(oczywiście nie wszyscy!) śmierdzą tak satrsznie, że nie da się koło nich stanąć...

Znam tylko jedną dziewczynę, która się nie myje... Confused

A ja nie znam faceta któy się nie myje... jeden mój kolega myje się kilka razy dziennie...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group