) i pływanie.. Nie znoszę gimnastyki i skoku w dal
) i pływanie.. Nie znoszę gimnastyki i skoku w dal  

).
 ).      

czasami sobie tam organizujemy hahah
 czasami sobie tam organizujemy hahah   

a głównie to metody naturalne mnie interesują. Inne sporty albo na "nie" albo "no jakoś ujdzie.."
 a głównie to metody naturalne mnie interesują. Inne sporty albo na "nie" albo "no jakoś ujdzie.."  
      )
 )
 )
 )

| Amy napisał/a: | 
| ...Piłka Chińska (może niektórzy wiedzą co to jest  )... | 

jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić
 jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić  
      spsób niekonwencjonalny ale skuteczny. lubię też piłke nożną ale na ostatnim meczu dostałem czarwona kartkę bo według sędziego faulowałem. to nie moja wina że ktoś mi wlazł pod nogi i nie wcelowałem z buta w piłkę.
 spsób niekonwencjonalny ale skuteczny. lubię też piłke nożną ale na ostatnim meczu dostałem czarwona kartkę bo według sędziego faulowałem. to nie moja wina że ktoś mi wlazł pod nogi i nie wcelowałem z buta w piłkę.      ), narty
), narty

| Szalona napisał/a: | 
| nikt nie tlumaczy co to "pilka chinska" wiec ja powiem, choc nie jestem pewna, jesli powiem zle prosze o sprostowanie. Pilka chinska polega na tym, ze hmmm jakby to powiedziec siadamy na matach (najczesciej gra sie w nia na matach) i podnosimy tylek na rekach i na nogach tak jakby brzuchem do gory i gra sie taka malutka pileczka, znaczy kopie sie i trzeba trafic do bramki, bramkarz stoi na kolanach, hmmm no chyba powiedzialam wszystko (sorry za literowki) | 
 Koszykówka
 Koszykówka
 Tenis ziemny
 Tenis ziemny  
 Pływanie
 Pływanie
 Łyżwiarstwo
 Łyżwiarstwo
 Siatkówka
 Siatkówka
 Piłka ręczna
 Piłka ręczna
 Noga
 Noga
 Tenis stołowy
 Tenis stołowy
 Hokej
 Hokej
 Piłka chińska
 Piłka chińska      

ale ciągle z Tenchionem przegrywam ;(((
 ale ciągle z Tenchionem przegrywam ;(((     | Crakken napisał/a: | 
| Sport, sport... Nie uprawiam żadnego to skąd mam wiedzieć? Czasem bieganie jak np. przed kimś uciekam. Tak to tylko kompcio. i nie mówcie że mam objawy uzależnienia. Siedzę w tym po uszy. I nie wygląda na to abym w najbliższej przyszłości miał z tego wyjść. | 

Regulamin
 Regulamin      

lubi sobie pograć też w kosza ale z ludzimi takimi na moim poziomie, a nie jakimiś wymiataczami:P
 lubi sobie pograć też w kosza ale z ludzimi takimi na moim poziomie, a nie jakimiś wymiataczami:P      

| Marta_P napisał/a: | 
| ja najbardziej lubie jazdę konną.  | 
 Ja najbardziej Kocham:Jazde konną ,siatkówkę i Pawła!
 Ja najbardziej Kocham:Jazde konną ,siatkówkę i Pawła!      
     | nasty_girl napisał/a: | 
| pawel jako sport.. ciekawe jakiz to  | 
 , po trzecie ceny nie adekwatne do oferowanej jakości i kłopoty z dostaniem karnetu na jakąś sensowną godzinę.
, po trzecie ceny nie adekwatne do oferowanej jakości i kłopoty z dostaniem karnetu na jakąś sensowną godzinę.     | nasty_girl napisał/a: | 
| pawel jako sport.. ciekawe jakiz to  | 

| Ant0n napisał/a: | 
| co to jest, sport? | 

Moze kiedys zrobie foto i tu wkleje
 Moze kiedys zrobie foto i tu wkleje  

| Marcia10 napisał/a: | 
| Fajne.... Oj, zainteresowana jestem. Ale w tym problem ze to nie jest trzepak Moze kiedys zrobie foto i tu wkleje | 
 na fikolku
 na fikolku  
     | Nikita napisał/a: | 
| http://poczta.gazeta.pl/poczta/getMailPart/PIC_2315.JPG?ID=1156066379.3856_12576842.imail1&Seq=2&name=PIC_2315.JPG&t=1156066432069 | 

1-szy raz : 5 metrow, gleba. 2-gi raz. 30 metrow z ostrej gorki, zaliczenie lampy ale rekord
 1-szy raz : 5 metrow, gleba. 2-gi raz. 30 metrow z ostrej gorki, zaliczenie lampy ale rekord  
      i siatkówke
  i siatkówke  

Tez sport przeciez
 Tez sport przeciez  
     | sami10 napisał/a: | 
| Jaki sport najbardziej lubisz?W jakim nie ma Ci równich ? Napisz o tym: | 

| Nika13 napisał/a: | 
| Ja kocham TAKEWONDO i jazdę na nartach. | 
| Ikej napisał/a: | 
| Ja lubię grać piłkę nożną(uwielbiam) i pływać .Nie lubię za bardzo kosza i siaty. | 
| Marcia10 napisał/a: | ||
| 
 Jakby przemawial moj rozum... |