| Agnieszka12 napisał/a: | 
| aren... yhkm kocham cie!! hehe | 

E... E-e... yy... Co.. Co to-to w ogóle jest? ... <: p...
 E... E-e... yy... Co.. Co to-to w ogóle jest? ... <: p...      Porozmawiamy sobie
 Porozmawiamy sobie  Oj biedna Ty, biedna
 Oj biedna Ty, biedna  

tylko prosze nie opuszczaj mnie teraz
 tylko prosze nie opuszczaj mnie teraz  ale ja naprawde Cie kocham =) kochanku/o/a Ty mój/oja/ojo =D.
 ale ja naprawde Cie kocham =) kochanku/o/a Ty mój/oja/ojo =D.
 hueheu =D
 hueheu =D      ja tez was kocham
 ja tez was kocham  hehehe :* :*
 hehehe :* :*
 (no wkońcu mam być kochankiem
 (no wkońcu mam być kochankiem  )
 )
 :*
 :*      Nie bardziej pasowałby dział "O wszystkim" ?
 Nie bardziej pasowałby dział "O wszystkim" ? 
      o ja cie [cenzura], aha... żarty... a to spox
 o ja cie [cenzura], aha... żarty... a to spox  chcoiaz fajnie by było
 chcoiaz fajnie by było   

ale sama tak napisała.............. a zresztą  pogadam se z nią na PW to nie jest publiczna sprawa
  ale sama tak napisała.............. a zresztą  pogadam se z nią na PW to nie jest publiczna sprawa   
      (kto czytał pewien temat na testach ten wie o co chodzi =p) noi może zacznę od hm... piszcie moze kto chętny to wylosuję ^^
 (kto czytał pewien temat na testach ten wie o co chodzi =p) noi może zacznę od hm... piszcie moze kto chętny to wylosuję ^^      
      kocyk ... mrauu ... czyzby szykowało się to co tygryski lubią najbardziej ? ... tak tak pobrykajmy
 kocyk ... mrauu ... czyzby szykowało się to co tygryski lubią najbardziej ? ... tak tak pobrykajmy  <lol>
 <lol>      do Kingusi ^^ a nikt wiecej nie jest chetny? hyhy =D
 do Kingusi ^^ a nikt wiecej nie jest chetny? hyhy =D      Agniasiu odezwij się w końcu na GG
  Agniasiu odezwij się w końcu na GG   

!
  !

ale nie chce byc w centrum uwagi i prosze o mnie nie plotkować
  ale nie chce byc w centrum uwagi i prosze o mnie nie plotkować  

kołderka tez moze być
  kołderka tez moze być   
      mi sie nie kce szukać linka ^^ hyhy no więc mamy już 7 chętnych =) moze ktu ejszcze => oprócz Arena żadnej chlopcyk sie nei zgłosił hyhy wychodzi na to ze będę pedofilem zboczeńcem (no bo zgłosiły się też osóbki młodsze
 mi sie nie kce szukać linka ^^ hyhy no więc mamy już 7 chętnych =) moze ktu ejszcze => oprócz Arena żadnej chlopcyk sie nei zgłosił hyhy wychodzi na to ze będę pedofilem zboczeńcem (no bo zgłosiły się też osóbki młodsze  ) hyhy
 ) hyhy  

więc panie Kocie =p to się da załštwić hyhy ^^ i zdanych chętnych więcej beuheuhe =D
 więc panie Kocie =p to się da załštwić hyhy ^^ i zdanych chętnych więcej beuheuhe =D