Dzieci OnLine

Zwierzęta - Frolic - zamów bezpłatne próbki dla swojego pieseczka :)

Anonymous - Wto 16 Lis, 2004 14:40
Temat postu: Frolic - zamów bezpłatne próbki dla swojego pieseczka :)
http://www.frolic.pl
Chesterka - Wto 16 Lis, 2004 15:45
Temat postu:
Super! Zamówiłam jush dla mojego pieseczka Smile
Anonymous - Wto 16 Lis, 2004 21:33
Temat postu:
Ja już niedawno dostałam. paczka jest tylko na jedną porcję, ale i tak się liczy, ze darmocha Smile
Chesterka - Wto 16 Lis, 2004 21:35
Temat postu:
A ile czekałaś na tą paczkę?
Naomi - Sro 17 Lis, 2004 17:34
Temat postu:
Ja też dostałam...
Ja nie pamiętam ile czekałam, ale tak nie więcej niż 3 tyg.Wink
Spanielka - Nie 21 Lis, 2004 14:58
Temat postu:
Siemka
Nie wysyłałam na Frolica ale chyba zaraz to zrobię Wink ja polecam stronkę www.rosnijzdrowo.pl wypełnia się ankietkę i za darmo dostajesz "paczuszkę dla maluszka" Very Happy w jej skład wchodzi:

* opakowanie suchej karmy 500g Pedigree® Junior,

*Pedigree® DentaStix™ - przysmak do codziennej higieny jamy ustnej psa (3 małe kosteczki)

*książeczkę "Wszystko, co powinieneś wiedzieć o swoim piesku"

*zabawkę (mnie trafił się taki mały,kolorowy śmieszny sznurek)

Zgłoszenie wysłałam jakiś miesiąc temu i dzisiaj otrzymałam Smile polecam!
pozdro
Chesterka - Pon 22 Lis, 2004 17:08
Temat postu:
A jak zamówisz dla kotka to dostaniesz książeczkę, 2 saszetki whiskasa i zabaweczkę! Very Happy
Ona89 - Pon 22 Lis, 2004 20:47
Temat postu:
Chesterka napisał/a:
A jak zamówisz dla kotka to dostaniesz książeczkę, 2 saszetki whiskasa i zabaweczkę! Very Happy

A wiesz moze jaka to zabaweczka? Bo ja czekam na swoją paczuszkę i chciałabym się dowiedzieć co mogą mi przysłać
Anonymous - Pon 22 Lis, 2004 21:20
Temat postu:
Ja dostałam taką fioletową myszkę na sznureczku :mrgreen:
Chesterka - Pon 22 Lis, 2004 21:22
Temat postu:
Logowanie, logowanie Rolling Eyes

To oczywiiście ja pisałam o tej myszce Wink
Anonymous - Sob 27 Lis, 2004 21:16
Temat postu:
Spanielka napisał/a:
Siemka
Nie wysyłałam na Frolica ale chyba zaraz to zrobię Wink ja polecam stronkę www.rosnijzdrowo.pl wypełnia się ankietkę i za darmo dostajesz "paczuszkę dla maluszka" Very Happy w jej skład wchodzi:

* opakowanie suchej karmy 500g Pedigree® Junior,

*Pedigree® DentaStix™ - przysmak do codziennej higieny jamy ustnej psa (3 małe kosteczki)

*książeczkę "Wszystko, co powinieneś wiedzieć o swoim piesku"

*zabawkę (mnie trafił się taki mały,kolorowy śmieszny sznurek)

Zgłoszenie wysłałam jakiś miesiąc temu i dzisiaj otrzymałam Smile polecam!
pozdro

Spanielka, tez to zamowilam.

PS. Czyzbys kochala spaniele? :> JA TEZ !biggrinRazz
kika7766 - Wto 10 Lut, 2009 22:33
Temat postu:
a jak bym chciała zamówić jednak z forlic bezpłatne próbki karmy dla pieska to jam mam to zrobić na jaką stronę trzeba wejść? Prosze o odpowiedz
nasty_girl - Wto 10 Lut, 2009 23:08
Temat postu:
Ten temat jest po to, żebyś przeczytała zanim coś napiszesz.. Swoją drogą, jaki jest sens zamawiania próbki karmy (która przyjdzie bądź nie, po tygodniach..) skoro możesz iść do marketu i kupić z kilkanaście złotych.
Bożena - Sro 11 Lut, 2009 21:43
Temat postu:
Kika7766 na stronie http://www.royal-canin.pl poszukaj maila. To bardzo dobra karma i Royal Canin wysyła darmowe próbki.

Nasty_girl karmę, którą kupowałam do tej pory zanosiłam do schroniska, bo mój pies nie chciał jej jeść. Wypróbowałam różne karmy (nawet te barwione świństwa na wagę). Karma Royal Canin jest droga, więc jaki jest sens kupować w ciemno? Można sprawdzić czy pies będzie to jadł na darmowej próbce. To samo było z Pedigree. Dostałam darmową próbkę dla szczeniaka. Sporo tego było (2 torby chrupek, saszetki z wilgotnym pokarmem, kostki dentystyczne i coś do poczytania). Gdy pies skończył 6 miesięcy ze zdziwieniem odebrałam kolejną paczkę. Tym razem jedzenie dla dorosłego psa (również na 7 dni) A tak na marginesie karmę Pedigree zjadły psy ze schroniska. Dopiero karma Royal Canin to był strzał w 10.
nasty_girl - Czw 12 Lut, 2009 17:15
Temat postu:
Bożena, czytanie ze zrozumieniem. Sama wiem jak to jest, mam psa i szkoda mi było wydać dużo pieniędzy, bo wiem, że mój pies jest wybredny, a mogę kupić jedynie przez internet.. Ale ona mówi o FROLIC.. czyli karmie, która kosztuje ok 15 zł, prosić się o próbki karmy, żeby przesłali Ci z wielką łaską po miesiącu, jeśli w ogóle jest bez sensu. Sama Próbowałam zdobyć karm właśnie typu RC czy PPP. Bo koszt takiej samej paczki to ok 50 zł + przesyłka. A uwierz mi, nawet w takich firmach robią wielki problem z wysłaniem próbki. Zresztą.. jeżeli pyta o Frolic, wątpię, że kupi karmę za 200/300 zł.. Nie wiem skąd ty tutaj w ogóle to RC wytrzasnęłaś skoro wyraźnie pyta o Frolic.
Bożena - Czw 12 Lut, 2009 19:56
Temat postu:
Widocznie miałaś pecha. Dla mnie przysłali próbki bardzo szybko i jakoś nie odczułam, że robią mi łaskę.
Nie ma znaczenia Frolic czy RC. To ten sam mechanizm działania - znajdujesz na stronie maila i piszesz. Jedynie w przypadku Pedigree trzeba było wypełnić ankietę a akcja trwała przez określony czas.
Nasty_girl pytasz skąd wytrzasnęłam RC jeśli mowa o Frolic? A stąd, że dla wielu ludzi jest wszystko jedno jaka to jest karma i skąd zamawiają - ważne, że za darmo. Jeśli nie przyda się dla kika7766 to skorzystają inni.
nasty_girl - Pią 13 Lut, 2009 10:09
Temat postu:
Tak, te dwie saszetki karmy wiele dadzą. Ja bodajże zamówiłam próbki z 6 firm. Doszły z dwóch.. jedni wysyłali '3 razy'. Ale mniejsza o to. Po co jej 200 gram karmy, której i tak nie kupi. Psu nie powinno mieszać karm.. wprowadzając nową robisz to stopniowo, bez sensu jest dać 100 gram, bo to nowa karma, inny smak, a po tygodniu może się przejeść. No i próbki są po to, żeby zobaczyć produkt. A dla kogoś, kto chce faszerować psa karmą za 50 zł, próbki karmy za 300 będą zbędne..
Nina.Kar - Wto 03 Mar, 2009 19:27
Temat postu:
Naomi napisał/a:
Ja też dostałam...
Ja nie pamiętam ile czekałam, ale tak nie więcej niż 3 tyg.Wink

To dość długo czekałaś
Mr. Green
filbex1203 - Pon 13 Lip, 2009 17:27
Temat postu:
chciałabym zamówić bezpłatne próbki frolic dla mojego Owczarka Niemieckiego

[ Dodano: Pon 13 Lip, 2009 16:30 ]
chciałabym zamówić próbki Frolic dla mojego Owczarka Niemieckiego. Pozdrawiam.
Słupek - Pon 13 Lip, 2009 20:45
Temat postu:
To zamów, zamiast ogłaszać zamiar po raz kolejny.
filbex1203 - Pon 13 Lip, 2009 22:24
Temat postu:
no dobra ale powiedz mi jak mam to zamowic?? bo jestem tu nowa i nie bardzo wiem jak sie posługiwac tu.. prosze pomózcie Sad
SIMON300195 - Pon 13 Lip, 2009 22:32
Temat postu:
filbex1203 napisał/a:
no dobra ale powiedz mi jak mam to zamowic?? bo jestem tu nowa i nie bardzo wiem jak sie posługiwac tu.. prosze pomózcie Sad

na blacie masz myszkę komputerową(to jest taki mały w kłębek zawiniety machina) łapiesz za ręce i środkowym palcem przesówasz w kierunku góry i oczy muszą patrzeć na sam monitor aż znajdziesz link taki jasno niebieski i klikasz i potem na tej stronie szukasz coś na temat próbek....dalej nie powiem bo nie wchodze na tą strone...

Banalne zadanie
Anonymous - Pon 13 Lip, 2009 22:35
Temat postu:
.. nie umiesz się posługiwać umiejętnością czytania?

Kod:
info@royal-canin.pl

napisz na ten adres z prośbą o próbki i wpisz swoje dane, zamieszkania.... nie wyglądasz mi na 19 latkę. Neutral
Słupek - Pon 13 Lip, 2009 22:47
Temat postu:
SIMON300195 napisał/a:
łapiesz za ręce i środkowym palcem przesówasz w kierunku góry

Ja rolki (i LPM) używam palcem wskazującym :]
Anonymous - Pon 13 Lip, 2009 22:56
Temat postu:
Ja też ;].
Akacja12 - Wto 14 Lip, 2009 11:18
Temat postu:
A mi nie działa Sad
SIMON300195 - Wto 14 Lip, 2009 22:00
Temat postu:
Słupek napisał/a:
SIMON300195 napisał/a:
łapiesz za ręce i środkowym palcem przesówasz w kierunku góry

Ja rolki (i LPM) używam palcem wskazującym :]

Chippy napisał/a:
Ja też ;].

a ja środkowym Razz To zależne od używania i od mózgu

[ Dodano: Wto 14 Lip, 2009 21:00 ]
Akacja12 napisał/a:
A mi nie działa Sad

Kup nową myszkę a będzie dzialał Smile
filbex1203 - Sro 15 Lip, 2009 14:36
Temat postu:
ok wiem jak jyszka wyglada i jak nia operowac heh ale daj mi link na ktory mam wejsc i zamowic. pozdrawiam
SIMON300195 - Sro 15 Lip, 2009 22:53
Temat postu:
info@royal-canin.pl

chippy to już napisal... i pisalo z 5 razy teraz ci napisałem

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group