Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Co jest?? :)
Kenai14 - Wto 16 Lis, 2004 15:53
Temat postu: Co jest?? :)
Mam takiego w klasie kolegę ktorego znam juz z 7 lat, ale tak powierzchownie bo tylko chodzil ze mną do podstawówki, teraz do gimnazjum:) A w moich złotych myślach(on to strasznie niedawno pisal) znajduję odpowiedzi typu: Kiedyś ci dam moje zdjęcie, Agatko; Ideał dziewczyny: Brunetka, około 1m62 wzrostu, brązowe oczy, ładne itp.(to jakby specjalnie o mnie!!). Zresztą przez całe lekcje sie na mnie gapi, a jezeli siedzi przedemną(na Histori, matmie i polskim) to znajduje preteksty zeby jak najczęściej sie odwracać, np. Facet od polaka oddal sprawdzaiany i mimo ze ja mialam grupę B(a on A) to calyczas się odwracał i przeglądał moją pracę chyba z 10 razy, a potem ja mu mowie:Ale ty masz A! A on jakby się skapnął dopiero "acha..", wszystko oczywiscie obrucilam w zart, jak zyykle
No i jeszcze jest straasznie dla mnie mily i uprzejmy i we wszystkim mi pomaga.. co o tym sądzić.. hmm...
justka007 - Wto 16 Lis, 2004 16:46
Temat postu:
Nie wiem co masz o tym mysleć. Moze ci sie tylko tak wydaje.
zazulita - Wto 16 Lis, 2004 16:50
Temat postu:
Może chłopak się po prostu zakochał w tobie!! A może mu się bardzo podobasz
Pozdrawiam!
Malvina - Wto 16 Lis, 2004 18:04
Temat postu:
Też myslę że sie w Tobie zakochał..:> Pogadaj z nim:)
Grohówa - Czw 18 Lis, 2004 18:54
Temat postu:
Myślę, że wpadałaś mu w oko
Idda - Czw 18 Lis, 2004 22:29
Temat postu:
A wiecie,co on dzisiaj do niej powiedział????Chodzę z nią do klasy(taa?Aguta moczy buta??He,he
)Ona mu pożyczyła ćwiczenia,a on doniej-O!Super!Jesteś ko...dzięki:D
Hehe....wiadomo,co chciał powiedzieć..zresztą ja jej wierzę,bo byłam przy tym..Ty to masz szczęście,Aguto!!!!Dobrze wiesz,w kim się z klasy zakochałam...
I ten ktoś też bardziej na Ciebie zwraca uwagę
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 00:10
Temat postu:
Witam.
Cóż, w takim bądź razie najprawdopodobniej iskrzy z jego strony w Twoim kierunku. I to od dawna.
A co masz zrobić? To zależy tylko i wyłącznie od Ciebie, Twojego celu i intencji
Pozdrawiam
mroweczka - Nie 21 Lis, 2004 10:50
Temat postu:
Powtórzę tak jak inni: Jestem niemalże pewna,że wpadłaś mu w oko
Tylko teraz pytanie: Czy on Tobie też się podoba?
Kenai14 - Sro 24 Lis, 2004 21:53
Temat postu:
On mi się strasznie podoba!! Ale wiem że jest nieśmiły i do mnie nie podejdzie! A jeżeli to będzie kompletna jakaś ściema i co ja wtedy zrobię? A! I wiecie co zrobil ostatnio na matmie? Wziął ołówek(czy coś tam) i tak mnie po głowie jakby walnął, a Alex na to: Sposób okazywania miłosci..
A Marek nic na to tylko wrócił do ćwiczeń..
Kurczę, za dużo już tych oznaków.. Ja z nim często(oj, bardzoi często!) gadam na lekcjach i przerwach. Powiedziec mu to prosto z mostu? A co jak nie?
Anonymous - Sro 24 Lis, 2004 22:21
Temat postu:
i kolejna milość
on nieśmiały i samotny
ona zakochana
ona wpadła mu w oko ale boi sie odezwać a z nią podobnie...
ulegacie stereotypom
Anonymous - Czw 25 Lis, 2004 06:44
Temat postu:
Witam.
Byle nie prosto z mostu! Zaskoczysz go, może spłoszysz i wszystko może paść, a było na dobrej drodze. Subtelnie skieruj rozmowę na tematy delikatne. Na jego miłość, którą dziewczynę lubi najbardziej, która mu się podoba, czy ma dziewczynę, która chciałby mieć...Oczywiście nie wszystkie pytania po kolei i nie tak od razu, ale właśnie takie uzyskaj odpowiedzi. Może go tym pobudzisz do odpowiedzi?
Pozdrawiam
rodzynka - Pią 26 Lis, 2004 12:18
Temat postu:
podobasz mu sie... a jak jeszcze on tobie to uuuuuuuuuuuuu ;D
Anonymous - Pią 26 Lis, 2004 12:55
Temat postu:
Mmm... ;> Ale skarb. ;> Buja się w Tobie, to pewne.
Elly - Pią 26 Lis, 2004 17:03
Temat postu:
Moim skromnym zdaniem ten chłopak sie w tobie buja na 100% i jeszcze w dodatku on sie tobie podoba ... ale masz szczęście (ja tez bym tak chciała) nie zmarnuj takiej szansy...
Anonymous - Wto 30 Lis, 2004 19:40
Temat postu:
nie umiem z nim zacząć gadać o dziewczynach! On jest takim kolegą z którym zawsze na lekcjach żartujemy gadamy , śmiejemy się itp.(ostatnio śmieliśmy się z bomby UGI BUGI! :wink: ), a ja mu nagle wypale:jakie dziewczyny ci sie najbardziej z klasy podobaja?
:roll:
Kenai14 - Czw 02 Gru, 2004 15:15
Temat postu:
Qrcze, teraz mam wrażenie ze wszystko co tu pisze sie wydało i Marek mysli ze jestem idiotka i ze sie z byla jakich ruchow ciesze. Moze to nic nie znaczy?
Off Post: Chodzą ploty ze nabijam sobie posty wiec bede teraz bardzo malo na forum pisac zebyscie nie znajdowali we mnie jakeis winy, i z gory pisze ze nie nabijalam ale roznie to niektorzy interpretują..
Pozdrawiam
nidhogg - Czw 02 Gru, 2004 22:22
Temat postu:
hieh, tak prosto z mostu to ja bym nie polecala
skoro twoerdzicie, ze niesmialy to moze za dobrze na Niego nie podzialac.... raczej proponuje jkies przyjemnijsze miejsce niz przerwa, tudziez lekcja... pogadac na spokojnie, a jak cos bedzie mialo wtyjsc to i tak wyjdzie...
a ze sie wydalo ? hmmm spokojnie nawet jesli (czego nie podejrzewam), to ja bym sie na Jego miejscu ucieszyla, ze Ty sie cieszysz
wiec spokoj i cierpliwosc (taaa wiem latwo mowic)
Anonymous - Czw 02 Gru, 2004 22:23
Temat postu:
aguSia90 - więc tak. Zapewne mu się podobasz. Nie wiesz jak długo, jednak licz się z tym, że to z czasem może minąć. Żadko kiedy trwa bardzo, bardzo długo. Możesz czekać na jego ruch w tej sprawie. Ale oczywiście, jeżeli będziesz czekała, czekała, czekała i czekała to jemu się odechce. Może musiszpoprostu wziąc sprawy w swoje ręce? Rozmowa. Niekoniecznie o "pannie z klasy, która Mu się podoba", bo może się speszyć. Może prędzej, jaka powinna być dziewczyna, która mu się podoba? I niekoniecznie wygląd (tożto istotne nie jest!
) tylko charakter itd.
nidhogg - Czw 02 Gru, 2004 22:26
Temat postu:
ejjjj no dajcie spokoj, jak sie komus ktos NAPRAWDE podoba to mu nie przechodzi w piec minut
ja tam na swojego chlopa 5 lat czekalam
hehe poznalismy sie jak mialam 16 lat a potem przez 4 lata zadnego kontaktu nie mielismy ze soba... a mimo wszytsko sie udalo...
woec chyba nic na sile
jak wyzejj - jak ma cos byc to i tak bedzie
Miracle - Nie 05 Gru, 2004 17:24
Temat postu:
On sie w tobie buja a ty tez go kochasz to na co czekasz????
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group