Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - problem :(

sami10 - Wto 16 Lis, 2004 19:02
Temat postu: problem :(
słuchajcie...jest taki malutki problem :
niedawno pisałam temat gdzie miałam wygrać jednego z chłpoaków miałam do wyboru : Rafała Adriana Kubę Mateusza , zdecydowałam się na
rafała ale jest problem nie wiem jak mu powiedzieć że go ... bardzo lubię bo on ma wielu kolegów i wszystko im mówi nie wiem jak to zrobić

Z góry dzięki Smile
Idda - Wto 16 Lis, 2004 20:47
Temat postu: Re: problem :(
No nie wiem...moze masz jego koma????To byście się umówili,spotkali gdzieś i spokojnie sobie opowiedzieli wszystko=]A -poproś go,żeby nic nie mówił swoim kolegom,a w duchu już obmyślaj zemstę,jeśli powie...hehe biggrin
Malvina - Sro 17 Lis, 2004 13:21
Temat postu:
Sami zrobilas losowanie ? Rolling Eyes Czy jak go wybrałas? :> Popieram Iddę...a może on ma neta? :>
mroweczka - Sro 17 Lis, 2004 16:35
Temat postu:
Sami sorry,ale nie jestem w temacie. Czy Ci chłopacy Ci powiedzieli,żebyś wybrała jednego z nich? Jeśli tak to powiedz mu,że już dokonałaś wyboru a kolegami się nie przejmuj. Jeśli nie-hm...Trochę dziwne podejście wybiera.ć sobie chłopaków,nawet nie pytając ich o zdanie Wink Mr. Green Ale ja się powtórzę i powiem,żebyś nie przejmowała sie kolegami Wink
Anonymous - Sro 17 Lis, 2004 23:57
Temat postu:
Witam.
Jeżeli chcesz mu już to powiedzieć, to na osobności i zastrzeż, by nic nikomu nie mówił. Najlepiej, gdybyś miała coś, co go przekona do tego, aby jednak nie pisnął słówka. Jakąś jego tajemnicę. To szantaż? Może i tak, ale jeżeli nie chcesz, żeby się rozniosło.. Wink
Pozdrawiam Kwiat
Anonymous - Czw 18 Lis, 2004 14:20
Temat postu:
Mialas WYGRAC jednego kolege?? :D Zartuje :D Ale nie rob nic na sile. Nie musisz wcale miec chlopaka akurat z tej czworki (chyba). Poszukaj kogos odpowiedniego... Pozdrawiam!
sami10 - Czw 18 Lis, 2004 14:29
Temat postu:
ok wczoraj zadzwoniłam do niego i powiedziałam mu to a dziś słyszę od jego kolegi:
Czy to prawda że powiedziałaś Rafałowi że go kochasz? a wcześniej obiecał że nikomu nie powie
jak mam sie wobec niego zachować?
Anonymous - Czw 18 Lis, 2004 23:58
Temat postu:
Witam.
Ech...Złamał dane słowo, plamiąc swój honor. Niestety to słowo coraz mniej znaczy we współczesnym świecie. :/ Kiedyś za honor rycerz gotów był oddać życie bez zastanowienia, teraz "na słowo honoru", to się złotówkę pożycza. Ale wracając do tematu: Możesz spróbować powiedzieć mu, że wcale Ci nie jest tak miło, że od razu to rozgadał...Możesz, ale nie musisz. Możesz pozostać dumna i odgrodzić się od niego, gdyż nie okazał się wart uczucia, jakie do niego żywisz. Chociaż może ten kolega wcale się nie dowiedział od Rafała? Jakieś koleżanki?... W każdym razie wybór należy do Ciebie.
Pozdrawiam Kwiat
sami10 - Pią 19 Lis, 2004 08:47
Temat postu:
a skąd niby ta koleżanka mogłaby wiedzieć o tym przecież ja jej nic nie mówiłam
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 10:04
Temat postu:
Żadnej przyjaciółce? Ja się już tak nieraz przejechałam... Confused
Porozmawiaj z nim i wyjaśnij sprawę. Powiedz, że nie jest ci miło, że każdy wie o tym co czujesz. I zapytaj, czy to on rozpowiedział.
Swoją drogą ciekawe, czy sie przyzna? Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group