Na luzie... - Chcę wszystkich uświadomić :D Ekspertka - Czw 18 Lis, 2004 19:25 Temat postu: Chcę wszystkich uświadomić :D
Eeekhm
Zwę się Expertką Jestem przyjaciółką Chesterki jak już ona wam to napisała Moje pierwsze pościki były żartem (oczywiście). Wzieliście za bardzo na serio.... No ale postaram się żeby nie mieć więcej ostrzeżeń. Ostrzegam was: prawie ciągle mam głupawkę Często przychodzę do Werki więdz nie dziwcie się, że piszę z jej przeglądarki czy cooośik... Hłe hłe hłe nie mam neta w domu i dlatego nie mogę od siebie pisać dzisiaj nocuję u Chesterki i wiecie.... posiedze troszkę i popiszęęęęęęęę Tylko się dio mnie nie uprzedzajcie czy cośiiik zazulita - Czw 18 Lis, 2004 19:36 Temat postu:
Ja uważam, ze każdemu mogą się zdażać głupawki. Myślę, że jesteś ok Anonymous - Czw 18 Lis, 2004 19:42 Temat postu:
Poczytaj jej wcześniejsze posty - to nie głupawka - to choroba psychiczna. Chesterka - Pią 19 Lis, 2004 17:54 Temat postu:
Może i jest chora psychicznie, ale to dobra przyjaciółka Czasem tylko jej odbija Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 19:25 Temat postu:
Witam.
Ja się skłaniam raczej ku zdaniu Tavion, chociaż to nie wyklucza wypowiedzi Chesterki.
Pozdrawiam Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 19:28 Temat postu:
Chesterka napisał/a:
Może i jest chora psychicznie, ale to dobra przyjaciółka Czasem tylko jej odbija
Chesterka, to może jej odbija jak widzi internet?
Ja bym proponowała trzymać ją na sznurku. Jeszcze ucieknie i 'dostanie głupawki'.
I nie wiem czy dobra przyjaciółka gada o masturbacji i męskich genitaliach. Chesterka - Pią 19 Lis, 2004 20:04 Temat postu:
Ooch to że gadała o męskich genitaliach nie znaczy, że zwykle nie jest normalna Mówię wam że dostała głupawki i to jakiejś wyjątkowej, bo po wyjściu z forum robiła różne ekhm głupie rzeczy... Ale nie uprzedzajcie się do niej.