Dzieci OnLine

RPG Fantasy SF Horror - Sesja

Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 07:29
Temat postu: Sesja
Witam.
Wychodzę z nieśmiałą propozycją stworzenia sesji na forum. Hm...Nie wiem jak to zrobić, można stworzyć poddział w dziale RPG & Fantasy, poddział, który moderowałby (moderowałaby) aktualny/a MG? W każdym razie to najmniejszy problem. Wychodzę dodatkowo z zapytaniem ( Wink ) kto jest za, a kto przeciw (i dlaczego). System (i ilość graczy, bo nawet na forum może być ciężko prowadzić dziesiątce, chociaż słyszałem o sesji w wampira, na której MG wyszedł na pół godziny z sali a gracze wciąż grali. Było ich dziesięciu. Kiedy wrócił, sesja trwała dalej Razz ) ustala MG oczywiście. Jeżeli zabraknie chętnych na to stanowisko, to zgłaszam się na nie.
Pozdrawaim Kwiat
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 08:47
Temat postu:
Ja tam jestem za. Chętnie zagram, bo lubię. Razz Tylko błagam, nie jakieś badziewiaskie fantasy...
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 12:38
Temat postu:
Jestem przeciw. Sesja na forum to będzie kompletny niewypał Razz
Na czatach jeszcze ujdzie, ale na forum... uhh. Neutral

Założyłam czata na polchacie: http://www.polchat.pl/chat/?room=Fantassy
Tam możemy umówić się na sesję. Wink
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 12:41
Temat postu:
Może i racja. Możemy grać na naszym czacie, np. Smile Albo ktoś na polchacie mógłby założyć. biggrin
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 13:59
Temat postu:
Witam.
Tavion, a ja widziałem parę sesji na forum i wychodziły nieźle. Wink No, ale jeżeli nie...To czemu nie na czacie? Jeżeli chodzi o polchat, to mam halfopa w pokoju Laurelina (Ty też zresztą Razz), więc nie byłoby problemu. Jednak ja jakoś tak na wp wolę. Swojsko... Wink
Pozdrawiam Kwiat
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 14:02
Temat postu:
Tyle, że nie wszyscy z forum chceli by grać w pokoju Laurelina (bo ostatnio odchodziły tam niezłe cyrki - w rezultacie dostałam bana Twisted Evil )
Hyh, propnuje na tym naszym (fantassy). Ale to do was należy decyzja.

(Alias - http://fantassy.abc.pl
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 14:20
Temat postu:
Witam.
Bana? <podśpiewuje cicho> Ciekawe od kogo... Rolling Eyes A co do cyrków - nie tylko ostatnio... Wink A bany też dostawałem. Też ciekawe od kogo Razz
Pozdrawiam Kwiat

Ps. A mnie polchat laguuje... Razz
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 14:22
Temat postu:
Ja dałam tobie, mi dał Szary Sad

To jak? Na tym naszym pokoju? Razz (fantassy, łeh)
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 14:32
Temat postu:
Witam.
Nie tylko Szary Ci dał, Tav Wink Ale nevermind. <czeka na wypowiedzi graczy Razz>
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 15:06
Temat postu:
To kiedy to było, że mnie nie było, a wy byliście? XD Żądam wyjaśnień! Evil or Very Mad Mi polchat pasuuuje...
Pulkownik Nikt - Pią 19 Lis, 2004 15:13
Temat postu:
Ja chetnie pogram podajcie tylko dokladny link do czata i godzinke Smile
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 18:36
Temat postu:
Witam.
Jak na razie to graczy jest trzech, czekamy...I na ewentualnego eM Gie. Wink
Pozdrawiam Kwiat
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 18:37
Temat postu:
Czemu trzech? Ty, ja, Femme, Pułkownik.
I pewnie Fieerzba będzie chciała grać ^^
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 22:15
Temat postu:
Witam.
Jeżeli nie znajdzie się MG, ktoś z nas będzie musiał nim być, prawda? Czyli liczę trzech. Smile
Pozdrawiam Kwiat
Inteligencja - Pią 19 Lis, 2004 22:45
Temat postu:
Mam takie prymitywne pytanie... W jakim systemie zostanie zorganizowana sesja? A może 'bez systemu'? Pytam (nie) wyłącznie z ciekawości Smile...

(tak, wiem, to zależy od MG, którego nie macie Smile)
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 23:05
Temat postu:
Nie chce wam psuć frajdy ale z doświadczenia wiem, ze do sesji potrzebny jest przede wszystkim klimat, jakiś zaciemniony pokój, świeczka. Tutaj takowego nie ma i nie będzie.Same rzucanie kostkami będzie nierealne. pffff
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 23:07
Temat postu:
Witam.
Myślę, że będzie to free fantasy, future lub real. Wink Ale może jakaś Neuroshima, czy Wampir...*.*
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 23:24
Temat postu:
WAMPIR?!? TUTAJ?!?
Będę tak leżał, nie wstane.
Anonymous - Sob 20 Lis, 2004 06:25
Temat postu:
Witam.
R2, nie tutaj, ale na czacie. Jednak sesja na czacie bardziej mi odpowiada, bo uczestniczylem w wielu. Na szczęście nie tylko mi. A co do klimatu, to każdy tworzy go przed kompem w miarę swoich możliwości. I mimo, że monitor może razić, nie zrujnuje wszystkiego, jeżeli będzie to z namysłem zrobione. Wampir? Cóż...Tu się zapędziłem, bo wampira mi przynajmniej poprowadzić byłoby bardzo trudno. Ale jeżeli wszyscy by chcieli...
Pozdrawiam
Anonymous - Sob 20 Lis, 2004 09:14
Temat postu:
R2, nie grasz, to nie gadaj.
Ja jestem za Wampirem Smile
Inteligencja - Sob 20 Lis, 2004 12:28
Temat postu:
Ja chętnie zagram, ale we free Smile. Chodzi o to, że w innych systemach jest za dużo rzutów kostką, jak dla mnie. Poza tym... Na chacie zazwyczaj takowe nie wychodzą... Tj. sesje z systemem. Ja wolę się zdać na inicjatywę MG SmileSmileSmile.
Anonymous - Sob 20 Lis, 2004 13:10
Temat postu:
Free fu-tu-re! Free fu-tu-re! [skanduje i tupie nogą XD]
Inteligencja - Sob 20 Lis, 2004 14:14
Temat postu:
Femme, spokojnie, obiad już się gotuje Wink.

Ja nie mam nic przeciwko free-future... Smile
Anonymous - Sob 20 Lis, 2004 15:29
Temat postu:
Future... Wink Tego się obawiałem biggrin W gruncie rzeczy to już możemy omawiać, w jaki system...Ja tam jestem za free fantasy, free real...Albo Wampirem. Smile
Inteligencja - Sob 20 Lis, 2004 15:38
Temat postu:
Ja skłaniałbym się ku free-fantasy

Ale Femme Fatale chyba nie Wink

Jakoś przecierpię free-future czy free-real...Smile
Anonymous - Sob 20 Lis, 2004 16:08
Temat postu:
Jeżeli chcecie grać w future, to cię wycofuję. Razz
Chyba, że Wampir, wtedy może być future.
Anonymous - Sob 20 Lis, 2004 18:35
Temat postu:
Witam.
Wniosek - free future odpada. Nie ma sensu tracić graczki. Wink To real czy fantasy? (Bo widzę, że Inteligent jakoś nie chce w Wampira. Wink )
Anonymous - Sob 20 Lis, 2004 18:41
Temat postu:
Oj, jeżeli inteligent nie chce grać w Wampira, to grajcie we free beze mnie. Wink Żadna strata. Spoko, ja we free nie umiem grać. (wiem, że się nie da nie umieć grać, ale ja nie umiem)
Anonymous - Sob 20 Lis, 2004 20:04
Temat postu:
Najwyższy czas się nauczyć Twisted Evil
Anonymous - Sob 20 Lis, 2004 20:06
Temat postu:
Ho-ho, nauczę się Twisted Evil
Ja bym bardzo chciała grać w Wampira... Sad
Inteligencja - Sob 20 Lis, 2004 23:10
Temat postu:
Ludu zjednoczonej Europy Smile!

Ja grałem jedynie w Maskaradę na kompa... Wiecie, gierka oparta na systemie... I tyle wiem o Wampirze... A podręcznik mam na kompie w wordzie Wink.

Chętnie bym zagrał w Wampira, ale... Nie umiem Smile.

Choć chętnie bym się nauczył Smile. Lecz wydaje mi się, że łatwiej "wkuć" free-fantasy, aniżeli systemowego Wampira...
Anonymous - Nie 21 Lis, 2004 07:12
Temat postu:
Witam.
Tavion, nauczysz się we free...Ty wszystko umiesz, więc umiesz i free :> Hm, to chyba czas pozostaje teraz. No i dokończenie systemu.
Pozdrawiam
Anonymous - Nie 21 Lis, 2004 07:35
Temat postu:
Maaaaaaaaamo! Oni nie chcą grać we free futuuuureee! ;[ Ale ja nie potrafię grać w Wampira! Neutral Eh... =,=" Dobra, przystanę na wszystko, w co umiem grać. Razz
PS. Weźcie to pod uwagę, że ja taka ugodowa dziś.
Anonymous - Nie 21 Lis, 2004 07:37
Temat postu:
No...Wampir raczej też odpadnie, bo dwóch graczy nie umie. Zostaje free fantasy i free real. Tavion? Inteligent? Pułkownik? A..ee, Femme? A co do ugody: Ty zawsze taka jesteś, wystarczy wiedzieć od której strony Cię podejść Twisted Evil
Pozdrawiam Kwiat
Anonymous - Nie 21 Lis, 2004 07:38
Temat postu:
Tsss... Rolling Eyes Mam pokazać pazurki? Razz Nie chciałbyś.
Anonymous - Nie 21 Lis, 2004 07:42
Temat postu:
Śliczne są Wink Ale nieszkodliwe biggrin
Anonymous - Nie 21 Lis, 2004 09:19
Temat postu:
Ojaaa, a myślisz, że ja umiem w Wampira? Razz Jak nie zagrasz to się nie nauczysz.
Ja się dostosuję, wy decydujcie Twisted Evil
Anonymous - Nie 21 Lis, 2004 09:43
Temat postu:
Hmm... Oka, może być i wampir, tylko potem mi nie wypominajcie, że grałam jak ostatnia ofiara. Wink
Inteligencja - Nie 21 Lis, 2004 11:08
Temat postu:
Przychylam się do wypowiedzi mojej poprzedniczki Smile.

Ja skłaniałbym się ku free-fantasy... Boże, po co ja to mówię Smile? Przecież wspominałem już o tym... kilka... razy Wink.
Anonymous - Nie 21 Lis, 2004 13:25
Temat postu:
Ekhm...Nie, w ten sposób nie dojdziemy do porozumienia. Kto jest za:
1- Free Fantasy
2- Free Real
3- Wampir-Maskarada (O nie, Mrocznych Wieków nie prowadzę Razz)
Pozdrawiam.

Ps. Pułkowniku, wypowiedz się. Wink
Pulkownik Nikt - Nie 21 Lis, 2004 13:54
Temat postu:
Pulkownikowi wszystko jedno bo i tak wiedy praktycznej z rpg nie mam z prostej przyczyny: nie ma z kim grac Sad.
Ja tylko niecierpliwie czekam na podanie dokladnego czasu i miejsca :]
Kinga - Nie 21 Lis, 2004 14:12
Temat postu:
Ja tess kcem !
Anonymous - Nie 21 Lis, 2004 15:00
Temat postu:
Free Real! Love
Anonymous - Nie 21 Lis, 2004 15:44
Temat postu:
Witam.
Ja z głosem poczekam do końca... Wink
Pozdrawiam
Anonymous - Pon 22 Lis, 2004 18:24
Temat postu:
Ej noo! To kiedy będziemy grać? Może jutro wieczorem? *^,^* Przystanę na każdy system. :>
Anonymous - Pon 22 Lis, 2004 18:34
Temat postu:
Grajcie - ja jutro kończę szkołę o 18, więc będę ledwo żywa. Razz
Proponuję w piątek.
Anonymous - Pon 22 Lis, 2004 18:49
Temat postu:
To piątek! Tylko nie wieczorem. Neutral Bo od 20 będę miała zajętego kompa...
Anonymous - Pon 22 Lis, 2004 23:49
Temat postu:
U mnie cały weekend stanowczo odpada z powodu taty, który na więcej niż pół godziny-godzinę komputeraz nie udostępni, choćby kolejne trzęsienie ziemi nawiedziło Polskę. Środa albo czwartek, jeżeli wtorek nie. Smile
Inteligencja - Wto 23 Lis, 2004 07:25
Temat postu:
Mi pasuje, byle nie dzisiaj... Apropo, o której godzinie? Proponuję 18-23 czy coś w tym stylu... Ja także dość późno wracam ze szkoły...

Szkoda, że ten weekend Ci odpada... Bo ja myślałem nad tym, by sesja odbyła się w sobotę, od 15 do -jak-kto-może Wink... Ale widzę, że to nie wypali... No nic... Ja jestem w miarę dyspozycyjny.
Anonymous - Wto 23 Lis, 2004 10:26
Temat postu:
Ani środa, ani czwartek, bo mi nie pasuje. Razz Mówię - piątek do wieczora. Sobota też mi pasuje. Niedziela nie. Eh, nie dogadamy się chyba. ==;
Pulkownik Nikt - Wto 23 Lis, 2004 13:46
Temat postu:
Dokladnie Femme nie dogadamy sie :] I aby tego uniknac niech nasz madry gm wyznaczy poprostu czas dla niego dogodny bo bez niego sie nie obejdzie i jesli ktos nie moze - trudno Sad Dyscyplina to podstawa Mr. Green
Anonymous - Wto 23 Lis, 2004 14:14
Temat postu:
Witam.
Femme, sama wiesz jak jest ze mną w piątek. Raz mogę być aż do 18, czyli aż tato nie wróci z pracy, a raz nie mogę w ogóle, bo wróci już rano. Ale skoro nie pasuje inaczej, to tak wstępnie...proponuję piątek, o...Nie wiem. O której kończycie lekcje? ja o wpółdo 13 Razz Jeżeli natomiast nie piątek, to tradycyjnie - poniedziałek, wtorek, środa, czwartek wieczorem. To mi pasuje.
Pozdrawiam
Anonymous - Sro 24 Lis, 2004 18:52
Temat postu:
Piątek mi pasuje praktycznie cały dzień. Mam panel w szkole i będę jedynie na 2 lekcjach, od 10.30 do 12coś. Co do następnego tygodnia - pasuje mi poniedziałek, ale nie wieczór, wtorek wieczór. Potem nie wiem jak będzie. Więc jak się umawiamy?
Anonymous - Sro 24 Lis, 2004 19:25
Temat postu:
Ja nie mogę z wami grać. Dzisiaj zmarł mój dziadek, akurat obiad po pogrzebie będzie u mnie.
Trudno, w ten weekend nie znajdę nawet chwili czasu, a co dopiero mówić o sesji. Wink
Inteligencja - Sro 24 Lis, 2004 23:21
Temat postu:
Ugh... Ja w piątek mogę być dopiero od 16 Confused... Lekcje kończę po 13, później mam o 14 francuski trwający 1,5h... I dojazd do domu... Najszybciej będę o 16... Jak już mówiłem...
Anonymous - Czw 25 Lis, 2004 06:35
Temat postu:
Witam.
Dlatego piątek nie jest najlepszy. Poza tym - Tavion nie będzie grać, a myślę, że bez niej nie ma większego sensu. Wtorek wieczorem mi również pasuje. Jak z Wami? Poniedziałek po południu w gruncie rzeczy też, 13.30 koniec lekcji, do domu i jestem 13.45 - 13.50 już przy tej puszcze co się śmie kompem nazywać.
Pozdrawiam.
panienka_wierzba - Czw 25 Lis, 2004 12:08
Temat postu:
no dobra to ja piszę dopeiro teraz... przepraszam
wczesniej nei mialam okazji i czasu...

moim zdaniem sesja na forum nie byłaby zła, znam wiele przypadków sesji na forum, sama keidyś takową już prowadziłam, sama w takowej uczesniczyłam, patrzymałm jak prowadzi mój brat... no ale niestety już ustaliliście że na czasie
niestety takowego czatu nie znam, i nie wiem czy wzięłabym udział
zastanawialiście się w jakim systemie i doszliście do wniosku że bezsystemówka tak? a więc jak sobie wyobrażacie takową bezsystamówkę? i myślicie nad datem i czasem..
do czata każdemu musi pasować dzień i godizna, conajmniej 3 czy 4 godizny dla każdego, co nei zdaża się często zeby 6 czy 7 osób miało w jednym dniu o tej samej godzinie na 3 czy 4 godizny albo i nawet więcej dostęp do kompa.. więc przychylam się w tym momencie do sesji na forum...

Dodane po pewnym czasie-
kto zgłasza swoją kandydaturę na mg?
Anonymous - Czw 25 Lis, 2004 19:54
Temat postu:
Wierzba - nie. Uzgodniliśmy już, że sesję zagramy na czacie.

Wtorek może być - ale ja zagram dopiero od 18:00. Kończę szkołę o 17:30 Wink
Pasuje mi poniedziałek, wtorek, środa, piątek. biggrin
panienka_wierzba - Pią 26 Lis, 2004 08:48
Temat postu:
no to chciałabym dostać adres czatu pokój i czy to jest normalny czat czy jakiś specjalny czy coś, na czym będzie polegała owa sesja =) (dawo nei grałam na żadnym czasie, z rok będzie, wole na real) i jaki ten system w koncu ma być Wink

niestety mi pasuje jedynie: poniedziałek, wtorki nie wiem chyba mi korki z angilka załatwią (fess 3 mi grozi ;/ przez głupią gramatyke) czwartki po południu, soboty po południu i niedziele. Jednak mam brata, co jest dużym problemem i nie mogę długo siedziec na kompie bo on sie wtrynia..
Anonymous - Pią 26 Lis, 2004 12:10
Temat postu:
Witam.
Ale nie masz jeszcze korków? Mi wtorek pasuje, umówię godzinę z siostrą i będzie dobrze - 18 ok. Smile
Pozdrawiam Kwiat
panienka_wierzba - Pią 26 Lis, 2004 12:35
Temat postu:
jeszcze nie mam ale w tym tygodniu we wtorek chbya zaczne, około godziny 17 bede juz zajeta...
Inteligencja - Pią 26 Lis, 2004 16:09
Temat postu:
18 wtorek mi pasuje...
Anonymous - Pią 26 Lis, 2004 16:16
Temat postu:
Mi też. Ale mogę się trochę spóźnić. No, nareszcie doszliśmy do konsensusu. *^^*
panienka_wierzba - Pią 26 Lis, 2004 16:50
Temat postu:
no to życze milej sesji =)
proszę mi potem o streszczenie jej ^^ chętnie sobie posłucham, i poczytam kwiatków których mam nadzieje będize dużo.
Inteligencja - Pią 26 Lis, 2004 18:18
Temat postu:
Eh...

Mi pasuje KAŻDY dzień po 18.00. Czasem mogę nawet wcześniej. No, to tyle co do mnie... Ciekaw jestem, czy ta sesja sie odbędzie...
Anonymous - Pią 26 Lis, 2004 20:13
Temat postu:
Miejmy nadzieję. Smile

Nasze sesje będą na www.fantassy.abc.pl Wink
Anonymous - Sob 27 Lis, 2004 13:02
Temat postu:
... Neutral ...
Nie mogę być we wtorek wieczorem. Neutral
Anonymous - Sob 27 Lis, 2004 15:23
Temat postu: ..
za tak krótki post i tak obszernego gifa pod postem powinni ci odebrać moderatora, panienko
Anonymous - Sob 27 Lis, 2004 15:32
Temat postu:
Ah ta? Razz Czyżby ktoś z forumowiczów mnie nie lubił i boi się powiedzieć mi to wprost, będąc zalogowanym? Razz To może chociaż PW? :> Będę czekać z ustęsknieniem. ;p
A tak na temat - jak pisałam, wtorek mi nie pasuje jednak, za to czwartek o tej samej porze tak. Przełożymy? *-*
Anonymous - Sob 27 Lis, 2004 18:04
Temat postu:
to co pisałem powyżej akurat było do tavion - - " ale ty też masz gifa pod postem, co jest złem w najczystszej postaci
panienka_wierzba - Nie 28 Lis, 2004 19:24
Temat postu:
dlaczego Femme odpisała jeśli tam psize panienko (no ale w końcu to jest do Tavion =p pfy)

mi wtorek nie pasuje raczej.. pisałam od początku.. czwartek za to ok
Keeveek - Wto 30 Lis, 2004 16:29
Temat postu:
Dementuję, raczej mnie nie będzie , taki mały szlaban za pyskówki

sorki
Anonymous - Sro 01 Gru, 2004 16:47
Temat postu:
Luuudzie, to kiedy gramy? Neutral Bo ja w najbliższym czasie nie będę miała w ogóle wolnych wieczorów. Confused Jedynie dzisiaj... Eh, to se chyba nie pogram... Rolling Eyes
panienka_wierzba - Sro 01 Gru, 2004 21:44
Temat postu:
no ja praktycznie też nie będe mieć wolnych wieczorów...
więc trzeba się ugadac wcześniej...
panienka_wierzba - Sro 29 Gru, 2004 11:52
Temat postu:
temat sesji stanął =)
co powiecie na "po noworoczną" sesję? xD
(czywiscie nie chodzi o sesjie 1 stycznia, bosz, te granie z ludźmi na kcau, niewyspanymi i wogóle ^^ jaki schiz Razz) Trzeba by było się trochę powazniej zajać tą sesją nim na nowo rpzyjdą obowiązki szkolne itp. ^^ co myslicie?
Anonymous - Sro 29 Gru, 2004 13:46
Temat postu:
Nom, przydałaby się sejsa Confused
Myślę, że w piątek można by... albo jutro.

Uzgodnijmy to jakoś.
panienka_wierzba - Sro 29 Gru, 2004 14:16
Temat postu:
w piątek jest sylwester droga Tav Wink hehe
moim zdaniem lepiej dopiero "po" sylwestrze, bo teraz wszyscy zabiegani i wgoóle =).
Anonymous - Sro 29 Gru, 2004 14:36
Temat postu:
Buu, no tak. Może 2-giego? Smile
Taka sesja przed szkołą Neutral

A ja w tym roku mam ferie 2 tygodnie po przerwie świątecznej ^___^

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group