Co, jeśli ktoś powie, że Cię nie lubi? Nic. A że lubi? Też nic. Bezsens. To forum a nie jakieś złote myśli. Złote myśli mamy już w innym temacie.
 Co, jeśli ktoś powie, że Cię nie lubi? Nic. A że lubi? Też nic. Bezsens. To forum a nie jakieś złote myśli. Złote myśli mamy już w innym temacie.  Ja osobiście nie mam o Tobie zdania, bo Cię nie znam.
 Ja osobiście nie mam o Tobie zdania, bo Cię nie znam.      

| Tavion napisał/a: | 
| A ja nie ukrywam, że cię nie lubię.   Zaznaczyłam odp. 2. | 

Także jednym słowem moge powiedzieć ze niezbyt Cię lubię
 Także jednym słowem moge powiedzieć ze niezbyt Cię lubię   A po za tym teraz ( bo chyba nie wiesz ) jest takie coś na forum , co się nazywa " Ranking moderatorów " . Wpisałam Cię tam i sama zajrzyj i zobacz ile masz pozytywnych ocen , a ile negatywnych!
 A po za tym teraz ( bo chyba nie wiesz ) jest takie coś na forum , co się nazywa " Ranking moderatorów " . Wpisałam Cię tam i sama zajrzyj i zobacz ile masz pozytywnych ocen , a ile negatywnych!   

. to tyle.
. to tyle.      
     | Nena napisał/a: | 
| Nei martw sie, mnie tez nikt nie lubi. | 
 ja Cię kocham wprost!
 ja Cię kocham wprost!  Wiechu zmienił sobie wreszcie dzwonek do komórki
 Wiechu zmienił sobie wreszcie dzwonek do komórki  

Ale zaznaczyłam TAK.
 Ale zaznaczyłam TAK. 

. Mam nadzieję, że nie kłamałaś. Kłamstwo to zazwyczaj najgorsza droga do tego, by ktoś Cię lubił. Choć szczerość też nie jest zawsze dobra. Trzeba zachować umiar... W mówieniu prawdy, oczywiście
. Mam nadzieję, że nie kłamałaś. Kłamstwo to zazwyczaj najgorsza droga do tego, by ktoś Cię lubił. Choć szczerość też nie jest zawsze dobra. Trzeba zachować umiar... W mówieniu prawdy, oczywiście  (mam na myśli taką 'ostrą' prawdę
 (mam na myśli taką 'ostrą' prawdę  ). Jeśli kłamałaś-to źle. Ale może Forumowicze Ci wybaczą. Jeśli nie klamałaś-to fajnie
 ). Jeśli kłamałaś-to źle. Ale może Forumowicze Ci wybaczą. Jeśli nie klamałaś-to fajnie  . Forumowicze Ci pewnie wybaczą
. Forumowicze Ci pewnie wybaczą  .
.

.
.      

Fajnie;]
 Fajnie;]     | Kinga napisał/a: | 
| Ffierzba nie prawda ... mnie nikt nie lubi | 

Chciałabym tylko żeby chociaż jedna osoba tak naprawdę mnie polubila. Czy to tak dużo...?
 Chciałabym tylko żeby chociaż jedna osoba tak naprawdę mnie polubila. Czy to tak dużo...?      
      I naprawdę, pomyśl, zanim coś takiego napiszesz, sama wiesz, że jest nieprawdą.
 I naprawdę, pomyśl, zanim coś takiego napiszesz, sama wiesz, że jest nieprawdą.

| KoT napisał/a: | 
| Witam. Młoda: Wczorajszą rozmową na czacie nie powinnaś się przejmować.  I naprawdę, pomyśl, zanim coś takiego napiszesz, sama wiesz, że jest nieprawdą. Pozdrawiam  | 

| Ona89 napisał/a: | 
| Miałam chyba taką chwilę słabości, ale już mi przeszło i jest ok. Przyznam, że ktoś mi w tym pomógł  | 

...
...     | Tavion napisał/a: | 
| Ona, teraz będziesz mi wypominała, że tak do ciebie mówiłam?   Młoda, przy wszystkich nie mówi się o danej osobie. Ale cóż, dzięki. Może jeszcze powiesz, że używałam na czacie słowa ^jebane^ ?   To o czym gadamy na czacie, nie wydostaje się poza czata. Jasne?  | 

Najlepiej będzie jak zapomnimi o wszystkim co tam na siebie pisałyśmy i będzie ok.
  Najlepiej będzie jak zapomnimi o wszystkim co tam na siebie pisałyśmy i będzie ok. 

Natomiast Ona 89 - Spokojnie, Tavioneczkę troszkę poniosło
 Natomiast Ona 89 - Spokojnie, Tavioneczkę troszkę poniosło  Ale ja i tak bym się jej nie słuchał, taki ze mnie be dachowiec.
 Ale ja i tak bym się jej nie słuchał, taki ze mnie be dachowiec.  
| Młoda napisał/a: | 
| A co wstydzisz się tego ??   Może chciałam to powiedzieć... Nic do ciebie nie mam  | 
 A kto ze mną zadarł, zginął w butach!
 A kto ze mną zadarł, zginął w butach!   

)
 )      . Ot, dużo mówi
. Ot, dużo mówi  

Femme: A znikąd, po prostu trzeba umieć sobie radzić. ;>
 Femme: A znikąd, po prostu trzeba umieć sobie radzić. ;>
 .
.
 ?
?      . Ja już dawno o tym wiedziałem
. Ja już dawno o tym wiedziałem  .
.

...
...      (dziwne pytanie, ale inaczej tego sformuować nie potrafię XD)
 (dziwne pytanie, ale inaczej tego sformuować nie potrafię XD)      .
. 
 : Femme, chciałaś być złośliwa? Wyszło Ci
 : Femme, chciałaś być złośliwa? Wyszło Ci  
 .
.     | Inteligencja napisał/a: | 
| Wybacz, lecz ja tak mam... Schorzenie umysłowe, często gadam do siebie  . | 
 .
.
 . To powyżej jest do Inteligenta
. To powyżej jest do Inteligenta  .
.      
 Od razu Ci się wszystkiego odechce...
  Od razu Ci się wszystkiego odechce...
 .
.
 ;P.
 ;P.
 ? Czyżby miało być jakimś wytłumaczeniem? Hm, bo czytając to, dochodzę do wniosku, że jesteś niedowartościowana ;P.
? Czyżby miało być jakimś wytłumaczeniem? Hm, bo czytając to, dochodzę do wniosku, że jesteś niedowartościowana ;P.
 Możesz jaśniej, bo ja nie jestem taka idealna jak coniektórzy i trzeba mi dwa razy tłumaczyć.
 Możesz jaśniej, bo ja nie jestem taka idealna jak coniektórzy i trzeba mi dwa razy tłumaczyć.      ?
?
 .
.