Dzieci OnLine

Na luzie... - czy mnie lubicie?

sami10 - Pią 19 Lis, 2004 09:15
Temat postu: czy mnie lubicie?
cześć wiem że może ten temat jest niepotrzebny
ale chciałabym się dowiedzieć czy mnię lubicie ale proszą o szczerość
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 09:19
Temat postu:
Sami10 - taki temat nie powinien istnieć
Co by było gdyby nagle wszyscy założyli
tematy typu: Czy mnie lubisz, co o mnie
myślisz? Jesteś fajna - lecz takie tematy
są zbędne.
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 09:30
Temat postu:
Też nie rozumiem po co ten temat... Rolling Eyes Co, jeśli ktoś powie, że Cię nie lubi? Nic. A że lubi? Też nic. Bezsens. To forum a nie jakieś złote myśli. Złote myśli mamy już w innym temacie. Razz Ja osobiście nie mam o Tobie zdania, bo Cię nie znam.
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 12:50
Temat postu:
A ja nie ukrywam, że cię nie lubię. Razz
Zaznaczyłam odp. 2.
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 14:05
Temat postu:
Witam.
Nie mam o Tobie dokładnie wyrobionego zdania, mogę jedynie zaznaczyć, że jesteś dość młoda. I tak się zachowujesz.
Pozdrawiam Kwiat
justka007 - Pią 19 Lis, 2004 14:18
Temat postu:
Nie znam ciebie, więc nie mogę sie wypowiedzieć.
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 14:26
Temat postu:
Tavion napisał/a:
A ja nie ukrywam, że cię nie lubię. Razz
Zaznaczyłam odp. 2.

Brawo za szczerość! Wink

A teraz do Sami - nie mam o Tobie zdania, ale wkurza mnie czasem to, że na forum wypisujesz raz tak, a potem całkiem co innego, czyli po prostu ściemniasz, i to właśnie wkurza wiele osób Smile
Mam nadzieję, że mnie zrozumiałaś jak i również innych Smile
Nikita - Pią 19 Lis, 2004 15:07
Temat postu:
Tak jak KleO - nie mam o Tobie zdania lecz wnerwiają mnie twoje dziecinne , niepotrzebne , zaśmiecające posty Neutral Confused Także jednym słowem moge powiedzieć ze niezbyt Cię lubię Wink A po za tym teraz ( bo chyba nie wiesz ) jest takie coś na forum , co się nazywa " Ranking moderatorów " . Wpisałam Cię tam i sama zajrzyj i zobacz ile masz pozytywnych ocen , a ile negatywnych! Wink Neutral

Pozdraviam - Nikita Very Happy
Ona89 - Pią 19 Lis, 2004 15:13
Temat postu:
Sami10 ten temat nie ma sensu, chyba że chcesz sprawdzić jaki moderator cię nie lubi i się zemścić czyli dać głos na "nie" w "Rankingu moderatorów". Całe szczęście, że ja jestem tylko zwykłym użytkownikiem Wink
Pulkownik Nikt - Pią 19 Lis, 2004 16:01
Temat postu:
Szczerze? Nie lubie cie ;P.
I po co ten temat? :/ Chyba sie nie spodziewalas ze cale forum rzuci ci sie na szyje i bedzie krzycze : "taaakk !!!! Kochamy cie nie odchodz tylko !" Razz. to tyle.
kicp - Pią 19 Lis, 2004 18:17
Temat postu:
tak, kochamy cie [spelniam zadanie tego topicu].

btw - dowartosciowuje cie to, ze ktos w necie zupelnie obcy cie lubi? keep goin'
DeadCorpses - Pią 19 Lis, 2004 19:04
Temat postu:
Nie, nienawidze cię!
muahahahaahahhaaha!
[a ja się wyłamuje!]
Inteligencja - Pią 19 Lis, 2004 19:14
Temat postu:
Sami10- (wiem, nie znam Cię, ale w Internecie przyjęło się zwracać do wszystkich per 'Ty') nie powinnaś zakładać takich tematów. Nie chodzi o to, że to jest złe. Lecz o to, iż samo staranie się, by bycie lubianym jest bezsensowne. Zresztą, to jest również nieco irytujące - nie sądzisz, że przez samo umieszczenie tej ankiety otrzymałaś tyle negatywnych głosów? Jak dla mnie, powinnaś zaprzestać rozmyślać nad takimi tematami i nie przejmować się rankingami. Bądź normalna i bądź sobą. Może wtedy ludzie Cię bardziej polubią? Ja nie głosuję wcale. Wstrzymuję się z oceną... 1. Nie znam Cię. 2. To bez sensu....
Naomi - Sob 20 Lis, 2004 10:55
Temat postu:
Przyznaję... Trochę głupi temat...Ale sami10 jest bardzo znaną osobą (przez te wszystkie afery)... Wiesz lepiej sobie sprawdź na rankingu moderatorów jak cię odbierają inni w tej roli Rolling Eyes
Anonymous - Sob 20 Lis, 2004 11:06
Temat postu:
Nei martw sie, mnie tez nikt nie lubi.
sami10 - Sob 20 Lis, 2004 11:43
Temat postu:
Nena napisał/a:
Nei martw sie, mnie tez nikt nie lubi.
wiem jak to jest ale trzeba z tym żyć na forum tak jak w szkole ale kogo zmusisz żeby Cię lubił
mroweczka - Sob 20 Lis, 2004 11:59
Temat postu:
Nena, co Ty złotko opowiadasz? Neutral ja Cię kocham wprost! Mr. Green Wiechu zmienił sobie wreszcie dzwonek do komórki Razz

Sami10-Już to gdzieś pisałam ale napiszę jeszcze raz. Lubię Cię tak,jak innych użytkowników,nie kocham Cię ponad życie,ale też nie nienawidzę Cię czyli tak "średnio" Mr. Green Ale zaznaczyłam TAK.

i oto w moim 1500 poście wyznałam swoją długo skrywaną miłość do Neny Mr. Green Razz Very Happy
Anonymous - Sob 20 Lis, 2004 12:15
Temat postu:
Cichaj! Nie lubisz mnie Razz
sami10 - Sob 20 Lis, 2004 12:30
Temat postu:
ja lubię bardzo wszystkich forumowiczów Ciebie też mróweczko i Ciebie również Neno
Inteligencja - Sob 20 Lis, 2004 12:41
Temat postu:
A ja nadal się wstrzymam... Poczekam, aż ta cała afera zostanie wyjaśniona. I oddam głos po niej-mimo, że to bez sensu. Trochę mi to przypomina tę całą Lepperiadę.... Nie pytać, dlaczego Smile. Mam nadzieję, że nie kłamałaś. Kłamstwo to zazwyczaj najgorsza droga do tego, by ktoś Cię lubił. Choć szczerość też nie jest zawsze dobra. Trzeba zachować umiar... W mówieniu prawdy, oczywiście Wink (mam na myśli taką 'ostrą' prawdę Smile ). Jeśli kłamałaś-to źle. Ale może Forumowicze Ci wybaczą. Jeśli nie klamałaś-to fajnie Smile. Forumowicze Ci pewnie wybaczą Smile.

Apropo, mnie też wszyscy kochają Razz Razz Razz.
panienka_wierzba - Nie 21 Lis, 2004 18:10
Temat postu:
hm.. ja nie mam o Tobie zdania ale troche mnie denerwujesz i bardziej sie skłaniam do odpowiedzi 2

a mnie tez nikt nie lubi Wink
Ona89 - Nie 21 Lis, 2004 18:13
Temat postu:
sami10 z początku cię nie lubiłam, ale teraz nie mam zdania.

panienka_wierzba ja cię lubię Wink
Kinga - Nie 21 Lis, 2004 18:46
Temat postu:
Sami ja tez nie mam raczej o Tobie zdania ... Smile

Ffierzba nie prawda ... mnie nikt nie lubi
Anonymous - Nie 21 Lis, 2004 18:56
Temat postu:
Nene i wierzbę to kooooooocham! ^.^
Naomi - Nie 21 Lis, 2004 19:35
Temat postu:
Ej ej dziewczyni, deprecha ??Wink
Nie piszcie głupst !! Kinguś i Fierzbuś :* biggrin
PozdruFfka... !! Laughing
Malvina - Nie 21 Lis, 2004 20:09
Temat postu:
W rankingu moderatorów sami ma 18 na ''NIE''..a teraz 8 czy 9.. biggrin Fajnie;]
Anonymous - Nie 21 Lis, 2004 20:15
Temat postu:
Kinga napisał/a:
Ffierzba nie prawda ... mnie nikt nie lubi

Ehe ehe... Wink

Sami, a co do Ciebie to raczej nie mam zdania, ale jako toruńczyk nie mogę nie lubić drugiej osoby z grodu Kopernika Mr. Green
Ona89 - Nie 21 Lis, 2004 21:15
Temat postu:
Ja już jestem pewna, że mnie nikt nie lubi. I na forum i w rodzinnym mieście. Czym sobie na to zasłużyłam? Crying or Very sad Chciałabym tylko żeby chociaż jedna osoba tak naprawdę mnie polubila. Czy to tak dużo...?
Malvina - Pon 22 Lis, 2004 12:05
Temat postu:
Ojej..biedactwo Rolling Eyes
Anonymous - Pon 22 Lis, 2004 15:19
Temat postu:
Witam.
Młoda: Wczorajszą rozmową na czacie nie powinnaś się przejmować. Wink I naprawdę, pomyśl, zanim coś takiego napiszesz, sama wiesz, że jest nieprawdą.
Pozdrawiam Kwiat
Ona89 - Pon 22 Lis, 2004 15:50
Temat postu:
Miałam chyba taką chwilę słabości, ale już mi przeszło i jest ok. Przyznam, że ktoś mi w tym pomógł Wink
Naomi - Pon 22 Lis, 2004 15:56
Temat postu:
KoT napisał/a:
Witam.
Młoda: Wczorajszą rozmową na czacie nie powinnaś się przejmować. Wink I naprawdę, pomyśl, zanim coś takiego napiszesz, sama wiesz, że jest nieprawdą.
Pozdrawiam Kwiat

Kocie, ja się nie przejmuje. To przecież tylko zdanie Tavion...
Chyba pomyliłeś się. Czy to nie miało być skierowane do Ona89 ?Wink
Malvina - Pon 22 Lis, 2004 19:18
Temat postu:
Ona89 napisał/a:
Miałam chyba taką chwilę słabości, ale już mi przeszło i jest ok. Przyznam, że ktoś mi w tym pomógł Wink

Uff.. nie znoszę jak ktoś pisze/mówi "Och.. mnie nikt nie lubi" lub "Nikt mnie nie kochaa... bee " ;pp
Anonymous - Pon 22 Lis, 2004 19:25
Temat postu:
Ona, teraz będziesz mi wypominała, że tak do ciebie mówiłam? Razz
Młoda, przy wszystkich nie mówi się o danej osobie. Ale cóż, dzięki. Może jeszcze powiesz, że używałam na czacie słowa ^jebane^ ? Confused
To o czym gadamy na czacie, nie wydostaje się poza czata. Jasne? Wink
Inteligencja - Pon 22 Lis, 2004 19:35
Temat postu:
...a świstak siedzi i zawija je w te sreberka...

---

Tavion, wybacz, ale nie mogłem się powstrzymać Smile...
Naomi - Pon 22 Lis, 2004 21:09
Temat postu:
Tavion napisał/a:
Ona, teraz będziesz mi wypominała, że tak do ciebie mówiłam? Razz
Młoda, przy wszystkich nie mówi się o danej osobie. Ale cóż, dzięki. Może jeszcze powiesz, że używałam na czacie słowa ^jebane^ ? Confused
To o czym gadamy na czacie, nie wydostaje się poza czata. Jasne? Wink

A co wstydzisz się tego ?? Confused
Może chciałam to powiedzieć... Nic do ciebie nie mam Smile
Ona89 - Pon 22 Lis, 2004 22:04
Temat postu:
Zaraz się pozabijamy przez ten czat Wink Najlepiej będzie jak zapomnimi o wszystkim co tam na siebie pisałyśmy i będzie ok.

Tavion sorry za ten post i za to co pisałam na czacie Wink

Malvina ciebie też przepraszam za mój post. Postaram się więcej nie pisać takich postów i nierozczulać się nad sobą. Very Happy
Anonymous - Pon 22 Lis, 2004 23:08
Temat postu:
Witam.
Młoda, tak...Słowa do Onej89, pomyłka. biggrin Natomiast Ona 89 - Spokojnie, Tavioneczkę troszkę poniosło Wink Ale ja i tak bym się jej nie słuchał, taki ze mnie be dachowiec. Razz
Pozdrawiam
Anonymous - Wto 23 Lis, 2004 18:55
Temat postu:
Młoda napisał/a:

A co wstydzisz się tego ?? Confused
Może chciałam to powiedzieć... Nic do ciebie nie mam Smile

A ty się Młodziutka nie wtrącaj, bo ja zacznę coś do ciebie mieć. Twisted Evil A kto ze mną zadarł, zginął w butach! Twisted Evil
(To nie groźba Twisted Evil )
Anonymous - Sro 24 Lis, 2004 13:49
Temat postu:
Witam.
Przecież Tavion jest łagodna jak baranek, nie wierzcie jej Wink. Ot, dużo mówi Razz
Pozdrawiam Kwiat
Anonymous - Sro 24 Lis, 2004 14:50
Temat postu:
Tavi barankiem? Do tego łagodnym? XDD KoT, skąd Ty się urwałeś? Wink
panienka_wierzba - Sro 24 Lis, 2004 20:42
Temat postu:
pies który dużo szczeka mało gryzie? =p hyhy ale Tavion i tak wszysyc kochamy =) nasz ukochany baranek z bazooką za plecami Mr. Green
Anonymous - Czw 25 Lis, 2004 07:25
Temat postu:
Witam.
Od bazooki prosze sie odczepić, AK47 i bazooka to akurat moje itemy biggrin Femme: A znikąd, po prostu trzeba umieć sobie radzić. ;>
Pozdrawiam
panienka_wierzba - Czw 25 Lis, 2004 09:35
Temat postu:
a właśnie sie zastanawiałam czy napisać z kałachem czy z bazooką hyhy ^^ no popatrz blehehehe =D
Anonymous - Czw 25 Lis, 2004 13:55
Temat postu:
KoT: Ah ta? Może jeszcze powiesz, że sobie Taf wytresowałeś? ;p
Anonymous - Czw 25 Lis, 2004 13:59
Temat postu:
tav baranku, chodź tutaj!
Anonymous - Czw 25 Lis, 2004 14:40
Temat postu:
Weroniko, chciałaś być zabawna? Nie wyszło Ci...
Inteligencja - Czw 25 Lis, 2004 17:06
Temat postu:
Femme, chciałaś być złośliwa? Wyszło Ci Smile.

Apropo, czy ta ankieta nadal jest aktualna Smile?
Anonymous - Czw 25 Lis, 2004 17:40
Temat postu:
Nawet jeśli tu nikt cie nie lubi,nie znaczy że tak jest i w twoim swiecie.
Anonymous - Czw 25 Lis, 2004 17:53
Temat postu:
Inteligencjo, ja sama w sobie jestem złośliwa...
Inteligencja - Czw 25 Lis, 2004 19:03
Temat postu:
Odkryłaś Amerykę Razz. Ja już dawno o tym wiedziałem Razz.

Tak trzymaj Smile Smile Smile...
Anonymous - Czw 25 Lis, 2004 19:20
Temat postu:
Tss... Więc po co zadajesz pytanie, czy chcę być złośliwa, skoro sama w sobie jestem złośliwa, i Ty o tym wiesz? Wink (dziwne pytanie, ale inaczej tego sformuować nie potrafię XD)
Inteligencja - Czw 25 Lis, 2004 21:17
Temat postu:
Ohhhhhhh to było pytanie retoryczne Smile.

Ty powiedziałaś : Weroniko, chciałaś być zabawna? Nie wyszło Ci...
A ja Smile : Femme, chciałaś być złośliwa? Wyszło Ci Smile

Wybacz, lecz ja tak mam... Schorzenie umysłowe, często gadam do siebie Smile.
Ppark - Czw 25 Lis, 2004 21:37
Temat postu:
Inteligencja napisał/a:

Wybacz, lecz ja tak mam... Schorzenie umysłowe, często gadam do siebie Smile.

Też to mam. I powiem więcej - fajnie jest od czasu do czasu mieć rozmówcę na poziomie.

Co do tematu: Masz Kartezjusza w podpisie, więc nie mogę Cię lubić, przepraszam Sad.
Edit: Tematy mi się pomyliły Razz. To powyżej jest do Inteligenta Razz.
Anonymous - Czw 25 Lis, 2004 22:31
Temat postu:
Witam.
Przecież Femme jeszcze łagodniejsza od Tavion, gdzie Ty w niej złośliwość widzisz? Jak się umie z bestyjką obchodzić, to i pluszaczkiem nazywać możesz. Wink
Pozdrawiam
Anonymous - Pią 26 Lis, 2004 06:40
Temat postu:
KoT: ... <plask> -_____________________________________________-" Uciekaj. Dobrze radzę, uciekaj. Jak Cię dorwę na gadu, to zobaczysz, jaki pluszaczek potrafi być milusi. Twisted Evil Od razu Ci się wszystkiego odechce...
Inteligencjo: ta, wiem, też to mam ;p nie ma jak czasem pogadać z kimś inteligentnym, nie? ^^ a raczej poprowadzić monolog ;p
Inteligencja - Pią 26 Lis, 2004 21:09
Temat postu:
To specjalnie dla Ciebie zmienię swój podpis Wink.

Ja uwielbiam porozmawiać z kimś mądrym, inteligentnym, fajnym, ciekawym -ogólnie idealnym ;P-więc często prowadzę monologi Wink ;P.

Femme Fatale... Z jakiegóż powodu to 'raczej' Razz? Czyżby miało być jakimś wytłumaczeniem? Hm, bo czytając to, dochodzę do wniosku, że jesteś niedowartościowana ;P.

Apropo, sądzę, że przydałby się osobny temat o monologach ;P.
Anonymous - Pią 26 Lis, 2004 21:19
Temat postu:
Oh ah! ;p

A ja już dawno doszłam do wniosku, że jesteś "naddowartościowany". ;p Z dwojga złego wolę być niedowartościowana, chociaż wcale się za taką nie uważam. Może czasem... Ale to rzadko. Na jakiej podstawie wysnułeś takie wnioski? Bo co w tym: "ta, wiem, też to mam ;p nie ma jak czasem pogadać z kimś inteligentnym, nie? ^^ a raczej poprowadzić monolog ;p" Twoim zdaniem jest... Niedowartościowane? Razz Możesz jaśniej, bo ja nie jestem taka idealna jak coniektórzy i trzeba mi dwa razy tłumaczyć.
Inteligencja - Pią 26 Lis, 2004 21:33
Temat postu:
...raczej...

już rozumiesz Smile?

Zapewniam Cię, iż ja jestem... dowartościowany ;P. Tj. 'normalny'.
Anonymous - Pią 26 Lis, 2004 21:41
Temat postu:
Hm... Powiedziałabym o sobie wszystko, ale nie to, że jestem niedowartościowana, bo napisałam "raczej". Nadal nie rozumiem, ale dajmy temu spokój. ;p

Taak, Ty w ogóle jesteś cud(acz)ny. ;p Może już starczy o Twojej osobie? ;p Niedługo tak się napuszysz, że w drzwiach utkniesz i Bozia Cię pokara. ;p
Oby Ci to Twoje pseudo dowartościowanie nie wyszło bokiem, drogi panie inteligentny...
Inteligencja - Sob 27 Lis, 2004 00:10
Temat postu:
Lady Pandoro, nie wykorzystuj nowych sztuczek i zagrywek, albowiem czuję się jak na straconej pozycji :>.

Tak właściwie to mieliśmy rozmawiać o Sami10... Tj. czy (my) ją lubimy... Smile.
Anonymous - Sob 27 Lis, 2004 00:25
Temat postu:
Więc nie offtopujmy. Koniec tematu. ;p
Will11 - Sob 04 Gru, 2004 22:43
Temat postu:
Nie znam cię. Żeby cię ocenić musiałabym cię lepiej poznać.

Pozdrawiam Kwiat
Anonymous - Nie 19 Gru, 2004 22:49
Temat postu:
spier.dalaj

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group