INNE PYTANIA - ... <---- koniecznie zajrzyjcie !! Anonymous - Sob 05 Kwi, 2003 19:57 Temat postu: ... <---- koniecznie zajrzyjcie !!
Mam problem... Dosyć nietypowy ... Otóż odziedzicczyłam po rodzicach .... grube palce... No ja nei wiem co z tym zxrobić... Nie mogę nosić pierścionków, bo jeśli jakiś jest ładny - to z reguły jest na mnie za mały ... a nawet jak mam jakś dobry - to wyglądam w nim strasznei - moja palce są brzydkie ... Co z tym zrobić ??
Z góry thx za odpowiedź
Anonimka deg - Pon 07 Kwi, 2003 00:30 Temat postu:
Z palcami wiele nie zrobisz - to sprawa genetyki.
Możesz natomiast rozglądać się za większymi pierścionkami. Wiem - teraz kłopotliwe, ale w przyszłości możesz skorzystać z usług jubilera - powiększają oni pierścionki. Anonymous - Pon 07 Kwi, 2003 16:40 Temat postu:
No cóż... pogodzę się z losem...
Thx za odpoweidź...
Anonimka Iśka - Pią 02 Maj, 2003 19:06 Temat postu:
Szczerze mówiąc Anonimko, czy muszisz koniecznie nosić pierścionki ??? Czy nie wystarczy ci tylko obrączka . Teraz pierścionki nie są w modzie... Dziewczętom lepiej jest w medalikach, delikatnich łańcuszkach, czy kolczykach... naprawdę !!!
Paaaaaaaaaa, paaaaaaaaaa deg - Pon 05 Maj, 2003 23:56 Temat postu:
Spokojnie - ten najważniejszy pierścionek zawsze można zamówić większy Anonymous - Wto 06 Maj, 2003 14:40 Temat postu: Myśle ,że teraz są wmodie kolczyki Maciek - Nie 11 Maj, 2003 16:30 Temat postu:
heh moze nie namiejscu pytanie ale coz
Ile wazysh ??? Anonymous - Sro 21 Maj, 2003 17:41 Temat postu:
Maciek napisał/a:
heh moze nie namiejscu pytanie ale coz
Ile wazysh ???
M+Pytanie, fakt - nie na temat ...
Do kogo to było ??
Thx za odpowiedzi, ale no wiem...
Kolczyków jeszcze nie noszę ... (nie bdę ukrywać - nie mam jeszcze przekłutych uszu)...
Dzięki:*
Jesteście wielcy :*
Anonimka:) Iśka - Pią 30 Maj, 2003 14:35 Temat postu:
Ale zawsze możesz nosić chociażby medalik, czy łańcuszek Lilly - Pią 04 Lip, 2003 20:12 Temat postu:
No..., genetyki się zmienić nie da, niestety, ale doceń to co masz ładne, np.: włosy. Jeżeli będziesz gadać tylko o tych palcach, to inni będą je tylko widzieć, zamiast tyc twoich zalet. To dbaj o to co jest u ciebie zaletą, i pogodź się z losem.
Maciek: Waga naprawdę nie ma tu nic do rzeczy! Gościówa - Pią 18 Lip, 2003 18:25 Temat postu: Palce
To sparwa genetyki musisz się z tym pogodzić nie da się tego zmienić. Sa bardzo rózne rozmairy pierścionków więc napewno znajdziesz jakiiś dla siebie Najwazniejsze jest to żebyś sie zaakceptowała Alice_10 - Pią 29 Sie, 2003 12:14 Temat postu:
jezeli nie masz przekutych uszu mozesz nosic klipsy,lancuszki brazoletki i wiele innych!