Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - [Off Topic] - Sami

ToJa - Pią 19 Lis, 2004 18:56
Temat postu: [Off Topic] - Sami
Pewnie niedługo zechcecie zdjęcie Sami nago. Chyba tylko tak może Wam udowodnić, że pisze prawdę, co? Chociaż też niekoniecznie, bo zdjęcie da się przerobić w kilka minut...
Pisałam już raz o tym. Znam dziewczynę, która ma 14 lat i mierzy ponad 180 cm Dużo ponad... Znam dziewczynkę, która w wieku 10 lat miała miesiączkę i wyglądała (wzrost, waga, piersi) jak dziewczyna 14 -15 lat. Ludzie! Odczepcie się od Sami. Nie wstyd Wam? Jest jaka jest, ale ma 10 lat i takie tłamszenie jej nie przyniesie nic dobrego. Nie wnikam czy pisze prawdę czy nie, ale jeśli tak, to zastanowiliście się, że w szkole też dają jej w kość z tego powodu? Musicie jej dokładać i tutaj?!
To oczywiście dotyczy i innych (w przyszłości)
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 19:05
Temat postu:
Ja jej nie ubliżam. Tylko dziwne jest to, że mówi, iż ma rozmiar stanika 70A, a za 2 tygodnie jest 70C, więc trochę jest to niewiarygodne, ale, że udaje tą swoją mindi10, co podobno jest jej koleżanką, która nie ma komputera, a następnie napisała, że jej rodzice kłócą się w pokoju obok i nie wie co ma zrobić. Dziwne, jej rodzice u sami10 kłócą się w jej domu obok w pokoju. Łatwo można stracić zaufanie do człowieka, ale to już inna sprawa...
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 19:18
Temat postu:
Stuprocentowo zgadzam się z KleO. Sądziłam, że można tu swobodnie wypowiadać swoje zdanie. Na każdy temat Confused ... Widocznie nie można nikomu zwrócić uwagi. Ale ToJu, nie przyznasz, że takie zachowanie jest choćby a najmniejszym stopniu irytujące?
ToJa - Pią 19 Lis, 2004 19:18
Temat postu:
KleO, to nawet nie chodzi o ubliżanie. Jednak czasami takie słowa jak mutant, zaburzenia, itp. mogą sprawić przykrość. Jeśli ma się jeszcze z tego samego powowodu przykrości w szkole, to całkiem można się podłamać. Napisałam Sami, żeby nie wdawała się w dyskusję i z głowy. Zróbcie to samo. Każdy ma prawo niewierzyć, a Sami wcale nie musi niczego udowadniać.
Gdy pojawiła się tu Weronika też pisała bardzo różne posty. Czasami trzeba było dobrze pomyśleć, żeby zrozumieć, o co jej chodzi. Teraz jest starsza i jest zupełnie inaczej. Gdyby jednak wtedy zaczęto ją ścigać, to zwiałaby z forum i nie wróciła. A tak jest tu od badzo dawna.
DO SAMI - nie waż się rozsyłać fotek. Nawet nie wiesz komu je wysyłasz!
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 19:22
Temat postu:
ToJa, sami ma być traktowana ulgowo? Razz
Ja też miałam koło 170cm w wieku 11 lat, i dobrze wiem jak to jest. Jej historie niestworzone są rzeczywiście dziwne, gdzie w 10 dni przybywa jej 5cm, piersi z 70A rosną do 70C.
Żaden inny użytkownik nie jest besztany przez innych. Żaden - mówiący prawdę.

I zgadzam się z Femme i KleO. Jej zachowanie wydaje nam się ^nieco^ dziwne.

Jeszcze coś - sami zakłada tematy typu 'czy mnie lubicie', gdzie przeważająca część stwierdziła, że jej nie lubi, albo nie ma o niej zdania. Jeżeli po takich odpowiedziach nie czuje się usatysfakcjonowana, to po co je zakłada?

Edit: ToJa, wydaje mi się, że na forum nie grasują ani zbóje, ani pedofile. Razz
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 19:28
Temat postu:
Nazywajmy rzeczy po imieniu - to ja powiedziałam o mutancie. Ale nie miałam bezpośrednio na myśli sami. Napisałam coś w tym rodzaju: "niedługo na forum będą przychodzić dwumetrowe mutanty o wadze 30 kg". To była ironia, fakt, ale byłam poirytowana jej zachowaniem, jak inni zresztą. Przecież nie powiedziałam: "sami, jesteś mutantem!" Jesteśmy ludźmi i są granice od spokoju do zdenerwowania czy irytacji. Mnie, np. bardzo łatwo jest wyprowadzić z równowagi. Ten post był pisany pod wpływem impulsu, nie chciałam nikogo zranić. Chociaż ja faktycznie muszę być jakaś okropna, bo na tym forum nie raz powiedziałam komuś coś, co go dotknęło. Rolling Eyes Co nie zmienia mojego zdania o sami i jej zachowaniu. Nie będę już się o niej wypowiadać, o jej rzekomych kłamstwach czy też niekłamstwach - okej, od dzisiaj po prostu na to nie zwracam uwagi, choć dla mnie to nie jest rozwiązaniem problemu.
sami10 - Pią 19 Lis, 2004 19:30
Temat postu:
A mam z Triumph a C z HEY i jeszcze raz Dziękuję Toja!
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 19:32
Temat postu:
Dobra - nie wdaję się w dyskusje.
Powiem tylko, że 70A a 70C, to jest baaaaaardzo duża różnica. Razz
Więc wątpię, żeby te 2 firmy robiły staniki tak od siebie różne.
Bo skoro 70A, odpowiada 70C, to największy rozmiar to 70Z?
Inteligencja - Pią 19 Lis, 2004 19:33
Temat postu:
...Sami nie musi niczego udowadniać - cóż, zgadzam się. Zresztą, kto by chciał film pokazujący, jak rosną piersi u 10letniej dziewczynki?

A, i tak właściwie. Mam pytanie Smile - jako nowy forumowicz... Po co Sami chwali się swoimi piersiami i wzrostem? Czy ktoś Jej zadał te pytanie na forum? Po co?

Wybaczcie, że nie siedzę w temacie, a mimo to udzielam się... Lecz po prostu interesuje mnie nieco ten topic...
ToJa - Pią 19 Lis, 2004 19:33
Temat postu:
Trochę wyrozumiałości... Czy proszenie o wysyłanie fotek, to zwracanie uwagi? Zażądaliście, żeby coś udowodniła. A kto z Was zastanowił się, że zdesperowana 10-latka może wysłać zdjęcie każdemu, kto ją poprosi i licho wie, jakie jeszcze informacje?
Pyta czy ją lubią, bo chce być lubiana. Weronika na początku doprowadzała mnie do białej gorączki. Posty, w których nie wiadomo, o co chodziło, odpowiedzi zupełnie bez sensu... A teraz jest już inaczej...
Tavion jesteś sporo starsza od niej. Tak trzeba ją traktować ulgowo, bo trudno porównywać ludzi 14-16 lat z 10-latkami. I tylko dlatego ulgowo Razz
Trudno, jakoś trzeba pogodzić się, że są tu ludzie w różnym wieku. Chcecie żeby forum było jak niektóre czaty gdzie młodszych przeganiają jak "psiaki"?
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 19:41
Temat postu:
ToJa - wybacz, ale ja nie wyzywałam Sami od mutantów itp., a ja ją wtedy tylko uspokojałam, ponieważ osoby były zaskoczone, że 10 - latka, już prawie 11 - latka ma ponad 1.70 cm wzrostu, więc chciałam ją tylko uspokoić, a tematy typu 'lubicie mnie?' są niezbyt 'idealne'.
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 19:44
Temat postu:
Ale dziewczyna widziała, że naskakujemy na nią, to po co jej taki temat?
Teraz patrząc na wyniki sondy może poczuć się jeszcze gorzej. Razz
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 19:52
Temat postu:
Bezsens. My możemy już jej nic nie mówić, nie wypominać (choć nie nazwałabym tego w ten sposób), ale przecież nastawienie sami zależy właśnie od sami! I od jej charakteru. Taka szkoła życia też jej się przyda. Nie widzę problemu, jak już mówiłam - nie będę pisać żadnych postów odnośnie sami. Prócz tego tematu, oczywiście. A tak poza tym - wątpię, by ktoś robił sami przykrość z premedytacją. Bo po co? Każdy się wypowiadał, mówił to, co myśli. Skoro sami tak to odbiera, to już jej sprawa, powtarzam - powinna zmienić nastawienie i nie przejmować się tak wszystkim. Ten temat w ogóle jest dla mnie jakimś absurdem..
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 19:56
Temat postu:
Inteligencja napisał/a:
Po co Sami chwali się swoimi piersiami i wzrostem? Czy ktoś Jej zadał te pytanie na forum? Po co?

Sami się nie chwali, tylko daje odpowiedź taką jak my, ponieważ po to jest forum DOJRZEWANIE, aby dzielić się z innymi, lekko mówiąc, swoją 'tajemniczością' Wink
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 20:03
Temat postu:
Witam.
Mnie się ten wzrost wydał trochę dziwny, ale nie wnikałem. Tematów o biustach użytkowniczek nie oglądam, tak jakoś... Wink A może powienienem? Razz No...W każdym razie muszę się zgodzić - z racji swojego wieku sami powinna zostać traktowana ulgowo. Ale bez przesady...
Pozdrawiam
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 20:05
Temat postu:
Tajemniczością? Razz
A nie intymnością, albo prywatnością?

Nikt jej nie zmuszał żeby pisała o biuście, czy wzroście. Jeżeli skłamała, to powinna nastawić się na konsekwencje. Jeśli zaś mówiła prawdę, powinna się czuć pewnie, a nie grozić, że 'postawi ostrzeżenia', bo ją 'obrażamy'. Razz
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 20:08
Temat postu:
Łał, no to musimy się jej strzec Smile
sami10 - Pią 19 Lis, 2004 20:09
Temat postu:
no przecież nie będę z takie coś stawiać ostrzeżeń moim przyjaciołom! spox
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 20:11
Temat postu:
Hmm... może jak już sobie wszystko wyjaśniliśmy, to może na tym zakończyć temat, aby nie powstały nowe spory między nami, użytkownikami... (?) Wink
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 20:13
Temat postu:
Sami, ale groziłaś. Razz
Nadal nie rozumiem dlaczego sami sama nie stara się rozwiązać tego problemu.
Rozumiem, ToJa chciała pomóc. Tyle, że teraz wyjdzie na to, że ToJa jest obrończynią sami.
Przynajmniej ja to tak odbieram Razz
sami10 - Pią 19 Lis, 2004 20:21
Temat postu:
Tak ale Toja "rządzi" a ja jestem tylko urzytkownikiem i kto mnię posłucha?
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 20:24
Temat postu:
Tak, ToJa rządzi. Ale to wcale nie znaczy, że można lecieć do niej na skargę.
Problemy, zawsze trzeba rozwiązywać samemu. A przynajmniej próbować.

Sami, gdybyś poprosiła mnie, żebym nie komentowała twojego wzrostu, pewnie bym posłuchała. Nie jestem mułem - mi wystarczy mówić/pisać raz.
Myślę, że większość użytkowników też.
sami10 - Pią 19 Lis, 2004 20:28
Temat postu:
ja tyllko powiedziałam Toji o całej sprawie a ona dobrodusznie przeniosła to na ... ekran(?)
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 20:32
Temat postu:
Tak - nam wszystkim zebrało się na opiernicz.
Teraz sami, możesz sobie samej pogratulować. Jesteś nietykalna. Bo nikt nie sprzeciwi się woli adminki. Razz
Inteligencja - Pią 19 Lis, 2004 20:32
Temat postu:
Skoro problem jest na płaszczyźnie użytkownik->użytkownik, to czemu zasięgnęłaś "pomocy" kogoś "z góry"? To świadczy o tym, że nie potrafisz się "dogadać".

Jesteś tylko użytkownikiem... Cóż, również moderatorem.

Tak właściwie to nie rozumiem, w czym leży problem. Jeśli Sami10 twierdzi, że ma takie piersi, to niech sobie twierdzi. O ile nie jest to niezgodne z prawem, wulgarne czy nieetyczne wszystko jest ok Smile.
sami10 - Pią 19 Lis, 2004 20:36
Temat postu:
tak tylko ciągle słyszę (słyszałam Smile) jakieś : nie wierzę albo mutant
Malvina - Pią 19 Lis, 2004 20:37
Temat postu:
Tak... piszcie jeszcze wszyscy żeby sami traktowac uglowo..to ona niedługo zacznie rzucac miechem jak się da. Ale ją przecież ulgowo..nie no spox
Ja cały czas jestem zdania że sami okłamuje nas wszystkich(m.in wzrost i biust) i wątpie czy zmienię zdanie. Nie chcę mieć zadnych klutni z nikim na forum ale taka jest prawda...To że sami poleciała do ToJi na skargę..to komentowac nie będe;/ Rozumiem..jest młoda sama nie umie jakos sobie poradzic.. spoko Smile
Ja jej nie obrazałam, ale uwazam że 'jechanie' po niej za to, że kłamie jest słuszne. Nie wazne ze jest mala..chyba lepsze to niż pisanie '' Moja kochana sami!'', ''Jak Cię lubięę!!! ''
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 20:38
Temat postu:
A dajcie jej spokój. Jak nie daje sama rady, to prosi kogoś o pomoc, logiczne. Uzyskała to, czego chciała, a co będzie teraz - sama zobaczy. Bo wątpię czy po tej akcji forumowicze rzucą jej się na szyję z ucałowaniami. Oczywiście to nie jest przestroga czy coś. Ja jestem przewidująca. Sami, a może po prostu jesteś za młoda na wypowiadanie się w poszczególnych tematach? (to nie był atak, w żadnym wypadku) Chodzi mi o to, że jesteś zbyt wrażliwa na krytykę. Pomyśl co byłoby dla Ciebie najlepsze.
sami10 - Pią 19 Lis, 2004 20:41
Temat postu:
Ja cały czas jestem zdania że sami okłamuje nas wszystkich(m.in wzrost i biust) i wątpie czy zmienię zdanie.

Ja jej nie obrazałam, ale uwazam że 'jechanie' po niej za to, że kłamie jest słuszne.
i właśnie o tym napisała Toja Mad
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 20:41
Temat postu:
Jasne, łatwiej powiedzieć ToJi niż samemu starać się wyrobić przyzwoitą opinię Razz
Sami, nie wiem, naprawdę nie wiem co o tobie myśleć. Razz

Ja się wstrzymuję od pisania w tym temacie. Wyjdę na bezuczuciową. Razz

Edit: Sami, a co, mamy ci przepuszać wszystkie kłamstwa? Uważam, że kłamstwo i nieszczerość powinno się zwalczać. Neutral
Inteligencja - Pią 19 Lis, 2004 20:42
Temat postu:
Sami. A ile prywatnych wiadomości wysłałaś do osób, które Cię wyzywały?

Tak właściwie to zachowanie Sami w pewien sposób było logiczne. Czy nie uważacie, że rozmowa o tym nie ma większego sensu Smile?
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 20:45
Temat postu:
Ja nic nie powiem. Trochę dziwi mnie zachowanie sami, ale jeżeli mam to przemilczeć, to przemilczę.

Nie wiem, czy po tym temacie użytkownicy nie zmienią nastawienia do niej. Mogą czuć większą niechęć lub bardziej ją lubić. Ja czuję to pierwsze, ale nie dam jej tego "udowadniać".
sami10 - Pią 19 Lis, 2004 20:46
Temat postu:
ej jak to możliwe! myślałam że to jest PRYWATNA WIADOMOŚC ?!
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 20:48
Temat postu:
Inteligencik ma na myśli PW do nas, tych którzy ponoć jeździli po tobie.
Próbowałaś zdziałać coś w tej sprawie? W ogóle, prosiłaś kogoś żeby traktował cię inaczej?
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 20:50
Temat postu:
Sami - o co ci chodzi z tą prywatną wiadomością?

Ps. Ja pamiętam, jak początkowo te posty o biuście A70 pisała koleżanka sami. A nagle to jest już sami... Czy to nie dziwne? (kolejny powód do podejrzeń) Rolling Eyes
sami10 - Pią 19 Lis, 2004 20:53
Temat postu:
nie wiem co mam powiedzieć ale Marta jest naprawdę przysięgam na ... kolekcję moich znaczków że nie kłamię nie będę Wam nic udowandiać bo to prawda i wystarczy że mi uwierzycie
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 20:53
Temat postu:
Sami ma 3 konta o których wiem.
sami10, mindi10, samanta10.
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 20:57
Temat postu:
Pogubiłam się Shocked. O co chodzi? :/// Sami? Jaka Marta? Neutral Nie musisz przysięgać na kolekcje znaczków. Razz Jak ktoś będzie chciał Ci uwierzyć, to uwierzy, a jeśli nie - nie uwierzy choćbyś przekupowała go milionem zielonych. Ehh... Rolling Eyes
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 20:57
Temat postu:
Jaka Marta? Rolling Eyes
sami10 - Pią 19 Lis, 2004 20:58
Temat postu:
no wiesz Tavion z tą samanta10 to była wpadka bo zaznaczyłam nie tą płeć a z uwagi ze byłam "zielona" nie wiedziałam jak to się robi
Inteligencja - Pią 19 Lis, 2004 20:59
Temat postu:
sami10 napisał/a:
nie wiem co mam powiedzieć ale Marta jest naprawdę przysięgam na ... kolekcję moich znaczków że nie kłamię nie będę Wam nic udowandiać bo to prawda i wystarczy że mi uwierzycie

Problemem jest to, że, abyśmy mogli Ci uwierzyć, musisz nam udowodnić, że mówisz prawdę. A tego nie zrobiłaś i nie dążysz do tego.

Sami. Zauważ jednakże, że wcale tego nam nie musisz udowadniać, ale my wtedy Ci nie uwierzymy. Ale nie musimy Ci wierzyć, prawda? Jeśli naprawdę zależy Ci na pozyskaniu naszej wiary, to, jednakże, musisz to udowodnić. Jeśli miast nie, to może zapomnijmy o całej sprawie?

Prościej nie potrafię :/

Tavion--> właśnie o to mi chodziło Smile.
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 21:00
Temat postu:
Płeć zawsze można zmienić, jak sie błędną wpisało.
Co to za Marta? Rolling Eyes
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 21:01
Temat postu:
Sami, jak mamy ci wierzyć - przyłapałam cię na kłamstwie!
W Złote Myśli, Mindi wpisała, że ma na imię Samanta, a tutaj okazuje się, że Marta!

Ale spryciulka edytowała!
Proszę zobaczcie - ja zapamiętałam tą wpadkę, sami! Evil or Very Mad
http://forum.dziecionline.pl/viewtopic.php?t=4786&postdays=0&postorder=asc&start=15

A jeszcze ta mindi ma ciekawy e-mail: justyna12@poczta.onet.pl
Samanta, potem Marta, a teraz jakaś Justyna. Świetnie

Edit: sami, ty opowiadałaś o tej wannie i kaczuszce na przyrodzie. A okazuje się, że mindi miała to samo: Pokazali nam taki film z kaczusią na przyrodzie.
Nie wierzę w ani jedno twoje słowo, sami10. Mam tego po dziurki w nosie.
Malvina - Pią 19 Lis, 2004 21:08
Temat postu:
sami10 napisał/a:
Ja cały czas jestem zdania że sami okłamuje nas wszystkich(m.in wzrost i biust) i wątpie czy zmienię zdanie.

Ja jej nie obrazałam, ale uwazam że 'jechanie' po niej za to, że kłamie jest słuszne.
i właśnie o tym napisała Toja

Ale ja napisałam że to JEST SŁUSZNE! A ToJa napisala że NIE.
Ja również Ci sami/mindi nie wierzę(tak jak Tavion).
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 21:10
Temat postu:
Ja też nie.

To nie jest bunt, tylko mój pogląd na sprawę. Nie zmienie tego, chociażby sami udowadniała mi to tysiąc razy.
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 21:12
Temat postu:
Wiecie, już mogłaby się przyznać. Sprawa by się wyjaśniła Razz
Ale cóż, ona brnie dalej.
Akacja12 - Pią 19 Lis, 2004 21:25
Temat postu:
rozumiem ze to już niechodzi tylko o biust tylko wyższe cele. To jest prawdopodobne ale skoro chce żebyœmy jš tak widzieli to myœlmy że ma tyle wzrostu i taki rozmiar stanika. Przecież nie możecie powiedzieć żeby wszyscy z tego forum mówili prawde bo troche nie wierze zeby tak było patrzšc na iloœć użytkowników zarejestrowanych.
Przyznam że bardziej podejrzana jest sprawa mindi ale może niech lepiej sami to wyjaœni. Oczywiœcie jesli potrafi...
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 21:26
Temat postu:
Bo tak jest najłatwiej - oszukać. Tylko, że kłamstwo ma krótkie nogi. Zwłaszcza, kiedy nie potrafi się kłamać. Rolling Eyes
Malvina - Pią 19 Lis, 2004 21:52
Temat postu:
Femme Fatale napisał/a:
Tylko, że kłamstwo ma krótkie nogi. Zwłaszcza, kiedy nie potrafi się kłamać. Rolling Eyes

Ona się dopiero uczy Very Happy Rolling Eyes
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 22:55
Temat postu:
Uczy się, świetnie powiedziane <lol>
Ale Sami jest już na tyle długo na tym forum, że chyba raczej umnie 'obsługiwać' się forum <hyhy> Smile
Padam... idę spać, ale najpierw idę się wysikać Razz
Inteligencja - Sob 20 Lis, 2004 02:12
Temat postu:
Em, nie przesadzacie za bardzo :>?

Nawet tak nieczuła Smile osoba jak ja dostrzega pewne przegięcie...

Hm, zastanawialiście się jej postawą i powodami takiego, a nie innego działania? Może chciała mieć przyjaciół? Etc.... ?
Anonymous - Sob 20 Lis, 2004 06:06
Temat postu:
Inteligencja napisał/a:
Hm, zastanawialiście się jej postawą i powodami takiego, a nie innego działania? Może chciała mieć przyjaciół? Etc.... ?

I co? Niby myślała, że w ten sposób zdobędzie kolegów? Nie sądzę. Ja się zastanowiłam nad jej postawą - po prostu chciała wyglądać lepiej niż teraz; być wyższa, może nawet inna z charakteru. A co do działania - dla mnie to jest obłęd. Ja na jej miejscu wolałabym się teraz przyznać do kłamstwa. Bo po co ciągnąć to w nieskończoność, skoro inni i tak znają prawdę? Rolling Eyes Bezsens...
Anonymous - Sob 20 Lis, 2004 09:14
Temat postu:
Po przeczytaniu całego tematu - mam 1 sprawę do Sami10.

Tak jak ToJa mówiła kiedy przyszłam byłam nieznośna.
Cóż teraz też czasem jestem nieznośna.
Czemu założyłaś 3 konta? Nie rozumiem Ciebie.
A to że się wywyższasz to też inna sprawa.
Ja mam 152 cm. I co z tego? I co z tego że waże 40 kilo?
Nic. To że nas okłamujesz - to jest też i nasza sprawa.
Inteligencjo - Chciała mieć przyjaciół?!?!?!
Tak jak mówiłam byłam nieznośna a jednak mam przyjaciół na forum.
Nie wiem co chciała zdziałać tym kłamstwem.
Anonymous - Sob 20 Lis, 2004 09:17
Temat postu:
Wero, ty też nas okłamałaś. Pisałaś nie dawno, że masz już 162 - -"

Weronika napisał/a:
nie nie - mmam teraz 162 cm........

Boże ludzie, czemu wy tak kłamiecie?
mroweczka - Sob 20 Lis, 2004 11:29
Temat postu:
Wero...Nie to że coś,ale nbaprawdę-zastanów się,zanim coś napiszesz. Szczerze mówiąc to ten Twój szybki wzrost a potem szybkie "kurczenie" się też mnie trochę ździwiły.
Ja sama nie wiem,co o tym myśleć. Nie mam nic do Sami10-nie wielbie jej pod niebiosa,ale też nie "nienawidzę" jej. Lubię ją jak każdego innego użytkownika. Nie lubię kłamstwa,ale nie mam żadnych dowodów na to,ze Sami kłamie. Chciałam tylko zaznaczyć,że to Sami zaproponowała nam,że wyśle zdjęcie. Wtedy-przyznaję-my rzuciłyśmy jak oszalałe swoimi adresami e-mail. Chociaż nie wiem co mi to zdjecie dało. Mnie dziwi tylko wzrost Sami, stanik 70A u dziesięcioletnej dziewczynki co prawda-jest rzadko spotykany,ale też się zdarza i znam takie dzieci. Poza tym firma "Hey" to firma dla takich "początkujacych" nastolatek-właśnie dla takich 10,11-letnich. Dlatego zdarza się tam większa numeracja, np. kiedy gdzieś indziej kupisz stanik A,tam dostaniesz identyczny C.
sami10 - Sob 20 Lis, 2004 11:32
Temat postu:
Femme Fatale napisał/a:
Inteligencja napisał/a:

I co? Niby myślała, że w ten sposób zdobędzie kolegów? Nie sądzę. Ja się zastanowiłam nad jej postawą - po prostu chciała wyglądać lepiej niż teraz; być wyższa, może nawet inna z charakteru. A co do działania - dla mnie to jest obłęd. Ja na jej miejscu wolałabym się teraz przyznać do kłamstwa. Bo po co ciągnąć to w nieskończoność, skoro inni i tak znają prawdę? Rolling Eyes Bezsens...
nie mam się do czego przyznawać nigdy bym Was nie okłamała
sami10 - Sob 20 Lis, 2004 11:36
Temat postu:
Weronika napisał/a:
Po przeczytaniu całego tematu - mam 1 sprawę do Sami10.

Tak jak ToJa mówiła kiedy przyszłam byłam nieznośna.
Cóż teraz też czasem jestem nieznośna.
Czemu założyłaś 3 konta? Nie rozumiem Ciebie.
A to że się wywyższasz to też inna sprawa.
Ja mam 152 cm. I co z tego? I co z tego że waże 40 kilo?
Nic. To że nas oklamujesz - to też jest nasza sprawa
Inteligencjo - Chciała mieć przyjaciół?!?!?!
Tak jak mówiłam byłam nieznośna a jednak mam przyjaciół na forum.
Nie wiem co chciała zdziałać tym kłamstwem.

właśnie o to mi chodzi nie mam zamiaru udowadniać bo nie wiem jak chyba jedyne wyjście to spotkać się na co nie pazwalają mi rodzice albo przysłać moje zdjęcie nago ale to byłoby zbyt zboczone

Inteligencja - Sob 20 Lis, 2004 16:17
Temat postu:
Ludzie, to jest paranoja...

Mam pytanie. Czy te forum było takie od zawsze czy po prostu ja mam jakieś nieszczęście i trafiam na takie dysputy?
Anonymous - Sob 20 Lis, 2004 16:18
Temat postu:
Nagie zdjęcia to akty, a to nie jest zboczone. Razz
Zapomniałaś o edycji? Wiem, że to umiesz.

Sami, kto chce ten wierzy, kto nie chce nie wierzy.
Naomi - Sob 20 Lis, 2004 16:49
Temat postu:
Wiecie ja chyba wiem dlaczego Sami ma miseczkę ,,C".
Nigdy jej nie widziałam, ale domyślam się o co chodzi.
Nie potrafię wam tego wytłumaczyć...
Spróbuję:

No więc moja mama ma rozmiar stanika 75B.
Nosi usztywniane staniki, ale kiedyś widziałam jej stanik nie usztywniany rozmiar 75B.
Tak z ciekawości go zmierzyłam (kiedy jej nie było).
Brakowało mi dosłownie 2cm. Dziwne, przcież ja noszę ZERÓWKĘ!!
Wydaje mi się, że to jest tak, że hmm... Wiedzieliście kiedyś zerówkę?
Materiał się troszki ściąga przy zapinaniu i przylega.
Kobiety które mają duże biusty noszą staniki, ale one nie obejmują całej piersi (oplotując ją dokoła) tylko na sam przód... Wiem, że nic z tego nie zrozumieliście, ale prościej się nie da wytłumaczyć. Może znajdę jakieś fotki w necie i pokażę o co mi chodzi.
Myślę, że u Sami jest podobnie jak z moją historią...
sami10 - Sob 20 Lis, 2004 16:55
Temat postu:
no wreszcie ktoś mnie rozumie Smile
Malvina - Sob 20 Lis, 2004 17:28
Temat postu:
Nawet jeśli z tym stanikiem była prawda...to i tak Ci nie wierzę w inne rzeczy...lepiej zakonczyć tę dyskusje...bo ona do niczego nie prowadzi. ;/
sami10 - Sob 20 Lis, 2004 18:02
Temat postu:
zadam 1 i najprawdopodobniej ostatnie pytanie:
CZEMU MI NIE WIERZYCIE?!!!!!!!?
Inteligencja - Sob 20 Lis, 2004 18:07
Temat postu:
Kłania się czytanie ze zrozumieniem...
Malvina - Sob 20 Lis, 2004 19:35
Temat postu:
Sami Rolling Eyes ... ;/ Przeczytaj pare postów do tyłu.. a będziesz wiedziala czemu
mroweczka - Sob 20 Lis, 2004 19:36
Temat postu:
Sami...Ja Ci wierzę,ale szanuję zdanie innych-tych,którzy Ci nie wierzą. Szczerze mówiąc to mają powody. B.rzadko się zdarza,żeby dziesięciletnia dziewczynka miała 170 cm wzrostu, miseczkę w jednej firmie A,w drugiej C. Tymbardziej,że znamy się przez Internet,a tu nikomu nie można do końca ufać. Dlatego ja te osoby rozumiem i na Twoim miejscu nie namawiała ich,żeby Ci uwierzyli, bo prawdopodobnie nikt już nie uwierzy...
sami10 - Sob 20 Lis, 2004 19:44
Temat postu:
tak Sad chyba muszę się z tym pogodzić
Anonymous - Sob 20 Lis, 2004 20:20
Temat postu:
Spokojnie, to tylko internet. Tutaj wiara pokładana w osobie, której sie praktycznie nie zna, jest błędem. Zapewne pewnego dnia pokażesz, że nie kłamałaś. [Nie mówię o fotce nago, broń Boże. Chodziło mi raczej o wykazanie się dojrzałością. Smile ]
Pozdrawiam Kwiat
Anonymous - Nie 21 Lis, 2004 10:18
Temat postu:
Sami, jeśli chodzi o wzrost i związane z Twoim ciałem 'te' rzeczy, to Ci wierzę, tylko problem był w tym, że pisałaś jako kto inny, czyli mindi10, co podobno nie ma komputera i przychodzi do Ciebie na komputer. Pewnego dnia napisała(ś), że jej rodzice kłócą się obok w pokoju i nie wie co ma zrobić. Dziwne. U Ciebie w domu rodzice mindi10 kłócą się obok w pokoju Smile
Ale teraz już nie robisz takich rzeczy (jak zauważyłam) i teraz mogę Ci przyznać w wiarę w człowieka (chodzi mi o Ciebie) Wink
Anonymous - Nie 21 Lis, 2004 12:10
Temat postu:
Ja może zmienię swoje podejście, może uwierzę, nie wiem. Nie będę okazywać niechęci w stosunku do sami, bo wiem, że to miłe ni jest. Pod tym względem postaram się zmienić.

To nie zmienia jednak faktu, że nie wierzę sami. W ten cały stanik, no to OK, mogę uwierzyć. Ale wzrost wydaje mi się podejrzany. Te całe 3 inne konta itd. No cóż...
AguSia :)) - Nie 21 Lis, 2004 12:32
Temat postu:
Moim zdaniem ta dyskusja nie ma najmniejszego sensu. Jesli Sami klamie to i tak sie nie przyzna i bedzie klamac dalej, kto jej wierzy bedzie wierzyl, kto nie wierzy, tez prawdopodobnie nie zmieni swojego zdania. Z reszta trudno w internecie wierzyc komukolwiek. A jesli chodzi o ulgowe traktowanie Sami10 jestem za traktowaniem wszystkich uzytkownikow na tym forum równo.
deg - Nie 21 Lis, 2004 14:12
Temat postu:
Hej!
Właśnie przeczytałem dyskusję na temat biustu Sami i tematy pokrewne.
Pasjonujące.

Słuchajcie - To jest forum o dojrzewaniu, o problemach z nim związanych. A nie forum służące do udowadniania sobie kto kłamie i kto komu powinien zdjęcia wysłać. Wrzućcie trochę luzu i rozmawiajcie o dojrzewaniu, a nie bijcie niepotrzebnie piany.

Bo zaraz zza rogu wyjdzie dinozaur deg i zrobi wielkie cięcia w postach Wink.
Kinga - Nie 21 Lis, 2004 14:16
Temat postu:
deg ale wiesz że z tym dinozaurem to ja nie miałam niczego złego na myśli Wink

a tak wogóle to chyba kończymy ten topic?
frigg - Sob 11 Gru, 2004 18:21
Temat postu:
Tavion napisał/a:

przepraszam nie czytam wszytkich postow,a ni w tym temacie anie wsztkich postwo sami...pozwol sobie zauwazyc jeden maly szczegolik...moze niektore dziewczyny juz wiedza (bo maja duzo stanikow anie dwa na zamine) ze rozmira stanika zalezy bardz czesto od firmy...moze sami ma staniki roznych firm, a te stsouja rozna numeracje? moze sami nie zawsze klamie, a roznce w jej postach wynikaja wlasnie z takich drobnych sczegolow? ale dziewczyny w wypadku stankow to pogratulowac zanomosci temtu....aaa widze ze jednak ktos ma swiadomosc roznych numeracji - ale przkro mi firmy niesty robia bardzo duzna rozbieznosc (ja w jednej firmie mam b - triumph- a w innej -palmers- mamd...naprawde troche wiedzy i wyobrazni
roger-1989 - Sob 11 Gru, 2004 18:35
Temat postu:
frigg napisał/a:
Tavion napisał/a:

przepraszam nie czytam wszytkich postow,a ni w tym temacie anie wsztkich postwo sami...pozwol sobie zauwazyc jeden maly szczegolik...moze niektore dziewczyny juz wiedza (bo maja duzo stanikow anie dwa na zamine) ze rozmira stanika zalezy bardz czesto od firmy...moze sami ma staniki roznych firm, a te stsouja rozna numeracje? moze sami nie zawsze klamie, a roznce w jej postach wynikaja wlasnie z takich drobnych sczegolow? ale dziewczyny w wypadku stankow to pogratulowac zanomosci temtu....aaa widze ze jednak ktos ma swiadomosc roznych numeracji - ale przkro mi firmy niesty robia bardzo duzna rozbieznosc (ja w jednej firmie mam b - triumph- a w innej -palmers- mamd...naprawde troche wiedzy i wyobrazni

to najlepiej widać na tym że 2 te same staniki ale innych firm mają po pare numerków różnicy
frigg - Sob 11 Gru, 2004 18:42
Temat postu:
ba az sie zafascynowalam temtem i zajrzalam do szafki i co okazuje sie jescze...ze mam dwa staniki tej samej firmy tylko ze z roznych kolekcji...tez maja rozne numracje...
Anonymous - Wto 14 Gru, 2004 20:21
Temat postu:
nie znam sami10 ale przeczytałam i wiem w jakiej jest sytuacji
LUDZIE ! NIE BĄDŹCIE HAMSCY!

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group