Inteligencja napisał/a: |
Po co Sami chwali się swoimi piersiami i wzrostem? Czy ktoś Jej zadał te pytanie na forum? Po co? |
sami10 napisał/a: |
nie wiem co mam powiedzieć ale Marta jest naprawdę przysięgam na ... kolekcję moich znaczków że nie kłamię nie będę Wam nic udowandiać bo to prawda i wystarczy że mi uwierzycie |
sami10 napisał/a: |
Ja cały czas jestem zdania że sami okłamuje nas wszystkich(m.in wzrost i biust) i wątpie czy zmienię zdanie.
Ja jej nie obrazałam, ale uwazam że 'jechanie' po niej za to, że kłamie jest słuszne. i właśnie o tym napisała Toja |
Femme Fatale napisał/a: |
Tylko, że kłamstwo ma krótkie nogi. Zwłaszcza, kiedy nie potrafi się kłamać. ![]() |
Inteligencja napisał/a: |
Hm, zastanawialiście się jej postawą i powodami takiego, a nie innego działania? Może chciała mieć przyjaciół? Etc.... ? |
Weronika napisał/a: |
nie nie - mmam teraz 162 cm........ |
Femme Fatale napisał/a: | ||
I co? Niby myślała, że w ten sposób zdobędzie kolegów? Nie sądzę. Ja się zastanowiłam nad jej postawą - po prostu chciała wyglądać lepiej niż teraz; być wyższa, może nawet inna z charakteru. A co do działania - dla mnie to jest obłęd. Ja na jej miejscu wolałabym się teraz przyznać do kłamstwa. Bo po co ciągnąć to w nieskończoność, skoro inni i tak znają prawdę? ![]() |
Weronika napisał/a: |
Po przeczytaniu całego tematu - mam 1 sprawę do Sami10.
Tak jak ToJa mówiła kiedy przyszłam byłam nieznośna. Cóż teraz też czasem jestem nieznośna. Czemu założyłaś 3 konta? Nie rozumiem Ciebie. A to że się wywyższasz to też inna sprawa. Ja mam 152 cm. I co z tego? I co z tego że waże 40 kilo? Nic. To że nas oklamujesz - to też jest nasza sprawa Inteligencjo - Chciała mieć przyjaciół?!?!?! Tak jak mówiłam byłam nieznośna a jednak mam przyjaciół na forum. Nie wiem co chciała zdziałać tym kłamstwem. |
Tavion napisał/a: |
Dobra - nie wdaję się w dyskusje.
Powiem tylko, że 70A a 70C, to jest baaaaaardzo duża różnica. ![]() Więc wątpię, żeby te 2 firmy robiły staniki tak od siebie różne. Bo skoro 70A, odpowiada 70C, to największy rozmiar to 70Z? |
frigg napisał/a: | ||
przepraszam nie czytam wszytkich postow,a ni w tym temacie anie wsztkich postwo sami...pozwol sobie zauwazyc jeden maly szczegolik...moze niektore dziewczyny juz wiedza (bo maja duzo stanikow anie dwa na zamine) ze rozmira stanika zalezy bardz czesto od firmy...moze sami ma staniki roznych firm, a te stsouja rozna numeracje? moze sami nie zawsze klamie, a roznce w jej postach wynikaja wlasnie z takich drobnych sczegolow? ale dziewczyny w wypadku stankow to pogratulowac zanomosci temtu....aaa widze ze jednak ktos ma swiadomosc roznych numeracji - ale przkro mi firmy niesty robia bardzo duzna rozbieznosc (ja w jednej firmie mam b - triumph- a w innej -palmers- mamd...naprawde troche wiedzy i wyobrazni |