Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - Dziwna sytłacja

akasia - Sob 20 Lis, 2004 12:20
Temat postu: Dziwna sytłacja
Mam koleżanke..Z która mieszkam na osiedlu ... znaczy sie przyjaciółkę..Ona chodzi z chlopakiem..I jest pewnien chłopak..Który mi sie podoba z osiedla..A jak ja jej powiedziałam..To ona juz do niego : TESKNIE ZA TOBA itp. pisała , a miała chłopaka i ten co mi sie podoba juz do niej pisze KOCHAM CIE .. a już by był mój..Ona ma opisy kocham cie misiu i ona chyba pisze do tego co mi sie podoba ze to do niego ;/ dziwne a jak poznaje jakiegos nowego który sie w niej zakochał to tez do mnie pisze NIE MÓW , ŻE Z NIM CHODZE - z jakims chłopakiem..:/ Ja bym powiedziała tak wygarnela ze ma chłopaka ale ona potem bedzie do mnie mowic ze ja gadam..A jak miałam chlopaka i sie zaczelam z nim spotykac i ona ze mna chodziła..To on znowu nastepny raz napisał KONIEC JA CIE LUBIE a ona mi przysłała z nim rozmowe ZE ON JĄ KOCHA:/ Nieraz mam ochote jej walnac co mam zrobic
Kinga - Sob 20 Lis, 2004 13:09
Temat postu:
Cze
No to musze przyznac masz fajną kolezankę ... nie ma co

Ja na Twoim miejscu bym jej pwoiedziała co o tym myślę i oczywiscie powiedziała facetowi biggrin mając jakieś tam dowody Wink ... ale Razz <lol> niedobra ja Wink

A jesli mogę wyrazić swoją opinnię to dziewczyna zachowuje się nie fair wobec tych wszystkich chłopaków.
Anonymous - Sob 20 Lis, 2004 13:13
Temat postu:
Taka osoba nie jest przyjacielem, Akasiu. Neutral Porozmawiaj z nią szczerze, powiedz co Ci leży na wątrobie. Wink Jeśli jest faktycznie Twoją przyjaciółką - opanuje się i zrozumie. A jeśli nie... Huh, sama chyba wiesz. ;/ Chociaż ja osobiście wygarnęłabym jej wszystko i zerwała znajomość... No, ale ja to ja.. XD
akasia - Sob 20 Lis, 2004 18:24
Temat postu:
Tylko jak jej wygarne to wszystko to ona jeszcze badrdziej bedzie tak i nigdy nie bede miała chłopaka jak ona przy nim Ach ach.. :/ a wcale nie jest ładna ma krzywe zeby jak krolik i brazowe az-chyba nie myje..-nie mowie to dlatego , ze ja nie lubie - moze - ale tak jest..jeszcze oczywiscie blondyneczka i ma szare oczy a mowi ze niebieskie bo uwaza ze dziewczyna-blondynka z niebieskimi oczkami jest taka sweet i jedna w swoim rodzaju i wkurza mnie jak mowi ze jest gruba i ma duza dupe zeby jej specialnie mowiono ze jest chuda Neutral a tak naprawde ja mam blekitne oczy

a ten chlopak co mi sie podoba juz bylam kolo niego blisko..i jestesmy przyjaciolmi i na tym pozostało bo ona juz sie wpierrrrrrr........pszyła i on mowil zebym nikomu nie mowila ze on do niej .. a ona niby do niego..a on nie wie ze ona ma chłopaka .. a ona mowi ze nie chce zeby ktos wiedział ze ona ze swoim chodzi..tym chlopakiem co ma..tylko 3 osoby wiedza ja..i 2 nasze kolezanki..i jak jeden chlopak dzisiaj powiedział ze ja kocha ja jej przekazałam bo kazał mi to ona do mnie : NIE MOW MU ZE JA Z........CHODZE.:/
Anonymous - Sob 20 Lis, 2004 18:38
Temat postu:
Dziewczyno, olej to. Prawda i tak wyjdzie na jaw. I wtedy tej Twojej pseudo-kumpeli sięwszystkiego odechce. Poczekaj na tę chwilę.
akasia - Sob 20 Lis, 2004 18:59
Temat postu:
z przyjemnościa czekam :]
Malvina - Sob 20 Lis, 2004 20:16
Temat postu:
Ja bym wszystko temu chłopakowi powiedziała. Potem on będzie przez nią cierpiał jak się dowie że ona kogos ma Confused. Powiedz mu prawde...trochę odwagi. A kolezanke/przyjaciołke(to ma być przyjaźń?) olej..poszukaj jakiejś 'lepszej' Wink
Anonymous - Sob 20 Lis, 2004 20:37
Temat postu:
Witam.
SytUacja taka wymaga Twojej interwencji - bez względu na to, że może problem się nasilić, powinnaś z nią porozmawiać. Dlaczego? Bo klamstwo nóżki ma krótkie, a prawda i tak na wierzch wyjdzie. Smile
Pozdrawiam Kwiat
Naomi - Sob 20 Lis, 2004 20:40
Temat postu:
Chłopakowi powiedz o zdradzie.
Koleżanka/przyjaciółka chciała ci zrobić na złość Neutral
Z tą dziewczyną zerwij przyjaźń, bo chyba nie checsz mieć przyjaciółki, która specjalnie robi ci źle ?
A z tym chłopakiem się zapoznaj Rolling Eyes
akasia - Nie 21 Lis, 2004 09:19
Temat postu:
KoT-Zauważyłam swój błąd Wink
Słuchajcie..Ona ma opis KOCHAM CIĘ miśku spię z tobą czy cos takiego...A on!!!!! Nareszcie jestem szczesliwy kocham cie misiu :/ Ona chyba powiedziała mu ze to do niego opis..Bo jak ja się jego spytam czy z nia chodzi on powie ze tak .. ale ona napewno nie pozwoliła mu mówić mi...Więc juz koniec naszej przyjazni , a jak jej bym sie spytała czy to do PRZYJACIELA to ona by powiedziała NIE ON JEST POJ...JA KOCHAM TEGO SWOJEGO..więc :/ takie to gadania z nia..:/ a widac ze kreci przy nim specialnie zeby narobic nadzieji..a gadac nie pozowliła nikomu o TYM SWOIM TERAZNIEJSZYM ja nie wiem no.Ale mam ochote ja zabić..:/ Ja już miałam nadzieje..a ona NO STARAJ SIE STARAJ JA STARAŁAM SIE O SWOJEGO MISIA I GO MAM ...a na drugi dzien on mi w zaufaniu w przyjazni pisze ze kocha JĄ od dawna :/ poczułam się jak jakaś wykorzystana bo w myslach nie bylam tylko jego przyajciolka...wole to zucic niech se robia co chca..ja go nie kochałam...za młoda jestem na to moze mi sie ktos podobac...Aha a mozecie jakos zrobic czy usunac to..bo jak ona tu wejdzie i pozna???? Ja nie chce stracic i przyjaciela i przyjaciolke..Bo jak on sam by sie dowiedział by ja znienawidził i jakies szanse by były..........://////...
Anonymous - Nie 21 Lis, 2004 09:51
Temat postu:
Można skasować temat, ale musi to zrobić mod... Eh, wiesz, Akasiu, ja na Twoim miejscu kopnęłabym taką przyjaciółkę w cztery litery, tak na zapęd... Nie powinnaś dawać się tak traktować. Rolling Eyes
Mała - Nie 21 Lis, 2004 09:53
Temat postu:
a moze ona chce pokazac swoja wyzszosc? wydaje mi sie ze chcialaby cie zniszczyc, ale teraz ty to pokaz, terazz ty zniszcz ją i jej odbij chłopaka;P ja bym tak zrobiła <lol>
havranek - Pon 22 Lis, 2004 13:37
Temat postu:
nic nie zaczajam z tego tematu. Crying or Very sad
Anonymous - Wto 23 Lis, 2004 07:27
Temat postu:
Witam.
Po krótkim zastanowieniu tematu jeszcze nie zamknę. Akasiu: Olej całkowicie i przyjaciółkę i tego chłopaka, który był na tyle naiwny by dać się jej uwieść. Następnym razem uważniej dobieraj koleżanki...
Pozdrawiam Kwiat
Anonymous - Wto 23 Lis, 2004 10:39
Temat postu:
adam(o)_1991 napisał/a:
"słuchaj no ty idotko z bamboszami na cycach,niepodskakuj se bo twój ryj zawiśnie na sedesie

Adamie, nie lubimy tutaj wulgarnych ludzi...
Anonymous - Wto 23 Lis, 2004 14:26
Temat postu:
Witam.
Adam(o), wg mnie można to lepiej rozwiązać metodą konwersacji a nie wulgarnych odzywek i naskakiwania, uzewnętrznianie emocji w ten sposób wcale nie jest takie trafne.
Pozdrawiam
Chesterka - Wto 23 Lis, 2004 14:31
Temat postu: Re: Dziwna sytłacja
akasia napisał/a:
Mam koleżanke..Z która mieszkam na osiedlu ... znaczy sie przyjaciółkę..Ona chodzi z chlopakiem..I jest pewnien chłopak..Który mi sie podoba z osiedla..A jak ja jej powiedziałam..To ona juz do niego : TESKNIE ZA TOBA itp. pisała , a miała chłopaka i ten co mi sie podoba juz do niej pisze KOCHAM CIE .. a już by był mój..Ona ma opisy kocham cie misiu i ona chyba pisze do tego co mi sie podoba ze to do niego ;/ dziwne a jak poznaje jakiegos nowego który sie w niej zakochał to tez do mnie pisze NIE MÓW , ŻE Z NIM CHODZE - z jakims chłopakiem..:/ Ja bym powiedziała tak wygarnela ze ma chłopaka ale ona potem bedzie do mnie mowic ze ja gadam..A jak miałam chlopaka i sie zaczelam z nim spotykac i ona ze mna chodziła..To on znowu nastepny raz napisał KONIEC JA CIE LUBIE a ona mi przysłała z nim rozmowe ZE ON JĄ KOCHA:/ Nieraz mam ochote jej walnac co mam zrobic

Odegraj siem na niej. Pokaż że nie może tobą pomiatać. Ja bym jej nie uważała za przyjaciółkę... Może... Spróbuj pokonać ją jej własną bronią... Odbij jej kolesia Twisted Evil
akasia - Wto 23 Lis, 2004 16:31
Temat postu:
E...już z 2 innymi filtruje:P powiedziałam co sądze na ten temat a ona do mnie : JUŻ Z NIM GADAŁAM :* a ja ZONK ..Razz nie przejmuje sie .. niech robi se co chce:P a ja tylko bede sie z boku smiac biggrin ale jak cos to i tak nie wygra ze mna Wink pokaze swoja prawdziwa twarz Twisted Evil thx za odp:] Mr. Green Kwiat
Nokia - Nie 23 Sty, 2005 12:57
Temat postu:
kolezanka ma charakter zdobywcy -dokładnie omówiona spr. w każdej książce o psychologii> kiedy mówisz jej ze podoba ci sie jakis chłopak ona musi go miec, poniewaz chce byc lepsza od ciebie.taka jest jej natura. chce zabrac ci wszystko, bys ty czuła sie gorsza, choc sama moze ci 100 razy powtarzac ze jestes jej kolezanka-> moze nawet najlepszą. To rodzaj taktyki.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group