Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Pomócie ... łóżko = okres ??

paula_13 - Nie 21 Lis, 2004 10:00
Temat postu: Pomócie ... łóżko = okres ??
Mam do Was pytanie ... A wiec jest taka sprawa ... Chcem isc z moim chlopakiem do lozka i ja jeszcze nie mialam okresu a mam 13 latkow... i slyszalam ze jak sie pojdzie do lozka i sie nie mialo okresu to pozniej odrazu sie ma okres ... To prawda czy nie? ... Prosze dopwoeidzcie mi ...
Tisiana - Nie 21 Lis, 2004 10:07
Temat postu:
13 lat ? Chcesz zacząć współżyć ze swoim chłopakiem ? Sorry ale powinnaś się zastanowić co ty w ogóle robisz ! Ja nie słyszałam czy okres po współżyciu się pojawi...ale jak nie masz okresu to jeszcze nie dojrzałaś do współżycia...rany zaniedługo będą się kochać 5 latki..wiesz zastanów się czy ty w ogóle dobrze robisz...masz 13 lat...jeżeli twój chłopak komuś powie to będą cię mieli za puszczalską...jeżeli zajdziesz w ciążę tot ym bardziej nawet twoje dziecko będzie tak uważało...współżycie rozpoczyna się z chłopcem którego darzysz szczególną miłością..wiesz że będziecie razem do końca życia...ty go naprawdę musisz kochać...sorry że to powiem ale albo twój chłopak Cię do tego zmusza dlatego ty się w koncu zgadzasz..albo masz nierówno pod sufitem...albo poprostu znowu ktoś przychodzi i robi sobie jaja na forum...
Anonymous - Nie 21 Lis, 2004 10:09
Temat postu:
To nie prawda, ale słuchaj, ty masz dopiero 13 lat! Nawet jak pójdziesz z nim do łóżka, to możesz zajść w ciążę, ponieważ komórka jajowa dawno mogła być przygotowana do 'wędrówki' i były takie przypadki (chyba, że używasz zabepieczeń antykoncepcyjnych). Ale Ty na prawdę jesteś za młoda, rozumiem - 17 lat, no dobra - 16, ale 13? Weź przestań...

Tisiana - ona pewnie myślała, że my ją zrozumiemy i robimy takie 'rzeczy' co ona Wink
Naomi - Nie 21 Lis, 2004 10:11
Temat postu:
Tisiana ma rację... Po co ci to ?? Wiesz, że można zajść w ciąże 2 tyg. przed dostaniem pierwszej miesiączki ?!!? Jeśli to zrobisz będziesz żałowała do końca życia.
Lepiej poczekaj jeszcze kilka lat i znajdź kogoś komu nie będzie zależało na Seksie.
paula_13 - Nie 21 Lis, 2004 10:14
Temat postu:
To moze troche prawda ze moj chlopak mnie do tego zmusza ale ja chcem dac mu ta przyjemnosc ... i wiem ze on mnie kocha a ja jego ... on tez jest mlody ma 15 lat ... i planujemy to zrobic na sylwestra ... :/ I najgorsze ejst to ze on chce robic to bezzabecpieczenia bo tak mu przyjemniej ... Sad ... i wlasnie nie wiem co zrobie jak zajde w ciaze ... tylko tego sie boje...
Anonymous - Nie 21 Lis, 2004 10:21
Temat postu:
Jak już musisz, to zażywaj tabletki antykoncepcujne, jak chcesz bez zabezpieczenia. To już Twoja sprawa, a skąd wiesz? Może już okres dostaniesz w grudniu? Hmm...?
Anonymous - Nie 21 Lis, 2004 10:21
Temat postu:
Dziewczyno, czyś Ty zwariowała?! Nie idź z nim do łóżka! Masz dopiero 13 lat, co to w ogóle za pomysł? Bo chcesz mu zrobić przyjemność? On nie ma prawa Cię zmuszać do współżycia. I wcale Cię nie kocha. Gdyby kochał, nie przymuszałby Cię do niczego. Nie wywierałby presji. Liczyłoby się dla niego Twoje zdanie, a on ma je głęboko w poważaniu, co Ty myślisz i co czujesz! Ma też gdzieś Twoje potrzeby i obawy! Nie uprawiaj z nim seksu, na Boga! I najlepiej zerwij tę znajomość, bo ten chłopak nie jest ani mądry, ani wartościowy. Do tego chce Cię wykorzystać. Nie bądź naiwna. Neutral Pójdziesz z nim do łóżka i Cię zostawi. Nie pójdziesz - też zostawi. Daj sobie z nim spokój, jesteś jeszcze dzieckiem.
Nikita - Nie 21 Lis, 2004 10:59
Temat postu:
paula_13 napisał/a:
To moze troche prawda ze moj chlopak mnie do tego zmusza ale ja chcem dac mu ta przyjemnosc ... i wiem ze on mnie kocha a ja jego ... on tez jest mlody ma 15 lat ... i planujemy to zrobic na sylwestra ... :/ I najgorsze ejst to ze on chce robic to bezzabecpieczenia bo tak mu przyjemniej ... Sad ... i wlasnie nie wiem co zrobie jak zajde w ciaze ... tylko tego sie boje...

Jeśli Cię kocha , zrozumie że nie jesteś jeszcze gotowa na seks...
A po za tym w wieku 13 lat uprawiać seks? Dziewcze drogie opamiętaj się! On Cie może wykorzystać - zgwałcić! Exclamation
Bez zapezbieczenia????!!! Shocked Genialnie! Nawet nie zdajesz sobie sprawy jakie mogę być konsekwencje tej " przyjemności " !
Anonymous - Nie 21 Lis, 2004 11:02
Temat postu:
paula_13 napisał/a:

To ja ci powiem co zrobisz jak zajdziesz w ciążę.
Super, seks na sylwka, brawo.

Zajdziesz w ciążę, wszyscy się od ciebie odwrócą. Nie będziesz miała przyjaciół.
Urodzisz dziecko, chłopak się do niego nie przyzna.
Do końca życia kupki, zupki, piluchy i papki.
Nie znajdziesz pracy. Będziesz żyła na zasiłku dla bezrobotnych. Nie będzie ci płacił alimentów. Będziesz żyła w najgorszych melinach, zapyziałych dziurach.
Nie wiadomo czy pomogą ci rodzice.
Twoje dziecko będzie wychowywało się na ulicy, slumsach. Będzie kradło. Nie raz trafi na komisariat. W końcu, odbiorą ci prawa rodzicielskie. Opieka społeczna.
Wpadniesz w alkoholizm.
Będziesz grubo po 30-stce i znajdziesz sobie faceta (żula). Będziecie razem zbierać puszki i butelki. W końcu, bezdomna, ciężką zimą, znajdą cię na ławeczce - zamarźniesz.

A wszystko to przez jedną noc. Tego chcesz? Proszę bardzo, kochaj się z nim bez zabezpieczeń. Tylko na 99% zajdziesz w ciążę i czeka cię los jaki wyżej opisałam.
Anonymous - Nie 21 Lis, 2004 11:04
Temat postu: ciekawe...
Jednym słowek: Polskie społeczeństwo się K*

----------
* czasownik pochodzący od wulgarnego czasownik określającego w języku polskim kobiętę lekkich obyczajów
Anonymous - Nie 21 Lis, 2004 11:06
Temat postu:
wystapil blad, wiec pisze jeszcze raz:

Jednym słowem: Polskie społeczeństwo się K*

----------
* czasownik pochodzący od wulgarnego rzeczownika rodzaju żeńskiego, określającego w języku polskim kobiętę lekkich obyczajów
Nikita - Nie 21 Lis, 2004 11:10
Temat postu:
Tavion napisał/a:
paula_13 napisał/a:

To ja ci powiem co zrobisz jak zajdziesz w ciążę.
Super, seks na sylwka, brawo.

Zajdziesz w ciążę, wszyscy się od ciebie odwrócą. Nie będziesz miała przyjaciół.
Urodzisz dziecko, chłopak się do niego nie przyzna.
Do końca życia kupki, zupki, piluchy i papki.
Nie znajdziesz pracy. Będziesz żyła na zasiłku dla bezrobotnych. Nie będzie ci płacił alimentów. Będziesz żyła w najgorszych melinach, zapyziałych dziurach.
Nie wiadomo czy pomogą ci rodzice.
Twoje dziecko będzie wychowywało się na ulicy, slumsach. Będzie kradło. Nie raz trafi na komisariat. W końcu, odbiorą ci prawa rodzicielskie. Opieka społeczna.
Wpadniesz w alkoholizm.
Będziesz grubo po 30-stce i znajdziesz sobie faceta (żula). Będziecie razem zbierać puszki i butelki. W końcu, bezdomna, ciężką zimą, znajdą cię na ławeczce - zamarźniesz.

A wszystko to przez jedną noc. Tego chcesz? Proszę bardzo, kochaj się z nim bez zabezpieczeń. Tylko na 99% zajdziesz w ciążę i czeka cię los jaki wyżej opisałam.

Tavion jesteś genialna! Wink
paula_13 - Nie 21 Lis, 2004 11:23
Temat postu:
Moze i macie racje ... ale co bedzie jak on ze mna zerwie albo cos takiego?? ;( Nawet tego nie wyobrazam bo nie wiem co wtedy sobie zrobie... i postanowilam ze ejszcze dziisaj wieczorem z nim sie spotkam ipowaznie pogadam na ten teamt i zobaczymy co bedzie ...
Anonymous - Nie 21 Lis, 2004 11:34
Temat postu: seksica
babo ty jestes z jakims pojebem chłopaki w tym wieku mysla tylko o jednym o wspolzyciu mozesz myslec potem sama zaczelam wspolzycie majac 16 lat moze to dla niektorych i tak młody wiek ale o zrobiniu tego razem z moim chłopakiem podjelismy decyzje wspolnie i nie bylo zadngo przymusu a tera od 2 lat jestesmy razem i jestesmy naprawde szczesliwi a to ze on nie chce sie zabezpieczac bo mu tak lepiej............to sorry bez komentarza powinnac juz dawno ko kopnac w zadek i zrobic papa bo to zwykly [cenzura]
AguSia :)) - Nie 21 Lis, 2004 12:12
Temat postu:
paula_13 napisał/a:
Moze i macie racje ... ale co bedzie jak on ze mna zerwie albo cos takiego?? ;( Nawet tego nie wyobrazam bo nie wiem co wtedy sobie zrobie... i postanowilam ze ejszcze dziisaj wieczorem z nim sie spotkam ipowaznie pogadam na ten teamt i zobaczymy co bedzie ...

Co będzie jk on z toba zerwie? A CO BĘDZIE JAK ZAJDZIESZ W CIAŻĘ?!!?
Mon!śka - Nie 21 Lis, 2004 12:33
Temat postu:
A myślałaś o tym co będzie gdy "to" zrobicie, a On i tak Cię zostawi??? Jak będziesz się wtedy czuła? A jak jeszcze rozpowie wszystkim jaka z Ciebie "łatwa"??? [bez urazy] Jak się będziesz czuła? To jest bardzo poważna decyzja!!!

Z A S T A N Ó W S I Ę ! ! !
Agentka - Nie 21 Lis, 2004 12:33
Temat postu:
ja bym takiego kopła w 4 litery i adieu, jeszcze nie chce sie zabezpieczyć bo mu tak wygodniej, no normalnie w głowie się nie mieści, ten chłopak na pewno Cię nie kocha, chce Cie wykorzystać i tyle!
Anonymous - Nie 21 Lis, 2004 12:34
Temat postu:
Słuchaj, jeśli tak po prostu z tobą zerwie, to co to za chłopak? Nic nie warty.
Pierwszy raz to bardzo ważne wydarzenie, i to że on chce nie ma najmniejszego znaczenia.
Ty musisz chcieć, właśnie ty.
A jak już koniecznie chcecie to zrobić, to się dobrze zabezpieczcie. Razz
Malvina - Nie 21 Lis, 2004 14:55
Temat postu:
Ten temat bardziej pasuje do działu "Seks".
O czym chcesz rozmawiać z tym chlopakiem?
Anonymous - Nie 21 Lis, 2004 15:13
Temat postu:
No właśnie? Zacznie Ci robić wymówki typu -> "nie kochasz mnie, bo nie chcesz ze mną współżyć"; "udowodnij mi, że mnie kochasz". I jak to się skończy? Seksem. Seksem nieletnich. Kobieto... Uciekaj gdzie pieprz rośnie. Takich facetów to ja na ścięcie bym tylko dała. Rolling Eyes Znajdziesz sobie innego, bardziej wartościowego, który naprawdę będzie Cię kochać.
mroweczka - Nie 21 Lis, 2004 15:48
Temat postu:
No właśnie. Jeśli tak by postąpił najwidoczniej nie byłby Ciebie wart.Powtórzę to co inni: to,że nie masz okresu wcale nie świadczy o tym,że nie zajdziesz w ciążę. Przed każdym okresem są dni płodne,przed ierwszym też. Jeśli więc za niedługo miałąbyś dostać okres i współżyłabyś, jest b.duże prawdopodobieństwo,że zajdziesz w ciążę. Po co niszczyć sobie życię przez jedną noc?
Tak,porozmawiaj z nim szczerze. Jeśli sama tego nie chcesz,to poczekajcie jeszcze trochę.
Anonymous - Nie 21 Lis, 2004 16:41
Temat postu:
No to ja opiszę dowód.
W 2000 roku, w pewnym szpitalu wojewódzkim, dziewczyna mająca 14 lat urodziła..... dziecko. I jak wróciła do domu - rodzice ją wyrzucili, odwrócili się od niej, dali jej 200 zł na resztę życia i "papa". Poszła do chłopaka (on miał 18 lat). Okazał się pedofilem. Żadnych alimentów, nic. Poprostu życie z bajki. Dziewczyna nie miała gdzie mieszkać, walała się głodnym i brudnym dzieckiem po ulicy. W zimie dziewczyna i dziecko zamarzli. Rodzice nawet nie wyprawili jej pogrzebu, nic. Nawet nie wiedzą, gdzie jest pochowana... To samo jej "cudowny i kochający ją chłopak".

Tak więc. Skąd wiesz, że nie sporka Cię taki sam los?

Dziewczyny ci już wszystko napisały więc nie ma sensu żebym to powtarzała.

PS. Powyższy tekst ("dowód") pochodzi z gazet z 2000 roku....z VIVY albo coś takiego.)
BamBI - Nie 21 Lis, 2004 16:57
Temat postu:
Widzę że za wszelką cenę pragniesz go zatrzymac, a on chce cię wykorzystać. Niestety taki chłopak jest zdolny zostawić cię gdy zajdziesz w ciążę. Dziecko* poczekaj jeszcze parę lat i zrób to z miłości. Smile

*-pozwoliłam sobie cię nazwać dzieckiem bo zachowujesz się nie na miarę swych lat. Trochę rozsądku!
Anonymous - Nie 21 Lis, 2004 17:31
Temat postu:
Gabrielen napisał/a:
No to ja opiszę dowód.
W 2000 roku, w pewnym szpitalu wojewódzkim, dziewczyna mająca 14 lat urodziła..... dziecko. I jak wróciła do domu - rodzice ją wyrzucili, odwrócili się od niej, dali jej 200 zł na resztę życia i "papa". Poszła do chłopaka (on miał 18 lat). Okazał się pedofilem. Żadnych alimentów, nic. Poprostu życie z bajki. Dziewczyna nie miała gdzie mieszkać, walała się głodnym i brudnym dzieckiem po ulicy. W zimie dziewczyna i dziecko zamarzli. Rodzice nawet nie wyprawili jej pogrzebu, nic. Nawet nie wiedzą, gdzie jest pochowana... To samo jej "cudowny i kochający ją chłopak".

Tak więc. Skąd wiesz, że nie sporka Cię taki sam los?

Dziewczyny ci już wszystko napisały więc nie ma sensu żebym to powtarzała.

PS. Powyższy tekst ("dowód") pochodzi z gazet z 2000 roku....z VIVY albo coś takiego.)

Dokładnie tak jest. Takie przypadki to już nie rzadkość.
Właśnie tak kończy się 'głupi' seks. Bez zabezpieczeń, trwałego związku. Ekstra. Razz
Anonymous - Nie 21 Lis, 2004 20:16
Temat postu:
jak zajdziesz w ciąże to będziesz stereotypem
powodzenia
ps niekoniecznie jak idzie się do łóżka to mózg zostawia się w innym pokoju więc chyba powinnaś wiedzieć co będziesz robić?:)
a tak na serio to samiec który chce seksu w wieku 15 lat nie jest wart żadnej kobiety a tymbardziej dziewczyny
olej go
mycha92 - Nie 21 Lis, 2004 20:47
Temat postu:
Szczerze powiem: a od czego jest dom samotnej matki? Nie no, bez przesadyzmu, ale po co się kochać w takim wieku? I dlaczego moja siostra, która ma męża, ma 25 lat, nie ma dziecka, tak jak jej młodsze koleżanki, nawet takie które mają 15 lat? Bo od tego jest rozsądek. Eee, ciekawe czy mnie też takie myśli wezmą: "mam już **-naście lat i mam chłopaka, więc pójdę na całość!". Nigdy!! Nie mam zamiaru, jak coś to nawet się będę zastanawiać nad pieszczotami Rolling Eyes Raczej nie planuję w takim wieku iść na całość (chyba że w teleturnieju, jak będzie "enta" edycja Razz). Nie no, bez żartów! Na razie nawet nie mam z kim iść do łóżka. No chyba że z maskotką Razz Ech, do czego ci ludzie są zdolni?!?

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group