Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - KOSZ!:D

Idda - Pon 22 Lis, 2004 18:22
Temat postu: KOSZ!:D
Słuchajcie,dziewczyny!(i chłopaki też biggrin )
DOSTAŁAM KOSZA!!!!!!!!!!HAHA!!!!!!!!I mam bekę biggrinA czy któreś z Was dostyało keidyś kosza??? :>A ja go dostałam od Matiego,ale nie tak doslownie(Kinga wie,kto to Mati Razz).Bo moja kol. wysłała do niego liścik-"Dobra,Mati!Słuchaj!Prosto z most!Ipa się w Tobie bujnęła i chce wiedzieć,czy ma u Ciebie jakieś szanse!Co mam jej powiedzieć??"
Jego reakcji nie będę opisywać biggrin Ale odpisał-"POJ**AŁO JĄ!!!!!!?????NIECH SPIE**ALA!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Miałam bekę z niego biggrin Ale potem na hiście czasem się odwracał i się na mnie patrzył i jakoś tak spochmurniał....sese
Anonymous - Pon 22 Lis, 2004 18:30
Temat postu:
Eeerrmm... Neutral Trochę nie rozumiem. To po co się ta Twoja kumpela go pytała, czy chciałby z Tobą chodzić, skoro Ty nic do niego nie czujesz? Neutral Ot tak, dla jaj? Bezsens. Razz
Idda - Pon 22 Lis, 2004 18:38
Temat postu:
Ale ja wasnie BYŁAM(albo jestem,sama nie wiem biggrin)w nim zakochana
Anonymous - Pon 22 Lis, 2004 18:40
Temat postu:
<plask> -______-" No to już w ogóle nie rozumiem. Kochasz go i cieszysz się, że tak zareagował? Shocked
Malvina - Pon 22 Lis, 2004 20:01
Temat postu:
Niektórzy reagują tak na ''kosza''... :> Dopiero potem jest im smutno.
Anonymous - Pon 22 Lis, 2004 22:37
Temat postu:
Witam.
Nie, Ida po prostu tak ma, że w każdej sytuacji potrafi się uśmiechnąć. Wink Co do kosza, to niezależnie od tego jak odpisał, coś się między wami zmieniło. Jego zmieniła świadomość.
Pozdrawiam Kwiat
Chesterka - Pon 22 Lis, 2004 22:53
Temat postu:
Popatrz jak będzie siem później zachowywać... wiesz czy będzie jakoś szczególnie na ciebie zwracać uwagę i w ogóle... Napewno ten liścik zamącił mu w głowie Wink
Idda - Pon 22 Lis, 2004 23:59
Temat postu:
Hehe...nie powiedziałabym,że zamącił,ale mniejsza biggrin i dzięki KoT za komplement...ten,że umiem się uśmiechnąć w każdej situation biggrin Heh biggrin
Ale wracając do Mateusza-to on na prawdę jakby tak posmutniał biggrin Hehe...Ale ja bylam na niego wkurzona i jak Olka dawała mi jego korektor,to ja go podałam Agacie,żeby ona go mu podałabiggrin(kumacie? biggrin)no.i on się wtedy na mnie spojrzał ta...pytająco,a ja tak,jakbym go chciała zabić,to jeszcze bardziej posmutniał biggrin Chociaż śmiać mi się cho***nie
chciało biggrin biggrin Twisted Evil

Off Topic-wiecie za ile można kupić(i gdzie????W aptece?)środki przeczyszczające????
Anonymous - Wto 23 Lis, 2004 06:27
Temat postu:
Witam.
Ocho. Może żałuje teraz swojego błędu? Co do środków przeczyszczających: W aptece?
Pozdrawiam Kwiat
Anonymous - Wto 23 Lis, 2004 11:37
Temat postu:
Środki przeczyszczające? :> Chcesz komuś zrobić psikusa? ;> No, tak jak mówił KoT, napewno znajdziesz je w aptece, za 3, 4 zł.
Idda - Wto 23 Lis, 2004 13:45
Temat postu:
Może nie psikusa...chcę się zemścić wraz z koleżanką na jednym jełopie z naszej klasy :/:/ Który zaraża innych chłopaków swym debilstwem i wirusem śmierdzenia biggrin Ale później napiszę,co on robi,bo idę z mamą do lekarza biggrin
havranek - Wto 23 Lis, 2004 14:03
Temat postu: Re: KOSZ!:D
Idda napisał/a:
Słuchajcie,dziewczyny!(i chłopaki też biggrin )
DOSTAŁAM KOSZA!!!!!!!!!!HAHA!!!!!!!!I mam bekę biggrinA czy któreś z Was dostyało keidyś kosza??? :>A ja go dostałam od Matiego,ale nie tak doslownie(Kinga wie,kto to Mati Razz).Bo moja kol. wysłała do niego liścik-"Dobra,Mati!Słuchaj!Prosto z most!Ipa się w Tobie bujnęła i chce wiedzieć,czy ma u Ciebie jakieś szanse!Co mam jej powiedzieć??"
Jego reakcji nie będę opisywać biggrin Ale odpisał-"POJ**AŁO JĄ!!!!!!?????NIECH SPIE**ALA!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Miałam bekę z niego biggrin Ale potem na hiście czasem się odwracał i się na mnie patrzył i jakoś tak spochmurniał....sese

czy ty sie z tego cieszysz ze kosza dostałas? po tych minkach widze ze tak. top wkoncu zalezy ci czy nie?
Malvina - Wto 23 Lis, 2004 15:31
Temat postu:
Idda.. jesteś bardzo ciekawym osobnikiem ;P
Anonymous - Wto 23 Lis, 2004 16:13
Temat postu:
Stuprocentowo zgadzam się z Malviną. Wink
mroweczka - Wto 23 Lis, 2004 17:52
Temat postu:
Idda,a gdyby odpowiedział ze tak,też byś sie cieszyłą? Smile
Zgadzam sie z KoT-em, chłopak żałuje swej decyzji... Smile
Akacja12 - Wto 23 Lis, 2004 19:42
Temat postu:
a może chłopak myœlał że to żart ze strony koleżanki? Wink
Idda - Wto 23 Lis, 2004 19:59
Temat postu:
no...może... :] w każdym razie czytał to z Kajtkiem,to chyba trochę dziwnie by było,gdyby odpisał-"TAk<IDA,KOCHAM CIE!!!"-No nie biggrin?a jeszcze jedno-podobno dzisiaj w szkole się normalnie zachowywał Sad
Akacja12 - Wto 23 Lis, 2004 20:24
Temat postu:
lub nieœmiały jest Smile. A może jest stereotypem i woli sam wyznawać swojš miłoœc? biggrin
mroweczka - Sro 24 Lis, 2004 16:51
Temat postu:
Idda- w związku z tym? Mr. Green Sorry,ale nie do końca zrozumiałam. Co z tego,że zachowywał się normalnie? Mialy miu wyrosnąć skrzydła i miał latać? Razz Z Twojego postu wynika,że nie było Cię dzisiaj w szkole, więc prawdopodobnie,że Cię nie widział i nie miał do kogo krzyczeć,zeby się "odpier...." lub patrzeć się tak...dziwnie Wink Dlatego zachowywał się "normalnie".
Mróweczka Kwiat
Kenai14 - Sro 24 Lis, 2004 21:49
Temat postu:
Moim zdaniem ipka dostalaś mega kosza i mi jest strasznie smutno Sad Ale to nawet mi Marek mówił.. Hmm.. że nie masz szans.. A on-jak się patrzeć miał? No normalnie się patrzał! Już bez beki. Kochasz-idziesz do niego jak jest i juz wiesz na stówkę o co biega, nie kochasz-dajesz sobie spokój. Proste Cool

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group