Dzieci OnLine

Webdesign Grafika Pomoc - bannery

adam(o)_1991 - Wto 23 Lis, 2004 09:46
Temat postu: bannery
cześć,szukam jakiegoś porządnego programu do bannerów,ale takiego co można w necie znaleźć :-)
Anonymous - Wto 23 Lis, 2004 18:01
Temat postu:
Hm. Chodzi Ci o program do animacji? Jeśli tak to może to być GifMoovieGear. Albo Ufreez. Jeżeli jednak o taki do robienia nieruchowych bannerów to program graficzny, np. zwykły Paint (dla uparciuchów też ładne rzeczy wychodzą).

PS. W Internecie znajdziesz wszystko, wsytarczy dobrz poszukać Wink

Pozdrawiam.
Nitemare - Wto 23 Lis, 2004 20:58
Temat postu:
Paintshop
Anonymous - Czw 25 Lis, 2004 16:19
Temat postu:
A ja robie na paintcie;).jezeli jest w formacie bmp to programem giffy zmieniam to na format gif a potem unfreez'em animuje klatki i wgrywam na serwer.
Basieq - Pią 26 Lis, 2004 21:55
Temat postu:
Ja korzystam z ANimation Shopa oraz z Photoshopa 7 Smile jedno z moich prac - to akurat na szybkiego byłor obione - , jednak bardziej od robienia buttonów wolę robienie różnego rodzaju avatarów i tym podobnych Smile
adam(o)_1991 - Pon 29 Lis, 2004 12:14
Temat postu:
wiem ,że to co prawda nie jest żadne warez forum ,ani żadne inne forum z linkami,ale moglibyście dać linki np. do tego programu co tego ping-ponga strzeliłeś ... ?
Z góry wielkie thenks
Elun - Pon 29 Lis, 2004 15:07
Temat postu:
te programy photoshop i animation shop nie sa darmowe, wiec raczej nigdzie nie sciagniesz ich z neta.
adam(o)_1991 - Wto 30 Lis, 2004 09:24
Temat postu:
heh zawsze sie da znaleźć,jo znalazłem wersje 30 dniową,jak minie 29 dni to se zmienie date do tyłu biggrinbiggrinbiggrinbiggrin
klacz - Czw 02 Gru, 2004 23:59
Temat postu:
Heh... A ja tam używam zdjęć z netu/mojego autorstwa i robie wszystko w paincie, jeśli to jakiś gif jest a nie zdjęcie to usuwam mu tło w programie giffy...kiedyś miałam taki faaaajny program na 2 miechy chyba bo mi brat porzyczył, ale już go nie mam:<
Anonymous - Pią 10 Gru, 2004 22:09
Temat postu:
www.lovella.glt.pl tam jest dział "programy".Zapisz obydwa i zrób wszystkko wg insrukcji w moim wczesniejszym poscicie

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group